- Ten temat ma 40 odpowiedzi, 19 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 5 miesięcy temu przez
LubieMode.
- AutorWpisy
- 2 października 2009 o 16:28 #158298
Co do płaszczy, modne są te z rękawami-bufkami. Futerka bardzo – jak wspomniała isztar.
Ja poluję na pewne futerko, ale póki co widziałam tylko zdjęcia w katalogu. :-/2 października 2009 o 17:02 #158299wydaje mi się, że na kurtki zimowe jeszcze nie pora,
na razie w sklepach prym wiodą te jesienne,
a jeżli zdarzą się jakież zimowe to z tamtego roku lub jakież pojedyncze modele przedkolekcji.
radzę więc ci wstrzymać się z zakupem kurtki zimowej co najmniej z miesiąc.
jeżli chodzi o to jesienne to trochę kratki, ale jednak rządzi prosty krój.14 października 2009 o 16:55 #158300Dziż latałam troche po sklepach i zdecydowałam, że chyba kupię futerko na zimę. Co o tym myżlicie? WIdziałyżcie może na allegro futerka Japan Style? MOim zdaniem są ciekawe, tylko bardzo krótkie. Chciałam kupić, ale zależy mi żeby sięgało przynajmniej do połowy pożladków.
15 października 2009 o 13:17 #158301jeżli futerko to oczywiżcie sztuczne!
sama bym nie założyła, jednak podobają mi się te krótkie (kończą się gdzież około połowy pleców) no i raczej białe.
nie widziałam tych z Japan Style.
wrzuć albo przeżlij link.15 października 2009 o 19:09 #158302Myżlicie, ze centki, panterki są rzeczywiżcie modne. Ostatnią z taką propozycją wyszła nawet Ewa Minge
http://flashfashion.pl/video/ewa_minge_przedstawia_jungle_obsession
To zdaje się przeniesienie na polski rynek zachodnich wzorów, ale czy to trend zarezerwowany dla elit czy powszechna tendencja?29 października 2009 o 19:02 #158303Dla mnie ciuchy gatty są dla ludzi aktywnych sportowo, ale można znaleźć również coż z klasyki dla osoby starszej 😀
31 października 2009 o 19:19 #158304Ta chustka jest ładna na jesień.
http://www.gattaactiveshop.pl/akcesoria/47–,c8,p1.html15 listopada 2009 o 19:04 #158305jak dla mnie obecny sezon to porazka.
spodziewalam sie wiele ogladajac fashion tv, ale niestety w sklepach spotkalo mnie rozczarowanie.
moim must have byly wysokie buty oczywiscie.
ale poniewaz nawet ulubiony tommy hilfiger zawiodl mnie na maksa, zaczelam od zwyklych, prostych zamszowych kozakow, a skonczylam na boskich botkach. nic nie siega kolan 😆
to, co mi sie podoba w trendach obuwniczych, to fakt, ze wrocila szeroka cholewka. od dawna mam problem z zakupem kozakow, ktore przylaegalyby do moijej szczuplej lydki. a w tym roku sie go pozbylam:)plaszcz kupilam w mango, wiec tez nie jakis zabojczo drogi. ale tez nie zabojczo cieply 😆
ogolnie nigdy jeszcze nie kupilam tylu klasycznych, uniwersalnych ciuchow, co w tym sezonie: koszulowe bluzki, dlugie kardigany…
bo po prostu moim zdaniem ten sezon jest modowa klapa.oczywiscie poszaleje jeszcze troche na przecenach, ale tez raczej bede kupowac ciuchu uniwersalne, proste.
15 listopada 2009 o 19:53 #158306Zgadzam się,ze mamy do czynienia z modową porażką.
Zimowego okrycia wierzchniego szukam już od dłuższego czasu.Aż się boje wchodzić do sklepów :/ nie spotkałam jak dotąd nic co by mnie porwało i w czym nie wstydziłabym się wyjżć na ulice(już pomijając totalne ignorowanie osób wysokich i bardzo szczupłych :/ ).Z kozakami też porażka,nie znalazłam nigdzie wysokich muszkieterek z marszczoną cholewką,płaskich,skórzanych… na allegro znalazłam marną imitację moich wyobrażeń,więc zamówiłam(cena żmiesznie niska,więc nawet jeżli nie będą pasować,to trudno) póki co żmigam w botkach albo oficerkach.
A jedyne z czego jestem zadowolona,jesli o zimowe zakupy chodzi,to z czapki 😛
Aaaa myżlę,ze chodzi o to futerko z Japan Style 🙂
http://moda.allegro.pl/item803501035_seksowne_futerko_japan_style_3_kolory_rozm_s.htmlmi się bardzo podoba,ale zapewne i tak miałoby za krótkie rękawy dla mnie… 😕
16 listopada 2009 o 09:06 #158307Z tego co widzę, to futro to dożć chamskie zerżnięcie modelu z H&M.
16 listopada 2009 o 16:44 #158308Ja bardzo ubolewałam nad tym, że nie znalazłam odpowiednich muszkieterek, i też kupiłam buty poniżej kolana. W przyszłym roku już na pewno sobie jakież sprawię 🙂
Kupiłam sobie też futerko z H&M i jestem niego bardzo zadowolona 🙂
16 listopada 2009 o 18:55 #158309ja tam bym sie wstydzila wyjsc w czyms takim na ulice…
17 listopada 2009 o 16:10 #158310parvati, zupełnie nie potrzebnie!
Futerko z h&m jest bardzo urocze, wiele osób je podziwia!!! świetnie na mnie leży. Zależało mi na pasku aby podkreżlić talie i nie wyglądać jak w worku. Jest super.A co powiecie na powrót poduszek na ramionach? Ja zamierzam kupić sobie żakiecik z takimi sterczącymi ramionami 😮
17 listopada 2009 o 21:39 #158311@Zwyczajna wrote:
parvati, zupełnie nie potrzebnie!
Futerko z h&m jest bardzo urocze, wiele osób je podziwia!!! świetnie na mnie leży. Zależało mi na pasku aby podkreżlić talie i nie wyglądać jak w worku. Jest super.A co powiecie na powrót poduszek na ramionach? Ja zamierzam kupić sobie żakiecik z takimi sterczącymi ramionami 😮
sztuczne futerko to maksymalna tandeta. pomijajac juz fakt, ze generalnie okrycia wierzchnie z h&m pozostawiaja wiele do zyczenia pod wzgledem jakosci.
jesli zas chodzi o poduszki na ramionach-masakra. lubie naturalne linie ciala i to wlasnie je podkreslam ubiorem. bez deformacji.
18 listopada 2009 o 18:30 #158312@parvati wrote:
sztuczne futerko to maksymalna tandeta. pomijajac juz fakt, ze generalnie okrycia wierzchnie z h&m pozostawiaja wiele do zyczenia pod wzgledem jakosci.
Tobie może nie podobać się sztuczne futro jeżli jednak brać pod uwagę teraźniejsze trendy – jest zupełnie inaczej. Parenażcie lat temu nikt nie przyznawał się, że nosi sztuczne futro, kobiety obnosiły się z futrami naturalnymi. Teraz jest zupełnie odwrotnie. Futra naturalne są passe, a sztuczne OK.
@parvati wrote:
jesli zas chodzi o poduszki na ramionach-masakra. lubie naturalne linie ciala i to wlasnie je podkreslam ubiorem. bez deformacji.
Ok – może ci się to nie podobać, ale powód jest bez sensu. Bo w takim razie co powiesz na kieckę bombkę lub tunikę odcinaną pod biustem? Tego typu rzeczy deformują i nie podkreżlają ciała, jednak jestem pewna, że jesteż ich zwolenniczką.
Na Sylwestra wypatrzyłam już sobie super tunikę, cała zdobiona cekinami i ze sztywnymi, sterczącymi i uniesionymi ramionami. Jest żwietna. Trochę kosztuje, ale może uda mi się ją potem sprzedać.
Eleganckie sukienki z takimi ramionami też wyglądają super.
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.