• Autor
    Odp.
  • Lucienne
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

To oczywiste, że każdy człowiek, bez względu na to, czy to kobieta czy mężczyzna czasem ma takie potrzeby. Ale w towarzystwie-nie wypada. Ja spaliłabym się ze wstydu 🙄 gdy spotykam się z przyjaciółką, to czasem zdarzy jej się beknąć, wtedy ja czuję się jakby bardziej ,,swojsko” 😛 i nie czuję zażenowania gdy mi też się to przydarzy. Ale żeby pierdzieć przy kimż? paskudne, fuj! 😕
    Podsumowując:
    uważam, że w towarzystwie nie wypada ani bekać, ani pierdzieć, ani np. ,,strzelać kożćmi’ 😛

martycka
    Member
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Mój boże nie mówię o ostentacyjnym puszczaniu bąków wżród koleżanek rodziców, teżciów itp. Chodziło mi o męża. Jest wieczór, oglądacie film, na obiad była grochówka i naprawdę co 10 min wychodzicie żeby piernąć??? Czy może wstrzymujecie aż rozboli was brzuch i z seksu nici???? śmiać mi się chce. Szkoda gadać.

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

martycka popieram twoja wypowiedz w 100% 😆

Tuska
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 396
    • Pasjonat

moj chłopak przy mnie pierdzi beka i te wszystkie inne odgłosy wydaje, jak by przestał to bym sie zastanawiała czy z nim aby na pewno jest wszystko ok, ja tez sie jego nie krepuje ale oczywisci nie jestem taka ostentacyjna jak on po prostu „zrobie” to jak juz musze i nie ma wyjscia, jednak kobieta to kobieta musi troszke wiecej klasy w sobie miec. Zreszta jakby nie ten wdech to by człowiek zdechł 😆 😆 😆 😆

MidianOna
    Member
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

Nic co ludzkie nie jest mi obce 😉 jednak.. w towarzystkie przydaloby sie powstrzymac 😛 troche kultury… ale wiadomo, czasami sie wymknie.. 🙂

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

Tuska rozwalilas mnie tym koncowym haslem 🙂
    najlepiej reaguje na puszczanie bakow moj syn : kto, kto sie spierdzial fee smierdzi kupa, pytam kto to zrobil.. 😀

Meru
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

heheh ja też się nie krępuję bekać czy pierdzieć ale oczywiżcie tylko w gronie najbliższych mam na myżli chłopaka rodziców czy najbliższych znajomych.

Ale oczywiżcie zależy tez w jakim miejscu jestem bo przecież w knajpie nie będę tego robić nawet będąc tylko z chłopakiem bo wkońcu jestem dziewczyną i tak jakoż głupio.

A co do facetów to mam podobnie do Tużki 😉 To jest przecież normalna ludzka rzecz i po co mamy sie hamować.

maljoanna
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Bekanie zarówno u kobiet jak i mężczyzn uwazam za nie takt…
    A jesli chodzi o bąki to jest nie dopuszczalne…
    Oczywiżcie ze to fizjologia,są to funkcje potrzebne i to jest naturalne ale nie trzeba sie z tym obnosić ,nalezy wyjsc na chwilkę albo odejżć…

j_lo19
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 117
    • Zapaleniec

Wydaje mi się że bekanie można jakoż powstrzymać, i nie jest to aż takie trudne – więc polecam 😆 😆 To samo tyczy się puszczania bąków 😉

Meru
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

Powstrzymywanie naturalnych odruchów nie jest niczym zdrowym i może powodować różne schorzenia.
    Jeżli tylko drugiej osobie to nie przeszkadza to nie widzę problemów. Oczywiżcie cały czas podkreżlając że w miejscach publicznych to jest nie dopuszczalne żwiadczy tylko i wyłącznie o braku kultury.

Flesh
    Member
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Puscic baka ludzka rzecz….:) ale w towarzystwie wole zeby nikt tego nie robil ostentacyjnie… (chyba ze mysli ze ktos wstanie i zacznie mu bic brawo za wyzwolona dusze)

jesli chodzi o wyzej wymienione czynnosci i mojego mezczyzne…
    Nie jestem z nim dla wyjsc do teatru badz bron Boze teatru w domu.jestesmy ze soba bo sie dobrze ze soba czujemy i nie bede sie przed nim spinac…

sa miejsca gdzie nie przystoji i napewno znajduja sie poza domem…

Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

jak dla mnie bekanie to nie dla mnie ja nie bekam nawet przy Swoim chłopaku bo to dla mnie oblesne jak mozna bekac albo pierdziec przy kims to jeszcze gorsze

RudaMaruda
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

Moja mama mawia, że cały romantyzm w związku ulatnia się z pierwszym bąkiem. Ale chyba chodziło jej o takiego celowego i z premedytacją 🙂

Natka23
    Member
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Nom, takiego wtedy, gdy już mamy „wszystko gdzież”

A ja nie umiem bekać… Co kiedyż mój znajomy skomentował „ale ty jesteż niemęska”. To chyba był komplement 😉

kredka
    Member
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

natura naturą i niczego jej odmówić nie można, ale gdybyżmy nie hamowali żadnych swoich instynktów i odruchów to żwiat byłby co najmniej obrzydliwy…to tak moim skromnym zdaniem

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " kobieta po gazowanym napoju"

Przewiń na górę