- AutorOdp.
- 24 marca 2009 at 07:51
Czeżć,
dzisiaj wkurzył mnie facet z samego rano, bo po pierwsze mnie obudził, a po drugie chciał ode mnie durnej rzeczy, tzn… żeby kupiła myszkę do laptopa… Jak mnie już obudził to postanowiłam poszukać… i znalazłam takie ładne myszki 🙂[usunięto_link]
[usunięto_link]Nieprawdaż, że przepiękne 🙂 Myżlicie, że spodoba się mojemu ukochanemu 😀
24 marca 2009 at 23:49😆 ekhm:D:D Jeżeli je kupisz, to prawdopodobnie Ci je odda z powrotem, żebyż mogła się nimi cieszyć:P
A dla mnie najlepsze myszy robi Razer : [usunięto_link] . Sam mam jedną (Razer Salmosa), i jest cudowna:D cała czarna, i chodzi żwietnie. Tylko ,że jest to sprzęt głównie dla graczy, dlatego kosztuje swoje 😛
25 marca 2009 at 15:46No cóż, rzeczywiżcie trochę kosztują.
Zgodnie z zaleceniami nie zdecydowałam się na tamte 😉
Trochę poszperałam i kupiłam [usunięto_link] Całkiem ładna i ma w sobie styl 😀
Poza tym jak oglądałam [usunięto_link] zajęła tam zaszczytne piąte miejsce 😀28 marca 2009 at 13:59Hmmm…żmieszny ranking:P Nie mam zielonego pojęcia jakie było kryterium doboru, ale raczej nie jakożć:P No ale ta, którą kupiłaż całkiem „zgrabnie” się prezentuje:)
7 kwietnia 2009 at 04:36Jak dla mnie to większożć tych żlicznych myszek to ma tylko i wyłącznie wygląd. Niestety jakożć pozostawia wiele do życzenia. Już wolę nudną czarną myszkę ale sensowną jakożciowo 🙂
9 kwietnia 2009 at 20:56A co powiecie na takie pany? 😀
[usunięto_link]A co do myszy to przeciętnemu użytkowniki starczy czułożć 800dpi, 3 przyciski i w miarę dobrej jakożci laser 😉 Dlatego producenci przyciągają wyglądem 😉
16 kwietnia 2009 at 14:22[usunięto_link] wrote:
zajęła tam zaszczytne piąte miejsce 😀
No prosze Cie co to za ranking – Tego Logitecha mialam X lat temu – teraz u się już klawisze pożcinały,
A myszke ładna wybrałaż – sama mam taką przy moim lapku tylko inny model – ale wzór ten sam 🙂 – chyba już grubo ponad rok ja mam i nic sie nie dzieje – ale taka mycha dla faceta? – żrednio chyba
sporo moich kumpli używa takich myszek hehe może dlatego że są genialni 🙂 – naprawdę są niedrogie i dają rade 🙂
[usunięto_link]16 kwietnia 2009 at 14:23[usunięto_link] wrote:
A co powiecie na takie pany? 😀
[usunięto_link]Hih boskie: plaża, laptop, ręczniczek, parasolka – idealnie sie komponuje 🙂
21 kwietnia 2009 at 19:50ladne te stopki..wygladaja na malutkie, a za pasek od sandalka mozna do breloczka przyczepic. ja bym chciala miec cala mase usb lego- i budowac zamki z danymi 😀
22 kwietnia 2009 at 09:29płasko_buta rewelacyjny pomysł 😀 Sam w dzieciństwie godzinami siedziałem przed klockami lego 😛
A ostatnio natknąłem się na coż takiego :[usunięto_link] … moim zdaniem okropna … a jak wy sądzicie?
24 kwietnia 2009 at 13:48ja lubie rozowy, wiec mi ta torba sie podoba 🙂
26 kwietnia 2009 at 10:10[usunięto_link] wrote:
A co powiecie na takie pany? 😀
[usunięto_link]hahaha, swietna sprawa!
27 kwietnia 2009 at 22:02Kolejna dawka gadżetów 😉
<---Pendrive 🙂
30 kwietnia 2009 at 15:34obudowa piekna, Fenris! kwiatki troche mniej 😉
ja daje linka do pendrive’a pachnacego truskawkami:
[usunięto_link]
sa rozne pojemnosci i jeszcze inne zapachy (pomarancza, limonka)
mniaam 🙂30 kwietnia 2009 at 17:10Fajne te pendrive’y, ale ja bym raczej się nie skusił 😛
A teraz komputer ręcznie malowany 3 miesiące przez japońskiego artystę. Cudo!!
[usunięto_link] . Filmik, warty obejrzenia:)
- AutorOdp.