- AutorOdp.
- 28 marca 2008 at 09:47
Kolorowe ruski roz.zolc.niebieski.fiolet.czerwien. co do nich dobra jesli rozowe jakie buty jaka gora jezeli fiolet jaki do,l jaka gora?? hmmmmm??!??!
28 marca 2008 at 18:43Heh.. To trudno tak powiedzieć, trzeba pokombinować.
Ja osobiżcie nie zdecydowałabym się na jakież różowe czy zółte rurki…
Chciaż fiolotowe,szare czy granatowe całkiem fajnie wyglądają. 😉28 marca 2008 at 19:12heh xD ja kupilam wlasnie dziisja rowe:D zaje***iste xD ale trudno dobrac buty;/;(… cja chce jakies balerinki ale nieiwme jaki kolor;/;(? zlote srebrne czy moze żółte??xD;(;( ❓ ❓ ❓ ❓ ❓
29 marca 2008 at 09:28ja kupiłam sobie białe rurki i będę nosiła do nich białe szpilki
29 marca 2008 at 16:44Ja mam kremowe rurki. A bede nosic brazowe baleriny chyba… nie wiem samam jeszcze bo ich nie zdarzylam jeszcze nigdzie zalozyc. Ale dzis na dyskoteke sie chyba w nich wybiore
29 marca 2008 at 16:49rury nosze tylko dzinsowe i to raczej nie skinny jeans…raczej pitilla.
na kolorowe bym sie nie zdecydowala, bo po prostu juz wyroslam z czasow nastoletnich.
ale mlode dziewczynki fajnie wygladaja w takich stylizacjach: kolorowe rurki, czarne baletki lub trampki, bluzka w jakims neutralnym kolorze.28 kwietnia 2008 at 17:18parvati, czym różnią sie jeansy pitillo i skinny ?? 😆 😳
28 kwietnia 2008 at 18:26szerokoscia nogawki.
28 kwietnia 2008 at 21:53W zasadzie teraz moda jest taka,że im więcej kolorów tym bardziej tredny 😉 Jednak ja nie przepadam za kolorowymi spodniami…jesli rurki to tylko jeansowe-ciemne,ewentualnie kolor pożredni między jasnymi a ciemnymi 😉 A co do kolorowych rurek??jak już zdecydowałabym sie na kolorowe spodnie to dobrałabym do tego raczej czarne dodatki-nie chcialabym wyglądac jak clown… 😕
3 maja 2008 at 21:08Jak dla mnie, to te kolorowe rurki, w których chodzi 50% dziewczyn w moim mieżcie, są paskudne. Nie odpowiada mi robienie z siebie choinki bożonarodzeniowej.
Jeżli mowa o rurkach (ogółem spodniach) to stawiam na stonowane kolory… Czerń, jeans, beż uwielbiam…3 maja 2008 at 21:33[usunięto_link] wrote:
Jak dla mnie, to te kolorowe rurki, w których chodzi 50% dziewczyn w moim mieżcie, są paskudne. Nie odpowiada mi robienie z siebie choinki bożonarodzeniowej.
Jeżli mowa o rurkach (ogółem spodniach) to stawiam na stonowane kolory… Czerń, jeans, beż uwielbiam…Zgadzam sie w 90% ! 🙂
jedyne z czym sie nie zgodze to beż- ja lubię tylko i wylacznie kolor jeans (ciemniejszy, badz jasniejszy), żadnych udziwnien..4 maja 2008 at 07:02w jakim wieku jest ten ogromny odsetek dziewczyn w waszych miastach, ktore w kolorowych rurach paraduja?
dziewczyny w moim wieku nie nosza kolorowych rurek. nastolatki owszem-takie ich prawo. ale ja akurat nie porownuje swojego stylu ze stylem dzieci…
4 maja 2008 at 07:56nie porownuje sie do dzieci. nie lubie sie czuc jak one. kolorowe rurki dla mnie to kicz, ani to ładne, ani kobiece…brr..
w jakim wieku? 16-19. ja wiem, ze kolory są teraz trendy, ale no bez przesady.. mi tez kojarzy sie to choinka.. nie i tyle- nie podoba mi sie- po prostu.
4 maja 2008 at 08:39W wieku gimnazjalnym jest ich najwięcej. Przynajmniej u mnie.
Cóż… Są gusta i gużciki…4 maja 2008 at 09:39otoz to. w wieku gimnazjalnym.bo to dziewczeta w takim wieku sa targetem jesli chodzi o tego typu ubrania. ja do gimnazjum nie chodzilam nigdy…i moze dlatego mam na tyle oleju w glowie i jestem tak otwarta na mode, ze pozwalam dzieciom byc dziecmi i nie krytykuje ich za to, ze nimi sa.
- AutorOdp.