- AutorOdp.
- 26 października 2007 at 11:07
witam!! zauważyłam ostatnio, że zaczynają mi się robić rozstępy na udach. robię masaże i kąpiele, ale mam zamiar zainwestować w jakis dobry krem na rozstępy
. Macie jakież pomysły? 26 października 2007 at 11:08Krem z Avonu jest dobry i kosztuje 39.99
26 października 2007 at 17:24prawda.
30 października 2007 at 20:22a gerber?? słyszalaż o nim? jest niedrogi ale skuteczny. no i bardzo delikatny, bo stworzony do delikatnych brzuszków kobiet w ciąży 🙂
10 listopada 2007 at 23:12też stosowałam gerber, chociaż nie byłam w ciąży. żwietnie się sprawdził przy mojej wrażliwej skórze. fajnie sie wchłania i delikatnie pachnie.
11 listopada 2007 at 10:08Ja w ciąży też używałam Gerbera i byłam bardzo zadowolona. Teraz też jeszcze czasem sie nim posmaruję (jak znajdę czas żeby się w ogóle czyms posmarować, bo różnie to jest i brzuch niestety bywa zapominany…)
12 listopada 2007 at 18:45dziewczyny, a jaką konsystencje ma ten krem Gerber, że go tak zachwalacie? bo dla mnie konsystencja jest bardzo ważna. nie lubię jak krem się przelewa przez ręce.
14 listopada 2007 at 12:23Nivea w Anglii zajol 2 czy 3 miejsce z tym ze dwa pierwsze to kremy po 80 funtow
15 listopada 2007 at 08:08jak dla mnie krem Gerber miał konsystencję taką w sam raz – nie przelewa się przez ręce. a co do tego rankingu kremów w Anglii, to tez oglądałam ten program na tvn style – niezłe jajka z tymi kremami 🙂
15 listopada 2007 at 16:53Próbowałyżcie Panie kolagenu? Mojej siostrze ponoć pomga 🙂
15 listopada 2007 at 21:26A ten kolagen to dla kobiet w ciąży? Bo ja osobiżcie wyznaję zasadę, że im mniej w ciąży chemii tym lepiej i sama stosowałam tylko to, co miało wyraźnie DLA KOBIET W CIĄŻY napisane, innego się jakos bałam.
Co do konsystencji gerbera, to jest ok, dobrze się wchłania i przyjemnie pachnie.
Pozdrawiam15 listopada 2007 at 21:26A ten kolagen to dla kobiet w ciąży? Bo ja osobiżcie wyznaję zasadę, że im mniej w ciąży chemii tym lepiej i sama stosowałam tylko to, co miało wyraźnie DLA KOBIET W CIĄŻY napisane, innego się jakos bałam.
Co do konsystencji gerbera, to jest ok, dobrze się wchłania i przyjemnie pachnie.
Pozdrawiam15 listopada 2007 at 21:27A ten kolagen to dla kobiet w ciąży? Bo ja osobiżcie wyznaję zasadę, że im mniej w ciąży chemii tym lepiej i sama stosowałam tylko to, co miało wyraźnie DLA KOBIET W CIĄŻY napisane, innego się jakos bałam.
Pozdrawiam30 czerwca 2008 at 17:07ja mam to żwiństwo na udach, ponoć od tego, ze dużo pomykam na rowerku… jakoż mi to nie przeszkadza zbytnio..
14 lipca 2008 at 08:07[usunięto_link] wrote:
a gerber?? słyszalaż o nim? jest niedrogi ale skuteczny. no i bardzo delikatny, bo stworzony do delikatnych brzuszków kobiet w ciąży 🙂
ja go mam 🙂 stosuje sie 2 razy dziennie;) jest bardzo dobry i nie drogi z tego co pamietam:) polecam go:)
- AutorOdp.