- AutorOdp.
- 26 lipca 2006 at 20:17
nie mialam pojecia gdzie umiescic ten temat, wiec umeiscilam tutaj, gdyz wiaze sie troche z kobieca atrakcyjnoscia:) jak myslicie czy bekanie szpeci kobiete? bo chyba kazdy czasem musi to zrobic? to smao tyczy sie puszczania wiatrow. wypowiedzcie sie
26 lipca 2006 at 20:23moim zadaniem bekanie to coż obrzydliwego. mojego chłopaka siostra to robi to zawsze jak cos zje i nie baczy na to czy jest ktos czy nie i to nawet tak ze zygac sie chce!!!! nienawidze tego. jezeli chodzi o bąki to niewypada puszczanie w towarzystkie , to na pewno ale jak kazdy czlowiek musi puszczac wiatry no ale jak nikogo nie ma to mozna sobie na to pozwolić:)
26 lipca 2006 at 20:57Wydawalo mi sie, bulma, ze to jest cos tak oczywistego, ze twoje pytanie mnie zaskoczylo. Jezeli odbija sie komus po jedzeniu, to musi zamknac buzie, aby nie bylo tego slychac. Nalezy sie jednak powstrzymac, co do „wiatrow”, to chyba zrozumiale, ze do tego sluzy toaleta. Wyjsc na momebt i wrocic.
27 lipca 2006 at 13:19zastanawialo mnie po prostu co o tym sadza inni . wiesz to wcale nie jest takie oczywiste jakby ci sie wydawalo bo mialam kiedys kumpele ktora bekala wszedzie i z wsrod kazdego towarzystwa. tez uwazam ze kobiecie nie pasuje takie zachowanie. pozdrowionka!!
27 lipca 2006 at 21:13Masz racje, ze sie czasami trafi taka osoba, ale ja na szczescie sie z takimi nie spotykam. To juz tylko kwestia wychowania wyniesiona z domu. Nie tylko kobiecie, ale i mezczyznie to nie przystoi. Nie wyobrazam sobie mezczyzny bekajacego przy stole, chyba zwrocilabym cale jedzenie…..
6 października 2006 at 14:37Jest to nasza natura kazdy beka i puszcza bąki hahaha, ale jestem zdecydowanym przeciwnikiem tego aby robic to w towarzystwie. Od tego jest zacisze domowe. Takie zachowania pokazywane w towarzystwie bynajmniej nie sa nawet zabawne a swiadcza o niezbyt dobrej kulturze czlowieka.
16 października 2006 at 15:59Ja przy swoich dobrych znajomych nie pierdze, ale bekam i nawet głosno ziewam 😀 Nie wiedze tutaj powodu do wstydu. Oczywiżcie jak jestem u rodziny czy w poważnym toważystwie to w życiu bym tego nie zrobiła, ale przy osobach które doskonale znam to czemu nie, przecież nie ma się czym przejmować jestem wyluzowana i nie wiedze w tym nic złego. Po co stważać pozory ? Jestem jaka jestem i tyle 😈
12 listopada 2006 at 22:27Nie wyobrazam sobie zeby normalnie kobieta bekała przy mnie czy pierdziała jak stara babcia, która ma problem z przytrzymaniem gazów.
NIE WYOBRAZAM SOBIE23 listopada 2006 at 14:00powiedzmy sobie szczerze kazdemu napewno sie zdarzy co nie oznacza ze przystoi, powiedzmy jak sie przydarzy to trudno:)
29 listopada 2006 at 21:46co innego, jak się komuż odbije po jedzeniu i kulturalnie przeprosi, a co innego jak robi się celowo takie przeciągle bueee…. nie dożć że obrzydliwe, to jeszcze chamskie… nieważne czy w wykonaniu kobiety czy faceta!!!
29 stycznia 2007 at 16:09Coż nie chce mi się wierzyć że z każdym bączkiem lecicie do toalety nawet przy swoim mężu czy żonie 😕 Osobiżcie nigdy nie robię takich rzeczy przy znajomych, gożciach, rodzinie ale przy mężu ❓ Jak jesteżmy sami ❓ Nie widzę powodu do wstydu. Bardziej intymne rzeczy się robi z nim czy z nią 😉
11 lutego 2007 at 09:07czytam i sie smieje w glos. to przeciez sprawy ktore dotycza nas wszystkich a w zyciu nie przypuszczalam ze o tym sie mowi :)))))
ja wam powiem ze kiedys nie wyobrazalam sobie jak to wszystko bedzie jak dorosne. bylam bardzo niesmiala.
teraz mam meza ktory spowodowal ze juz sie tak nie krepuje.
ale rety kiedy w nocy puscilam baka takiego ze az sie obudzilam i czulam ze sie zaraz spale ze wtydu. maz albo udawal ze spi albo naprawde spal 😆
moj maz natomiast nie krepuje sie i jak ma potrzebe to pruka. ale zawsze mnie ostrzega ze to zrobi 🙂26 lutego 2007 at 12:15Kobiecie to nie przystoi jak cholera, a nad mężczyznami się nie zastanawiałam, dopóki mój być może przyszły szwagier nie ulżył sobie podczas obiadu zapoznawczego z być może przyszłymi teżciami :] Ale facet który beka przy bekających kolegach to nic złego, a kobieta przy kolezankach jest lekko degustująca…
26 lutego 2007 at 17:34Uważam,że bezobciachowe bekanie czy „puszczanie wiatrów” jest zwyczajnie strasznym obciachem.Kobieta,która to robi automatycznie traci na swojej kobiecosc.Wiadomo,że to sie robi,to normalne,ale nie trzeba tego robic ostentacyjnie.
26 lutego 2007 at 17:44KULTURA – nie padło to słowo ani raz w tym temacie!!!
Myżlę, że nie ma się co wstrzymywać bo nie wiem czy wiecie ale można sobie zniszczyć zdrowie powstrzymując takie zwykłe beknięcie!!! - AutorOdp.