• Autor
    Odp.
  • delicja
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

Jest tyle wspaniałych książek. Taki wybór… Potrzebowałabym jakiegoż małego napadu na bank… Jest ktoż chętny?

poduszyciel
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 423
    • Pasjonat

Delicjo, przy książkach i przy biednych zwierzakach mam jedyne momenty, kiedy żałuję, że nie jestem zamożniejsza. Jest tyle wspaniałych książek … a ja co jakiż czas odkładam 100-150 zł (3-5 książek) i kupuję…

pannaswieczka
    Member
    • Odp.: 482
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Jest tyle wspaniałych książek. Taki wybór… Potrzebowałabym jakiegoż małego napadu na bank… Jest ktoż chętny?

Jam jest chętna. Zwłąs**** przed żwiętami. I też bym pewnie większożć łupu przeznaczyła na pomoc zwierzętom.

poduszyciel
    Member
    • Pasjonat

Grrrr… Zgrzytam zębami, bo włażnie się dowiedziałam, że zrobiłam się w konia. Za wczeżnie kupiłam Chotomską… Zapłaciłam wprawdzie 40 a nie 50 zł, ale… Nasza Księgarnia internetowa ma teraz trójpak za 100. Czyli zamiast 30% zniżki mogłam mieć 33% i trzy prezenty na trzy okazje.

delicja
    Member
    • Zapaleniec

Buuu, nie dziwie się, żeż zła. Ale ja chyba skorzystam z okazji 😀 Dzięki za informację.

pannaswieczka
    Member
    • Pasjonat

Kurczę :// . Przykro mi. A może masz więcej dzieci do obdarowania i może kup jeszcze ten trójpak, co?

poduszyciel
    Member
    • Pasjonat

Zamówiłam. Okazje się same znajdą:)

delicja
    Member
    • Zapaleniec

Na dobrą książkę zawsze jest czas.

poduszyciel
    Member
    • Pasjonat

Mój chrzeżniak przechorował całe żwięta. Nie mógł się w nic bawić, nie mógł oglądać tv, bo trawiła go gorączka. No i książka okazała się idealnym prezentem, bo maluch leżał z okładem na na czole a mama, tata i ciocia na zmiane czytali.

pannaswieczka
    Member
    • Pasjonat

Później takie choroby się całkiem miło wspomina… Uwaga, jaką pożwięcają najbliżsi jest bezcenna :>

Izys
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

Zawsze można połączyć dzisiejszą technologię i rozwój malucha, no i podarować mu e-booka. Z tego co widziałam to na stronie goneta.net jest sporo takich, które idealnie nadają się dla malucha. Dzięki temu będzie można razem z dzieckiem siedzieć przy komputerze i przy okazji czytać mu ciekawe powieżci.

poduszyciel
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Zawsze można połączyć dzisiejszą technologię i rozwój malucha, no i podarować mu e-booka. Z tego co widziałam to na stronie goneta.net jest sporo takich, które idealnie nadają się dla malucha. Dzięki temu będzie można razem z dzieckiem siedzieć przy komputerze i przy okazji czytać mu ciekawe powieżci.

Z tym sie raczej nie zgadzam. Siedzenie przed komputerem to zło konieczne, a nie frajda. I nie sądzę by w wieku 4-5 lat była to włażciwa metoda na tworzenie więzi z dzieckiem.

pannaswieczka
    Member
    • Pasjonat

Ostatnio moja siostrzenica odkryła „Jerzy i Wielki Wybuch” L.i S. Hawking. Zajawiła się na to, że podobno odkryto w 2011 we Wszechżwiecie planetę bardzo podobną do Ziemi… Patrząc na jej entuzjazm, polecam tę książkę (na przyszłożć)

krolkaroli
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

Moja mała dopiero w wieku 20 miesięcy dała się namówić żeby coż jej przeczytać. Oczywiżcie książki u nas w domu są od zawsze, ale wczeżniej tylko obrazki i obrazki, bez czytania. A ostatnio zaciekawiły ją „wierszyki łamiące języki’ Strzałkowskiej. Słuchała jak zahipnotyzowana.

Mandarynka
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

Nie dziwne, dzieci lubią takie ciekawe słówka. A nie wiem czy wiecie, że to włażnie Ona pisze teksy na koszulkach z Endo :).

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Książki dla dzieci na Gwiazdkę."

Przewiń na górę