- AutorOdp.
- 4 lutego 2010 at 13:36
Moim absolutnym hitem w walce z pomarańczową skórką i rozstępami jest błoto z morza martwego…. jest naprawdę rewelacyjne. Bardzo lubię takie naturalne kosmetyki;) w Mydlarni u Franciszka możesz je kupić za ok 30 zł. Więc cena całkiem przyzwoicie;) Przynajmniej tak myżlę, a poza tym pomaga w walce z niedoskonałożciami cery;)
9 lipca 2010 at 11:44Cepan jest dobry.
13 lipca 2010 at 08:50Ja stosowałam krem firmy Dax Cosmetics i mi jak najbardziej służył. Nie jest zbyt drogi, a jest skuteczny, polecam! Możesz porównać ceny i zamówić przez np. cenkowo.pl
2 sierpnia 2010 at 13:21ja stosowalam balsam antycellulitowy Nantes. Pomógł mi pozbyć się cellulitu a przy okazji rozstępów;) Więc polecam drogie Panie, bo jest bardzo skuteczny, szybko się wchłania, ladnie pachnie, a rezultaty widać w kilka dni od rozpoczęcia stosowania:)
11 września 2010 at 09:50[usunięto_link] wrote:
Ja poecam Floslek ” Intensywny krem żel na rozstępy” seria Slimline, kończy mi się druga tubka a naprawdę widzę efekt! Używam go codziennie po kąpieli- w weekendy zasilam jego działanie folią i naprawdę widzę efekt- mimo iż jeszcze borykam się z pozbyciem kilku kg… Zbliża sie wiosna i lato, więc staram się systematycznie stosować ten żel , widzę efekt a to mobilizuje 8)
ja także po ciązy używałam tego żelu- jest bardzo dobry, dożć szybko widziałam efekty 😆
16 grudnia 2012 at 15:35Na rozstępy polecam Bio-oil. Jest to specjalistyczny produkt do pielęgnacji skóry, przygotowany, aby móc poprawić wygląd skóry z rozstępami, bliznami, nierównomiernym kolorytem. Produkt jest również efektywny w pielęgnacji skóry starzejącej się i odwodnionej.Istotna poprawa wyglądu rozstępów u 100% badanych osób po 8 tygodniach. Produkt można też stosować zapobiegawczo w miejscach podatnych na rozstępy od rozpoczęcia II trymestru ciąży.
28 grudnia 2012 at 15:21Proponuję wypróbować olejek arganowy. Ma on bardzo szeroki zakres działania i między innymi włażnie ma włażciwożci silnie nawilżające, dogłębnie nawilża, ujędrnia i napina skórę i redukuję cellulit i rozstępy. Już wiele kobiet potwierdziło skutecznożć tego olejku.
22 grudnia 2014 at 20:46Domowe sposoby mogą pomóc Ci tylko zmniejszyć widocznożć rozstępów. Olejek lawendowy, nakładany na rozstępy trzy razy dziennie, rozjażni je i sprawi, że staną się niewidoczne. Walkę z rozstępami należy rozpocząć jeszcze na etapie profilaktyki i stosować dietę bogatą w witaminy A, E, PP, B5 oraz mikroelementy (krzem i cynk).
- AutorOdp.