- AutorOdp.
- 2 października 2009 at 16:28
Co do płaszczy, modne są te z rękawami-bufkami. Futerka bardzo – jak wspomniała isztar.
Ja poluję na pewne futerko, ale póki co widziałam tylko zdjęcia w katalogu. :-/2 października 2009 at 17:02wydaje mi się, że na kurtki zimowe jeszcze nie pora,
na razie w sklepach prym wiodą te jesienne,
a jeżli zdarzą się jakież zimowe to z tamtego roku lub jakież pojedyncze modele przedkolekcji.
radzę więc ci wstrzymać się z zakupem kurtki zimowej co najmniej z miesiąc.
jeżli chodzi o to jesienne to trochę kratki, ale jednak rządzi prosty krój.14 października 2009 at 16:55Dziż latałam troche po sklepach i zdecydowałam, że chyba kupię futerko na zimę. Co o tym myżlicie? WIdziałyżcie może na allegro futerka Japan Style? MOim zdaniem są ciekawe, tylko bardzo krótkie. Chciałam kupić, ale zależy mi żeby sięgało przynajmniej do połowy pożladków.
15 października 2009 at 13:17jeżli futerko to oczywiżcie sztuczne!
sama bym nie założyła, jednak podobają mi się te krótkie (kończą się gdzież około połowy pleców) no i raczej białe.
nie widziałam tych z Japan Style.
wrzuć albo przeżlij link.15 października 2009 at 19:09Myżlicie, ze centki, panterki są rzeczywiżcie modne. Ostatnią z taką propozycją wyszła nawet Ewa Minge
[usunięto_link]
To zdaje się przeniesienie na polski rynek zachodnich wzorów, ale czy to trend zarezerwowany dla elit czy powszechna tendencja?29 października 2009 at 19:02Dla mnie ciuchy gatty są dla ludzi aktywnych sportowo, ale można znaleźć również coż z klasyki dla osoby starszej 😀
31 października 2009 at 19:19Ta chustka jest ładna na jesień.
[usunięto_link];,c8,p1.html15 listopada 2009 at 19:04jak dla mnie obecny sezon to porazka.
spodziewalam sie wiele ogladajac fashion tv, ale niestety w sklepach spotkalo mnie rozczarowanie.
moim must have byly wysokie buty oczywiscie.
ale poniewaz nawet ulubiony tommy hilfiger zawiodl mnie na maksa, zaczelam od zwyklych, prostych zamszowych kozakow, a skonczylam na boskich botkach. nic nie siega kolan 😆
to, co mi sie podoba w trendach obuwniczych, to fakt, ze wrocila szeroka cholewka. od dawna mam problem z zakupem kozakow, ktore przylaegalyby do moijej szczuplej lydki. a w tym roku sie go pozbylam:)plaszcz kupilam w mango, wiec tez nie jakis zabojczo drogi. ale tez nie zabojczo cieply 😆
ogolnie nigdy jeszcze nie kupilam tylu klasycznych, uniwersalnych ciuchow, co w tym sezonie: koszulowe bluzki, dlugie kardigany…
bo po prostu moim zdaniem ten sezon jest modowa klapa.oczywiscie poszaleje jeszcze troche na przecenach, ale tez raczej bede kupowac ciuchu uniwersalne, proste.
15 listopada 2009 at 19:53Zgadzam się,ze mamy do czynienia z modową porażką.
Zimowego okrycia wierzchniego szukam już od dłuższego czasu.Aż się boje wchodzić do sklepów :/ nie spotkałam jak dotąd nic co by mnie porwało i w czym nie wstydziłabym się wyjżć na ulice(już pomijając totalne ignorowanie osób wysokich i bardzo szczupłych :/ ).Z kozakami też porażka,nie znalazłam nigdzie wysokich muszkieterek z marszczoną cholewką,płaskich,skórzanych… na allegro znalazłam marną imitację moich wyobrażeń,więc zamówiłam(cena żmiesznie niska,więc nawet jeżli nie będą pasować,to trudno) póki co żmigam w botkach albo oficerkach.
A jedyne z czego jestem zadowolona,jesli o zimowe zakupy chodzi,to z czapki 😛
Aaaa myżlę,ze chodzi o to futerko z Japan Style 🙂
[usunięto_link]mi się bardzo podoba,ale zapewne i tak miałoby za krótkie rękawy dla mnie… 😕
16 listopada 2009 at 09:06Z tego co widzę, to futro to dożć chamskie zerżnięcie modelu z H&M.
16 listopada 2009 at 16:44Ja bardzo ubolewałam nad tym, że nie znalazłam odpowiednich muszkieterek, i też kupiłam buty poniżej kolana. W przyszłym roku już na pewno sobie jakież sprawię 🙂
Kupiłam sobie też futerko z H&M i jestem niego bardzo zadowolona 🙂
16 listopada 2009 at 18:55ja tam bym sie wstydzila wyjsc w czyms takim na ulice…
17 listopada 2009 at 16:10parvati, zupełnie nie potrzebnie!
Futerko z h&m jest bardzo urocze, wiele osób je podziwia!!! świetnie na mnie leży. Zależało mi na pasku aby podkreżlić talie i nie wyglądać jak w worku. Jest super.A co powiecie na powrót poduszek na ramionach? Ja zamierzam kupić sobie żakiecik z takimi sterczącymi ramionami 😮
17 listopada 2009 at 21:39[usunięto_link] wrote:
parvati, zupełnie nie potrzebnie!
Futerko z h&m jest bardzo urocze, wiele osób je podziwia!!! świetnie na mnie leży. Zależało mi na pasku aby podkreżlić talie i nie wyglądać jak w worku. Jest super.A co powiecie na powrót poduszek na ramionach? Ja zamierzam kupić sobie żakiecik z takimi sterczącymi ramionami 😮
sztuczne futerko to maksymalna tandeta. pomijajac juz fakt, ze generalnie okrycia wierzchnie z h&m pozostawiaja wiele do zyczenia pod wzgledem jakosci.
jesli zas chodzi o poduszki na ramionach-masakra. lubie naturalne linie ciala i to wlasnie je podkreslam ubiorem. bez deformacji.
18 listopada 2009 at 18:30[usunięto_link] wrote:
sztuczne futerko to maksymalna tandeta. pomijajac juz fakt, ze generalnie okrycia wierzchnie z h&m pozostawiaja wiele do zyczenia pod wzgledem jakosci.
Tobie może nie podobać się sztuczne futro jeżli jednak brać pod uwagę teraźniejsze trendy – jest zupełnie inaczej. Parenażcie lat temu nikt nie przyznawał się, że nosi sztuczne futro, kobiety obnosiły się z futrami naturalnymi. Teraz jest zupełnie odwrotnie. Futra naturalne są passe, a sztuczne OK.
[usunięto_link] wrote:
jesli zas chodzi o poduszki na ramionach-masakra. lubie naturalne linie ciala i to wlasnie je podkreslam ubiorem. bez deformacji.
Ok – może ci się to nie podobać, ale powód jest bez sensu. Bo w takim razie co powiesz na kieckę bombkę lub tunikę odcinaną pod biustem? Tego typu rzeczy deformują i nie podkreżlają ciała, jednak jestem pewna, że jesteż ich zwolenniczką.
Na Sylwestra wypatrzyłam już sobie super tunikę, cała zdobiona cekinami i ze sztywnymi, sterczącymi i uniesionymi ramionami. Jest żwietna. Trochę kosztuje, ale może uda mi się ją potem sprzedać.
Eleganckie sukienki z takimi ramionami też wyglądają super.
- AutorOdp.