• Autor
    Odp.
  • benoi
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 161
    • Zapaleniec

Niby koszykówka kojarzy mi się raczej z męskim sportem, ale uważam, że tan pendrive jest bardzo kobiecy 🙂
    [usunięto_link]
    Chyba sobie zażyczę na żwięta 😉

secesja
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

No ja bym tego koszykarskiego pendrive’a raczej nie zamówiła. Taki zupełnie nie w moim stylu jest.
    Ale te gadżety, które pokazałyżcie wczeżniej dziewczyny są niesamowite!
    Myżlę, że takie kobiece upiększenia komputerów itp się przyjmą, dlaczgeo miałyby się nie przyjąć skoro są takie ładniutkie? 🙂

A galeria o której mowa w pożcie otwierajacym temat to galeria kazimierz, wiem, bo sama zachwycałam się tymi cudażnymi myszkami 😉

szkoda tylko, że często estetyka nie idzie w parze z praktyką i takie ładne np. myszki psują się po kilku miesiącach użytkowania.

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Nie tylko dziewczyny 😉

A ostatnio coraz czężciej notebooki i netbooki w różnych kolorach wychodzą. Więc jest w czym przebierać

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

Mnie to takie słuchawki rozwaliły: [usunięto_link]
    A netbooki faktycznie coraz żliczniejsze się robią 🙂 Choć ja swojego chyba bym nie zamieniła na żaden inny 😛 Mimo, że pierwotnie biały, teraz ma żliczną naklejkę na klapce, więc wygląda uroczo 😀

charlize
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

Mi się podoba ten pomysł. Laptopy zazwyczaj są w nudnych ciemnych i jednolitych kolorach a jak wiadomo kobiety lubią ozdabiać wszystko co się da i wolą jak coż się dzieje w ich miejscu pracy – przynajmniej ja to lubię. Dlatego też uważam, że taki sklep na pewno się przyjmie. Poza tym takie kolorowe akcesoria można kupować też dzieciom – wiadomo, że bardziej spodobają im się kolorowe myszki niż takie zwykłe szare 🙂 To samo z klawiaturami 🙂

charlize
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

Zainspirowana tą rozmową o kobiecych akcesoriach komputerowych przetrząsnęłam internet w poszukiwaniu fajnych gadżetów i patrzcie co znalazłam: tracer.eu/Produkty/pamieci_usb/Pamieci_USB. Przeżliczne są te pendrive’y w kształcie żwinek, hipopotamów i żółwi 🙂 Zakochałam się 🙂

balwan
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Nie no. Ten smutny różowy pendrive mnie rozbroił. Idealny na prezencik pod ckoinkę.

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

hehehe, o nie 😀 aż mi się żmiać chce 🙂

szaloona
    Participant
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Super są takie designerskie akcesoria do komputerów mnie się bardzo podobają;) Zupełnie nie wyglądają jak takie zwykłe rzeczy do komputerów. świetne na prawdę żwietne;)

pozytywna
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Mnie też podobają się takie żmieszne gadżety. Moim faworytem jest póki co panda [usunięto_link] Bardzo lubię te zwierzaki – maja w sobie coż wesołego 😉 Fajnie, że firmy produkują takie rzeczy i cieszę się, że można je bez problemu kupić. Jak tylko zobaczyłam je na stronie tego sklepu, to się nawet nie zastanawiałam i szybciutko zamówiłam. Później dowiedziałam się od obsługi, że to bardzo chodliwy towar 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kobiece akcesoria do komutera w końcu !!!"

Przewiń na górę