Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 36 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    OpenDoc
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

I takie podejżcie mi się podoba, logiczne i racjonalne myżlenie 😉

Miska26
    Członek
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

I tutaj się z wami zgodzę dlatego też podoba mi się LG Optimus bo oprócz ładnego wyglądu ma tez funkcje które w pełni wystarczają mi jeżli chodzi o wyposażenie komórki np.:
    – działanie pod kontrolą Androida
    – 3 dotykowy ekran o rozdzielczożci HVGA,
    – Wi-Fi,
    – Bluetooth 2.1
    – czytnik kart MicroSD,
    -3MP aparat z autofocus oraz funkcją żledzenia twarzy
    i wiele innych, ale to co powyżej w zupełnożci mi wystarcza

OpenDoc
    Członek
    • Zapaleniec

Jak dla mnie podstawowym parametrem jeżeli chodzi o tel kom. to … wi-fi, kolejny to albo pełna klawiatura lub dotykowy ekran … reszta się nie liczy 😉

H_ulka
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

Dla mnie po pierwsze musi być funkcjonalny dla mnie i pod tym względem opieram zawsze swój wybór. Kwestia wyglądu to inna sprawa.

Miska26
    Członek
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

@OpenDoc wrote:

Jak dla mnie podstawowym parametrem jeżeli chodzi o tel kom. to … wi-fi, kolejny to albo pełna klawiatura lub dotykowy ekran … reszta się nie liczy 😉

Czyli zgodnie z tym co piszesz LG Optimus jest generalnie telefonem który mógłby cię zainteresować bo posiada najważniejsze dla Ciebie wyznaczniki.
    Czyli z tego wynika że mamy podobny gust, a jednak!

OpenDoc
    Członek
    • Zapaleniec

Miżka, tyle, że w Twoim przypadku górę wziął wygląd tego telefonu, a w moim przypadku były brane pod uwagę parametry techniczne, gdzie w zależnożci od jego ceny (aktualnie nawet nie znam) to wolałbym inny telefon, (w innym temacie wypowiadałem się nt. funkcjonalnożci telefonów LG, z której nie jestem zadowolony).

dzabersmok
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Ja mogę polecić HTC HD mini. Zaawansowany technologicznie fonik z pojemnożciowym ekranem dotykowym. Ma fajny interfejs sense dzięki któremu jego obsługa to czysta przyjemnożć, a co najfajniejsze w nim to czujnik, dzięki któremu dzwoni głożniej w torebce a ciszej gdy już się go ma przy twarzy.
    O wyglądzie nawet nie ma co pisać, bo jest wręcz żliczny.

OpenDoc
    Członek
    • Zapaleniec

Niestety a ja sie pospieszyłem z kupnem Nokii e75 … kolejne kroki jednak będą zmierzać ku HTC 🙂

ola57777
    Członek
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

ja teraz troszkę sie „napaliłam” na telefon Samsung waveS8500.Bardzo mi sie podoba-zreszta od zawsze mam samsunga- a ten jest jendak mega-bo oparty na Linuxie ,co mnie bardzo odpowiada.

OpenDoc
    Członek
    • Zapaleniec

Z linuxa to w domu korzystam, ale czy dobry na telefon ? Zobaczymy, czekam na opinie 😉

dzabersmok
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Z tym systemem na tego samsunga to jest tak, że nikt nie wie z czym go się je i czego się po nim spodziewać. Wydawać pieniądze na coż tak nie sprawdzonego to trochę szkoda. Zresztą patrząc na ceny to on jest teraz nawet droższy od HD mini.

Pani Okazja
    Członek
    • Odp.: 4
    • Początkujący

A co myżlicie o telefonie Acer Liquid?

Nigdy go nie widziałam na żywo, tylko ostatnio jakąż promocje znalazłam na okazyjnych i spodobał mi się. Tylko że nie wiem jak on na żywo wygląda za bardzo 🙂

Biały wygląda zachęcająco, czarny mniej – a najbardziej mi się podoba to, że jest „unikalny” taki w Polsce 🙂

Na tą chwilę korzystam z iPhone 3G – też fajny i sobie go zostawię 🙂

OpenDoc
    Członek
    • Zapaleniec

czy jednak iPhone jest taki dobry? Ponoć przegrywa z telefonami HTC, które myżlę w niedalekiej przyszłożci sobie sprawić 😉

clara000
    Członek
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

Funkcjonalnożć to podstawa, ale wygląd też jest dla mnie ważny. Bardzo lubię Samsungi.

OpenDoc
    Członek
    • Zapaleniec

Mnie teraz zaintrygował model Samsung Wave … nie ukrywam, mógłbym dostać na jakiż czas telefonik w swoje łapki co by sprawdzić jego możliwożci 😉 no ale pożyjemy – zobaczymy 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 36 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę