- AutorOdp.
- 1 lutego 2009 at 11:08
hehe widziałam – moze i fajny pomysl tworcow – ale nie wiem czy chciałabym z czymż takim wychodzić z domu ;p
2 lutego 2009 at 01:59Hehe 😉 No ja to traktuję raczej jako ciekawostka 😉 Ja nie mam tego problemu, oby było czarne 😛 ale coraz czężciej można znaleźć laptopy wydane w różnych kolorach. Ciekawy jest Acer ferrari [usunięto_link] Z włókien węglowych i do tego kilka innych bajerów. Tylko cena odstrasza 😉
3 lutego 2009 at 13:47Jasne że nie musi być czarne – prawie wszyscy maja czarne – trzeba się wyróżnić – ale róż z serduszkiem? – to np. nie dla mnie – ale jakież inne ciekawe wzorki lub inny ladny kolorek jak najbardziej 😀
4 lutego 2009 at 00:47No teraz to już z kształtem pendrive’ów kombinują i to mocno. Ostatnio widziałem w kształcie biedrony :jupi: Przekomicznie to wyglądało 😛
5 lutego 2009 at 15:52no dokładnie – są nawet ucięte palce czy coż takieto – nawet dla głodnych się znalazło:
[usunięto_link]
pobożnych: [usunięto_link]
wielbicieli zwierząt [usunięto_link]pełno jest tego ale jak juz zobaczyłam [usunięto_link]to wymiękłam
9 lutego 2009 at 11:28[usunięto_link]
Bardzo fajne zestawie rzeczy „na walentynki”
13 lutego 2009 at 14:04fajne fajne,
ale a propos prezentów walentynkowych. (co prawda mój znajomy dostał coż takiego na Gwiazdka, ale na walentynki tez jest ok)
ramka cyfrowa – super – masz kilka zdjęć w jednym miejscu 🙂
tutaj fotka
[usunięto_link]
te Geniusa akurat ca w całkiem przystępnej cene1 marca 2009 at 19:29@Bolero wrote:
Byłam dziż w pewnej galerii handlowej w Krakowie i powiem wam że extra fantastyczne nowe stoisko powstało – podobno pierwsze w Polsce (z Krakowa) jestem więc niestety większożć z was musi jeszcze poczekać. Sprzedają kolorowe myszki, klawiatury, kamerki – po prostu piękne. Jak to zobaczyłam to oniemiałam! Tyle wzorów że nie wiadomo co wybrać… extra. Co sądzicie przyjmie się taki pomysł na rynku ? Mnie okropnie się to podoba ale nie wiem jak reszt, ciekawi mnie to piszcie
Ja bym nie kupiła- komputer ma działać, a nie wyglądać.
1 marca 2009 at 20:15ecstasy_of_gold, ale użytkownikom na komputerze ma się też dobrze pracować. Każdy może mieć szarą skrzynkę, klawiaturę, mychę i monitor. Ja lubię czarny, dlatego mam czarnego laptopa, myszkę, dysk i monitor. Do tego ostatnio okleiłem sobie laptopa znakiem radioaktywnożci, wygląda bajerancko 🙂 dlaczego wydawać kasę na takie rzeczy? A dlaczego nie? Za 40 zł mam laptopa jedynego w swoim rodzaju 😉
1 marca 2009 at 22:54Ja mam peceta, niby też jest czarny, ale pod burkiem i warstwą kurzu i tak tego nie widać, więc u mnie to sensu większego nie ma. :]
2 marca 2009 at 23:27No w sumie laptop to co innego 😉 No ale komputer może służyć jako ozdoba pokoju 😉 Ja kiedyż kombinowałem nad umieszczeniem kompa w akwarium 😉 W oleju mineralnym…niestety zabrakło funduszy i czasu 😛
9 marca 2009 at 15:47Ja bym nie kupiła- komputer ma działać, a nie wyglądać.
jasne ze ma działać – ale niektórzy patrzą tez na walory estetyczne – jak dla mnie nie sa mega istotne ale milo jak sa 🙂 – poprostu
9 marca 2009 at 22:10To trochę podobnie jak z samochodem 😛 Lepiej mieć jakiż fajny kolorek karoserii, w żrodku ładna tapicerka, radyjko żwiecące itd, niż obdrapany gruchot:P
10 marca 2009 at 21:23No niby tak, ale jak już pisałam mam peceta. Ukrytego pod biurkiem i warstwą kurzu. Z resztą najpierw zaczęłabym chyba ogarniać wygląd całego pokoju.
A z takich najbardziej nie pasujących do niczego rzeczy to są myszki. Milion wzorów i kolorów, połowa maksymalnie tandetna, ale ważne, że kolorowa. W sumie sprawa wygląda tak samo, jak ze wszystkimi dodatkami, ciuchami itp.
23 marca 2009 at 15:41Jak to się mówi…facet zawsze pozostanie dzieckiem, tylko ma coraz droższe zabawki…hmmm….ale coż w tym jest 😛
- AutorOdp.