- Ten temat ma 47 odpowiedzi, 20 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez
Anonimowy.
- AutorWpisy
- 27 marca 2009 o 16:25 #24172
Mój facet jest normalny-nie chudy jak patyk,ale tez nie gruby ani jakos specjalnie umiesniony.I taki mi sie podoba najbardziej.
28 marca 2009 o 16:23 #24173nie chodze na silke, mam to w d****, caly trend wyrywania lasek na klate, jak sie wbije na silke to na palcach 1 reki policzysz ludzi ktorzy chodza tam dla „zdrowia”
kiedys chodzilem pare miechow bo jestem chuderlakiem co niekoniecznie pozytywnie wplywa na moj kregoslup, ale gdy nie bylo zadnych efektow zrezygnowalem, zreszta przebywanie na smierdzacej silce nie jest najlepszym sposobem na relaks, wole pograc w kosza, to mi pozwala utrzymac forme.ogolnie podoba mi sie moje niepudzianowate cialo, podobnie mojej dziewczynie wiec jestem hepi, tyle
22 kwietnia 2009 o 19:46 #24174Pudzian jest aż za bardzo umiężniony.. ale nie mówcie że bardziej podoba wam się taki facet http://republika.pl/blog_ao_84533/93999/tr/dzizas.jpg od takiego http://farm3.static.flickr.com/2387/2417554264_96d852545e.jpg !!!!!!!!!!!!
22 kwietnia 2009 o 21:53 #24175Ten na pierwszej focie jakby silnie poruszony wejżciem do wody, może mu zimno i nabierał powietrza:) Poza tym porównywanie tych dwóch zdjęć do siebie nie ma sensu. Gdyby tego z wody ucharakteryzować jak tego drugiego też by spoko wyglądał. Fotoszop czyni cuda 😛 np takie: http://www.youtube.com/watch?v=k8xkS47-_Mk
23 kwietnia 2009 o 16:02 #2417623 kwietnia 2009 o 16:21 #24177Ble,ochyda.
23 kwietnia 2009 o 16:26 #24178Ronnie Colman…
Wielokrotny zwycięzca zawodów kulturystycznych Mister Olympia-zdobył ten tytuł największą ilożć razy z rzędu-pobił tym nawet samego Arnolda Schwarzeneggera!No no samyk-porządne zdjęcie! Wybrałeż celowo wiedząc kim jest ten pan czy tak „o”-bo duży bydlak?!
23 kwietnia 2009 o 19:52 #24179wybralem aby zaprezentowac maszyne tak doskonalą ktora zwie sie czlowiekiem ksztalty ktore sa istna harmonia i istota piekna jak przykazala im natura, niestety zostaly upodlone przez plec kobieca
23 kwietnia 2009 o 20:47 #24180@samyk wrote:
wybralem aby zaprezentowac maszyne tak doskonalą ktora zwie sie czlowiekiem ksztalty ktore sa istna harmonia i istota piekna jak przykazala im natura, niestety zostaly upodlone przez plec kobieca
na tym zdjęciu co pokazałeż nie ma żadnej harmonii kształtów, jeżli tego chcesz się doszukać to może warto pogłębić wiedzę nt rzeźb klasycznych.
Ten pan, ktorego zaprezentowales nie ma w sobie nic z naturalnosci.23 kwietnia 2009 o 21:14 #24181Harmonia jest-i ten kto zna się na kulturystyce wie,że co jak co ale Ronnie Coleman zasłużył na tytuły,które zdobył! A harmonia nie musi się rónać z naturalnożcią bo etgo o nim powiedzieć napewno nie można!
Harmonią tutaj jest równy rozwój miężni-barki są idealnie dopełnione bicepsami i tricepsami,z przodu ogromna klatka z tyłu przepotężne plecy,nogi tak powycinane,taka definicja miężni,że widać nawet najmniejszego miężnia z osobna… O to chodzi w kulturystyce-o harmonijny,zrównoważony rozwój-jak miężnie są mniejsze to wszystkie takie mają być-nikt na zawodach szału nie zrobi z nawet największą klatą jeżli inne partie od niej odstają!Ja pracuję nad każdą jedną partią ciała na siłowni-robię i klatę i barki,bicepsy,tricepsy,plecy i nogi-a w każdej z partii każego jednego miężnia (czyli np w barkach wszystkie 3 aktony:przedni,żrodkowy i tylny)-o to chodzi w kulturystyce i fitness sylwetkowym-harmonijny rozwój-a nie wybiórcza wycinanka!
23 kwietnia 2009 o 21:19 #24182A co powiecie o tym, miłe babeczki? Tylko szczerze, szczerze¦ proszę mi tu! 😈
Jeżli nie- to podajcie jakież inne lepsze typki 😉
sam jestem osobiżcie wysoce zainteresowany, moje Drogie 😀 !23 kwietnia 2009 o 21:32 #24183cwiczenie fałd na mozgu wydaje sie byc jednak ciekawszym zajeciem niz spedzanie pol dnia na smierdzacej silce…
12 maja 2009 o 22:07 #24184
AnonimowyNieaktywne- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
Lady_Kala, Ronnie się szprycował sterydami, że aż ma wydęty brzuch 🙄 Tacy jak on i Pudzian to mają problemy: z sercem, z kręgosłupem i stawami 😯
Ja nie mam zapału do siłki, ale planuję kiedyż więcej ćwiczyć, bo w sumie chciałbym być karkiem :O13 maja 2009 o 09:00 #24185Oczywiżcie,że się szprycował sterydami… NIkt „na sucho” by to czegoż takiegi nie doszedł… Oczywiżcie brania sterydów nie popieram! Coleman zresztą należy do tej nowej generacjii kulturystów-którzy już przekraczają bariery estetyki bo co jak co ale jego miężnie to przesada!
Wg mnie najlepszym kulturystom wszechczasów był Arnold Schwarzenegger-on jako ostatni już chyba zachował estetyke wyglądu,bo Coleman,Lee Priest,Cutler to już tylko nalane swinie!Chcesz zostać karkiem? 😆 Oj niewiele wiesz o idei kulturystyki! niewiele…
13 maja 2009 o 09:54 #24186
AnonimowyNieaktywne- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
Kulturystyka mnie nie kręci, raczej mnie kręci bycie bad boyem 😆
Zresztą wszelki doping to norma w sporcie zawodowym i nie tylko osoby wyglądające jak Pudzian żrodki anaboliczne biorą 😀 - AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.