- AutorOdp.
- 10 września 2008 at 11:13
Podobno żrodki z aloesem są bardzo dobre, ale jeszcze nie miałam takich problemów, wiem od znajomych i trenerki fitness..
10 września 2008 at 11:16dodam, że aloes to jest taka rożlinka, którą można posadzić w doniczkę i ma mnóstwo zastosowań w medycynie [usunięto_link]
5 listopada 2008 at 12:01włażnie widzę że mowa tu o kremie Gerber…jestem w ciąży i aktualnie poszukuję dobrego kremu na rozstępy i włażnie słyszałam że jest dosyć fajny i co najważniejsze cena jest bardzo przystępna…orientujecie się ile zapłacę za taki krem w aptece??
28 listopada 2008 at 20:42Ja uważam, że kremy, owszem pomagają ale nie na długo. Moja przyjaciółka sprezentowała sobie ostatnio Diamod Peel – diamentowy peeling i na prawdę jej rozstępy na biodrach zniknęły. Może warto spróbować… Co o tym sądzicie?
10 grudnia 2008 at 18:03Tak, peeling jest skuteczny. Moze byc wykonany w domu kryształkami korundu (takimi jak do mikrodermabrazji), albo nakłuwanie skóry wałeczkiem Mns Roller. Obie metody są domowe.
11 grudnia 2008 at 17:10Hmm sądzę, że nie ma to jednak jak pójżć sobie do kosmetyczki 🙂 kobieta od razu czuje się dopieszczona i ma pewnożć, że ktoż zajmie się nią profesjonalnie. 🙂 A jeżli chodzi o mikrodermabrazje to Diamond Peel jest bardzo skuteczny 🙂
Zamieszczam ciekawy link, może któraż z Was jest kosmetyczką albo planuje być – tu [usunięto_link] może znalesc ciekawe informacje.12 stycznia 2009 at 19:13Dziewczyny kochane: Wypróbujcie Eveline Slim Extreme 3D SErum na roztępy. Nie kosztuje drogo a przy regularnym stosowaniu są efekty. Niedawno urodziłam córeczkę i po ciąży tez mam parę malutkich roztępów. Używam i jestem pewna że z czasem będzie dobrze. Warto!
16 stycznia 2009 at 16:46Co forumowiczka to inne zdanie. Ja znów będę zachwalać kosmetyki firmy Veleda. Mało ich w sklepach, może je raczej dostać w sklepach ze zdrową żywnożcią. Ja kupiłam w sklepie Viva Natura.
Ma różne serie, zarówno te dla kobiet w ciąży jak i dla tych które kurują skutki rozciągniętej skóry. Jest też chyba seria dla niemowląt.
22 stycznia 2009 at 12:54ja w ciąży stosowałam krem AA dla mam. Rozstępy teraz po roku, są już praktycznie niewidoczne (a były straszne)!
8 września 2009 at 13:09słyszałam że mikrodermabrazja jest dobra na rozstępy, orientowałam się w cenach krakowskich i znalazłam super salon w centrum który daje duże rabaty przy pakiecie zabiegów. Nie robiłam na rozstępy ale moje koleżanki zachwalały.
15 września 2009 at 10:28faktycznie jest dobra ale:
dobry efekt widac tylko w przypadku nowych oraz małych rozstępów
trzeba wykonac kilka zabiegówLepszy efekt da mikrodermabrazja połączona z czymż jeszcze – mezoterapią, endermologią czy laserem (laser fraxel)
21 listopada 2009 at 10:49Wiadomo, że tego problemu nie da się usunąć cudownym kremem czy peelingiem przy jednym zastosowaniu. Trzeba duuużo cierpliwożci, ale ta przeważnie popłaca:) Również mogę polecić wspomniany Eveline, przy regularnym stosowaniu w połączeniu z peelingiem daje naprawdę widoczne efekty. A kosztuje kilkanażcie złotych:)
19 stycznia 2010 at 15:41Moim zdaniem bardzo dobrymi kosmetykami są te, które można kupić w mydlarni u Franciszka. Na cellulit bardzo dobre są glinki i błoto z morza martwego natomiast na rozstępy olej makadamia;)
30 stycznia 2010 at 23:20A co myżlicie o Musteli..? Słyszałam różne opinie, a że nie kosztuje 5 zł wolałabym sie upewnić, że choć trochę pomoże…;) Póki co używam Eveline i przyznam, że jest zadowalający:)
3 lutego 2010 at 20:14Ja poecam Floslek ” Intensywny krem żel na rozstępy” seria Slimline, kończy mi się druga tubka a naprawdę widzę efekt! Używam go codziennie po kąpieli- w weekendy zasilam jego działanie folią i naprawdę widzę efekt- mimo iż jeszcze borykam się z pozbyciem kilku kg… Zbliża sie wiosna i lato, więc staram się systematycznie stosować ten żel , widzę efekt a to mobilizuje 8)
- AutorOdp.