Kremy na rozstępy – co polecacie?

• Autor
    Odp.
  • magdunia83
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 34
    • Bywalec

witam!! zauważyłam ostatnio, że zaczynają mi się robić rozstępy na udach. robię masaże i kąpiele, ale mam zamiar zainwestować w jakis dobry krem na rozstępy . Macie jakież pomysły?

baby22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 298
    • Pasjonat

Krem z Avonu jest dobry i kosztuje 39.99

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

prawda.

somsiadka
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 83
    • Zapaleniec

a gerber?? słyszalaż o nim? jest niedrogi ale skuteczny. no i bardzo delikatny, bo stworzony do delikatnych brzuszków kobiet w ciąży 🙂

lid-ka
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 18
    • Bywalec

też stosowałam gerber, chociaż nie byłam w ciąży. żwietnie się sprawdził przy mojej wrażliwej skórze. fajnie sie wchłania i delikatnie pachnie.

Topaz
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

Ja w ciąży też używałam Gerbera i byłam bardzo zadowolona. Teraz też jeszcze czasem sie nim posmaruję (jak znajdę czas żeby się w ogóle czyms posmarować, bo różnie to jest i brzuch niestety bywa zapominany…)

magdunia83
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 34
    • Bywalec

dziewczyny, a jaką konsystencje ma ten krem Gerber, że go tak zachwalacie? bo dla mnie konsystencja jest bardzo ważna. nie lubię jak krem się przelewa przez ręce.

Hot4You
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 85
    • Stały bywalec

Nivea w Anglii zajol 2 czy 3 miejsce z tym ze dwa pierwsze to kremy po 80 funtow

lid-ka
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 18
    • Bywalec

jak dla mnie krem Gerber miał konsystencję taką w sam raz – nie przelewa się przez ręce. a co do tego rankingu kremów w Anglii, to tez oglądałam ten program na tvn style – niezłe jajka z tymi kremami 🙂

kr87
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Próbowałyżcie Panie kolagenu? Mojej siostrze ponoć pomga 🙂

Topaz
    Member
    • Zapaleniec

A ten kolagen to dla kobiet w ciąży? Bo ja osobiżcie wyznaję zasadę, że im mniej w ciąży chemii tym lepiej i sama stosowałam tylko to, co miało wyraźnie DLA KOBIET W CIĄŻY napisane, innego się jakos bałam.
    Co do konsystencji gerbera, to jest ok, dobrze się wchłania i przyjemnie pachnie.
    Pozdrawiam

Topaz
    Member
    • Zapaleniec

A ten kolagen to dla kobiet w ciąży? Bo ja osobiżcie wyznaję zasadę, że im mniej w ciąży chemii tym lepiej i sama stosowałam tylko to, co miało wyraźnie DLA KOBIET W CIĄŻY napisane, innego się jakos bałam.
    Co do konsystencji gerbera, to jest ok, dobrze się wchłania i przyjemnie pachnie.
    Pozdrawiam

Topaz
    Member
    • Zapaleniec

Pozdrawiam

Katie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

ja mam to żwiństwo na udach, ponoć od tego, ze dużo pomykam na rowerku… jakoż mi to nie przeszkadza zbytnio..

Monisia
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 33
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

a gerber?? słyszalaż o nim? jest niedrogi ale skuteczny. no i bardzo delikatny, bo stworzony do delikatnych brzuszków kobiet w ciąży 🙂

ja go mam 🙂 stosuje sie 2 razy dziennie;) jest bardzo dobry i nie drogi z tego co pamietam:) polecam go:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kremy na rozstępy – co polecacie?"

Przewiń na górę