- AutorOdp.
- 12 sierpnia 2007 at 12:01
[usunięto_link] wrote:
Moja mama mawia, że cały romantyzm w związku ulatnia się z pierwszym bąkiem. Ale chyba chodziło jej o takiego celowego i z premedytacją 🙂
No wlasnie, potrzebne jest tylko troche kultury i dobre wychowanie… 😀
15 sierpnia 2007 at 10:47ja to wogule nie moge pic gazowanego.po tym dostaje straszne wzdecia i brzuch bardzo mnie boli ze wyprostowac sie nie moge hi hi i dlatego pije tylko niegazowane napoje
21 sierpnia 2007 at 11:21bedac szczera… lubie bekac 😀
robie to chetnie i wszedzie 😉 nie pasuje to do mnie,wiem 🙄 ale potrafie sie tez zachowac jak trzeba 8)
kolezanka mnie juz ostrzegla,ze jak na jej slubie bekne to mam przerabane 😈
no coz 🙄 pohamuje sie jakos 😉21 sierpnia 2007 at 18:33Ja staram sie nie bekac w towarzystwie… To na prawde odrazajacy zwyczaj… 😕
[usunięto_link] wrote:ja to wogule nie moge pic gazowanego.po tym dostaje straszne wzdecia i brzuch bardzo mnie boli ze wyprostowac sie nie moge hi hi i dlatego pije tylko niegazowane napoje
To tak samo jak ja 😉 Dlatego pije albo jakies soki albo niegazowana wode mineralna. Czasem zdarza mi sie wypic pare piwek na imprezie, a po alko jest najgorzej 😕
9 listopada 2007 at 11:55no dobra każdemu się może zdażyć…bez wyjątków…nie zawsze się zdązy uciec do innego pokoju czy łazienki…
ale co innego kiedy robi się to celowo i z premedytacją…tak to nie wypada…
jesli mi się czasem tak zadzy czuję się bardzo skrępowana i po prostu mi wstyd…
28 września 2009 at 19:34kiedys … kiedys…
dawno temu 😉
poznalem cudowna kobiete na dyskotece.. poszlismy do niej i miala bigos.. 🙂
do tego Cola 😀
noc byla dluga i mokra…
kazdy z nas chyba chcial jak najszybciej skorzystac z toalety no ale… ja o 6 rano sie wykradlem do domu.. ona jeszcze spala..
chcialem wejsc do samochodu ale zapomnialem kluczy.. wiec sie wrocilem.. a ze drzwi byly otwarte wiec wchodze a tu 🙄
myslalem ze zdechne..
ta kobieta cichym glosem z kibelka powiedziala tylko ze „strasznie boli ja brzuszek” 😀
to byl nasz pierwszy i ostatni raz..
kiedy sie widzielismy 😆
- AutorOdp.