- Ten temat ma 47 odpowiedzi, 20 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez
Anonimowy.
- AutorWpisy
- 13 maja 2009 o 09:56 #24187
AnonimowyNieaktywne- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
Pudzian podobno ma zresztą kręgosłup 70-latka 😆
13 maja 2009 o 12:12 #24188dla mnie to jest obrzydliwe…
ide na basen, widze plywaka: smukle cialo, dlugie nogi, brzuch jak deska, widac prace kazdego miesnia…mam ochote go zjesc.
natomiast na widok czegos tak potwornego jak cialo znieksztalcone kulturystyka…mam ochote zwymiotowac. masakra. jak mozna sobie cos takiego zrobic.
a juz kobiety… 😯
okropnie wygladaja takie pozbawione kobiecosci ciala.
sama uprawiam duzo sportu od dziecinstwa, mam plaski, twardy brzuch i stosownie rozwiniete miesnie, gdzie trzeba…ale cos takiego…to jest zwyczajne robienie z siebie potwora.
13 maja 2009 o 14:00 #24189
- Maniak
Wiesz Parvati, jak ktoż pakuje normalnie, bez sterydów, to nie wygląda źle, ale to anaboliki tak deformują ciało
13 maja 2009 o 15:32 #24190@zasadniczy wrote:
Wiesz Parvati, jak ktoż pakuje normalnie, bez sterydów, to nie wygląda źle, ale to anaboliki tak deformują ciało
ale mi nie wystarcze, ze nie wyglada zle, zebym zwrocila na niego uwage:))
13 maja 2009 o 15:53 #24191
- Maniak
Wiesz każdy sport uprawiany w zdrowy sposób jest na plus i na pewno procentuje też lepszym zdrowiem na przyszłożć. A jakież chude zaniedbane w ogóle nie ruszające się łamagi z zapadniętą klatą, chodzące ze spuszczonymi głowami płaczą, że żadna fajna laska ich nie chce mogą mieć pretensje tylko do siebie 😈 Już lepiej wyglądać facet ala misiek z lekkim brzuszkiem, niż taka sierota niezdarna 😆
13 maja 2009 o 15:55 #24192
- Maniak
P.S. Wiadomo, że wygląd to nie wszystko, ale akurat teraz rozmawiamy o sporcie i rzeczami z nim związanymi 😈
13 maja 2009 o 16:31 #24193u mnie ani misiek ani kark z silowni nie maja szans.
13 maja 2009 o 16:51 #24194
- Maniak
Czasem nie czyjaż wina, że jest miżkiem, to niestety geny
28 maja 2009 o 16:32 #24195
- Maniak
@parvati wrote:
u mnie ani misiek ani kark z silowni nie maja szans.
Nie każdy facet ćwiczący na siłowni jest karkiem 😆
29 maja 2009 o 07:59 #24196Bo funkcjonuje głupi,totalnie bezpodstawny stereotyp o tym,że każdy facet na siłowni to tępy,durny,pusty kark wpatrzony tylko w swoje miężnie…
Ciekawa jestem czy osoby tak uważające były kiedyż w ogóle na jakiejż prawdziwej,normalnej siłowni-bo ja bywam codziennie: teraz będę na czwartej siłowni w moim zyciu (niestety moją ukochana siłownię zamykają do wrzeżnia z powodu remontu i rozbudowy klubu…) i na na wszystkich tych siłowniach do kupy wziętych takich włażnie „karków” mogę policzyć na palcach dwóch rąk!
Ale stereotypami nie ma się co przejmować-kazdy kto ma jakież pojęcie o psychologi wie,że stereotypy są domeną osób z wąskimi horyzontami!W każdym bądź razie siłowni nie ma się co bać!
29 maja 2009 o 18:46 #24197no ja bylem na kilku silowniach jako gosc lub ciczacy i „nie-karkow” moglem policzyc na palcach jednej reki
29 maja 2009 o 19:20 #24198
- Maniak
@miszczu wrote:
no ja bylem na kilku silowniach jako gosc lub ciczacy i „nie-karkow” moglem policzyc na palcach jednej reki
To zależy coż masz na myżli mówiąc kark. Sterydziarze po 120 kg to jednak nie jest wcale tak liczna grupa na siłowniach 😉
29 maja 2009 o 19:32 #24199Lubię smukłych facetów, z twardym brzuchem. Nie podobają mi się grubi ani tacy, którzy mają większe bicepsy od głowy…
30 maja 2009 o 17:34 #24200To ja nie wiem Miszczu na jakie Ty siłownie trafiłeż-może poprostu na takie osiedlowe pakernie w piwniorze,bo tam to nie watpię,że można spotkać samych koksiarzy! Ja chodzę,znam się na tym naprawdę,ćwiczę i znam tych ludzi,którzy ćwiczą-są to w znakomitej wiekszożci normalni ludzie-studiują,pracują gdzież,jedni mają już nawet pozakładane rodziny,są ludzie na kierowniczych stanowiskach itd… Pewnie-trafią się i tacy,którzy biorą koksy i jedynym ich celem w zyciu jest bycie coraz większym ale to naprawdę pojedyncze przypadki!
Tak to jest:
-w tzw „pedalskich” fitnessklubikach gdzie jest zazwyczaj i siłka i basem i fitness i sauna i solarka nie ma karków bo żaden by sie w taki miejscu raczej nie pokazał! Tam zazwyczaj chodzą metrosexualni lalusie-głównie dla lansu-„bo pakuję na siłce!”
-w osiedlowych pakerniach w piwniorach przeważają karki,hande sterydami i ich branie są na porzadku dziennym…
-a w normalnych siłowniach są poprostu ludzie trenujący! Trafi się i kark i lansujący laluż,ale ludzie chodza tam ćwiczyć i zazyczaj w pełni rozumieją ideę tego sportu!A swoją drogą,ciekawi mnie Miszczu jak to „bywa się na siłowni jako gożć”?! Bo ja w gożci jakoż na siłownię nie chodziłam nigdy!
30 maja 2009 o 17:39 #24201
- Maniak
P.S. Lady, wysłałem Ci jakiż czas temu priv…
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.