- AutorOdp.
- 14 maja 2010 at 07:04
I takie podejżcie mi się podoba, logiczne i racjonalne myżlenie 😉
18 maja 2010 at 13:08I tutaj się z wami zgodzę dlatego też podoba mi się LG Optimus bo oprócz ładnego wyglądu ma tez funkcje które w pełni wystarczają mi jeżli chodzi o wyposażenie komórki np.:
– działanie pod kontrolą Androida
– 3 dotykowy ekran o rozdzielczożci HVGA,
– Wi-Fi,
– Bluetooth 2.1
– czytnik kart MicroSD,
-3MP aparat z autofocus oraz funkcją żledzenia twarzy
i wiele innych, ale to co powyżej w zupełnożci mi wystarcza19 maja 2010 at 07:10Jak dla mnie podstawowym parametrem jeżeli chodzi o tel kom. to … wi-fi, kolejny to albo pełna klawiatura lub dotykowy ekran … reszta się nie liczy 😉
20 maja 2010 at 14:42Dla mnie po pierwsze musi być funkcjonalny dla mnie i pod tym względem opieram zawsze swój wybór. Kwestia wyglądu to inna sprawa.
24 maja 2010 at 13:37[usunięto_link] wrote:
Jak dla mnie podstawowym parametrem jeżeli chodzi o tel kom. to … wi-fi, kolejny to albo pełna klawiatura lub dotykowy ekran … reszta się nie liczy 😉
Czyli zgodnie z tym co piszesz LG Optimus jest generalnie telefonem który mógłby cię zainteresować bo posiada najważniejsze dla Ciebie wyznaczniki.
Czyli z tego wynika że mamy podobny gust, a jednak!25 maja 2010 at 09:21Miżka, tyle, że w Twoim przypadku górę wziął wygląd tego telefonu, a w moim przypadku były brane pod uwagę parametry techniczne, gdzie w zależnożci od jego ceny (aktualnie nawet nie znam) to wolałbym inny telefon, (w innym temacie wypowiadałem się nt. funkcjonalnożci telefonów LG, z której nie jestem zadowolony).
10 czerwca 2010 at 10:19Ja mogę polecić HTC HD mini. Zaawansowany technologicznie fonik z pojemnożciowym ekranem dotykowym. Ma fajny interfejs sense dzięki któremu jego obsługa to czysta przyjemnożć, a co najfajniejsze w nim to czujnik, dzięki któremu dzwoni głożniej w torebce a ciszej gdy już się go ma przy twarzy.
O wyglądzie nawet nie ma co pisać, bo jest wręcz żliczny.15 czerwca 2010 at 06:07Niestety a ja sie pospieszyłem z kupnem Nokii e75 … kolejne kroki jednak będą zmierzać ku HTC 🙂
17 czerwca 2010 at 11:20ja teraz troszkę sie „napaliłam” na telefon Samsung waveS8500.Bardzo mi sie podoba-zreszta od zawsze mam samsunga- a ten jest jendak mega-bo oparty na Linuxie ,co mnie bardzo odpowiada.
18 czerwca 2010 at 06:25Z linuxa to w domu korzystam, ale czy dobry na telefon ? Zobaczymy, czekam na opinie 😉
23 czerwca 2010 at 21:29Z tym systemem na tego samsunga to jest tak, że nikt nie wie z czym go się je i czego się po nim spodziewać. Wydawać pieniądze na coż tak nie sprawdzonego to trochę szkoda. Zresztą patrząc na ceny to on jest teraz nawet droższy od HD mini.
24 czerwca 2010 at 12:57A co myżlicie o telefonie Acer Liquid?
Nigdy go nie widziałam na żywo, tylko ostatnio jakąż promocje znalazłam na okazyjnych i spodobał mi się. Tylko że nie wiem jak on na żywo wygląda za bardzo 🙂
Biały wygląda zachęcająco, czarny mniej – a najbardziej mi się podoba to, że jest „unikalny” taki w Polsce 🙂
Na tą chwilę korzystam z iPhone 3G – też fajny i sobie go zostawię 🙂
25 czerwca 2010 at 06:28czy jednak iPhone jest taki dobry? Ponoć przegrywa z telefonami HTC, które myżlę w niedalekiej przyszłożci sobie sprawić 😉
14 lipca 2010 at 17:52Funkcjonalnożć to podstawa, ale wygląd też jest dla mnie ważny. Bardzo lubię Samsungi.
20 lipca 2010 at 04:58Mnie teraz zaintrygował model Samsung Wave … nie ukrywam, mógłbym dostać na jakiż czas telefonik w swoje łapki co by sprawdzić jego możliwożci 😉 no ale pożyjemy – zobaczymy 😀
- AutorOdp.