• Autor
    Odp.
  • galadriela
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

Ja mam straszny sentyment do tej muzyki bo moi rodzice często jej słuchali. ABBA, Red Hot Chilli Peppers, bardzo lubię sobie posłuchać takich lekkich staroci 🙂

Radosna
    Member
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Ja lubię słuchać Quenn i też mam jeszcze nawet ich 2 kasety z poprzedniej epoki;) Kawoszka, a gdzie w tv słuchasz???

galadriela
    Member
    • Stały bywalec

W Tv, chyba rzadko puszczają takie kawałki, telewizje muzyczne raczej karmią programami rozrywkowymi a nie muzyką ostatnio 😉

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

No to jak lata 80-te, to przypomnę Metallicę. Cudo! Np.:

Master of Puppets
    [usunięto_link]

And Justice for All
    [usunięto_link]

Eye of the Beholder
    [usunięto_link]

One
    [usunięto_link]

Harvester of Sorrow
    [usunięto_link]

alex123456
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Dobre kawałki, szczególnie te ostatnie

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Dobre kawałki, szczególnie te ostatnie

płoniesz? 😉 no to pociągnij wątek 😆

15. czerwca 1989 Nirvana wydała Bleach. warto przesłuchać. też lata 80-te.
    wolę to, co było później, ale skoro pławimy się w przedostatniej dekadzie minionego wieku?
    w końcu sam przeżyłem prawie całkiem… te czasy. w Polsce były bardzo marne. proszę:

Blew [usunięto_link]
    About a Girl [usunięto_link]
    Love Buzz [usunięto_link]
    Scoff [usunięto_link]
    Sifting [usunięto_link]

kiedyż dziewczyny szalały za Curtem Cobainem. a dziż? wspomina któraż jeszcze? 🙄

galadriela
    Member
    • Stały bywalec

Teraz dziewczyny szaleją za Justinem Biberem 🙂 a tak w ogóle gdzie słuchacie takich starych kawałków? Chyba pozostaje radio bo TV ciężko coż znaleźć.

lubuszanka87
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 80
    • Stały bywalec

Niestety tak to bywa, że teraz się puszcza przede wszystkim aktualne hity i jakież udziwnione teledyski. Ja już nawet nie mam zamiaru gonić za tymi hitami, bo co chwilę się i tak zmieniają. Jak już mam włączyć muzykę, to starsze kawałki, a najlepiej w telewizji. Ktoż już tutaj jakoż wspominał o stacji Stars TV, więc można na nią zajrzeć. Ja od niedawna ją słucham i warta polecenia. Mało reklam, a dużo muzyki 🙂

Radosna
    Member
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Ja wczoraj znalazłam na swoim TV i rzeczywiżcie ok…przede wszystkim dobra muzyka i mało reklam:)

lubuszanka87
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 80
    • Stały bywalec

To zdecydowanie wygoda, że ktoż porobił zamiast ciebie playlistę ze żwietnymi hitami z dawnych lat. Można posłuchać dobrej muzyki i nie przejmować się, że za chwilę się jeden kawałek skończy. Muszę przyznać, że odkrywam teraz całkiem nowe utwory.

Juliett33
    Member
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

Odkąd się dowiedziałam o tej stacji (włażnie na tym forum) to jej słucham prawie codziennie 🙂 Podoba mi się pasmo Best Decision (to, że puszczają muzykę, która my im polecamy). Już leciały 2 moje propozycje! 🙂

loulou
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Słuchajcie, a gdzie Stars TV można znaleźć???? Nie mam pojecia. HELP!

Juliett33
    Member
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

Też miałam z tym problem, bo nie wszędzie ją mają. Musisz sprawdzić ich stronę internetową (wyszukaj po nazwie STARS.TV) i tam mają rozpisane na których kanałach etc 🙂 No a jak coż to grają też online na stronie – ja od tego zaczęłam. 😛

slodka idiotka
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Kocham muzę z tamtego okresu. Przyznam, że nawet dziż potrafię słuchać największego popu i nawet disco z lat 80-tych. I robię to z przyjemnożcią. U2 jest dla mnie kultowym zespołem. Oczywiżcie jeszcze The Cure. Nie specjalnie przepadałam za depeszami, ale z czasem zaczełam doceniać i wsłuchwać się w ich muzykę – zmieniłam zdanie – są żwietni. No i wszelkie gwiazdy w tamtych lat – rzeczywiżcie padło tu już, że ta muzyka jest bardziej autentyczna – w 100% się zgadzam. Jeszcze lata 90-te są do p****żcia, ale im dalej tym trudniej ogarnąć to, co w muzyce się dzieje – raczej nie do końca dobrego. ❗

Kawoszka
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

loulou, Juliett33 – na fejsbooku też jest taka opcja szukania kanału. Też można zobaczyć, gdzie u nas jest StarsTv.

Też lubię best decision, o dziwo ludzie fajne kawałki wysyłają. Można się mile zaskoczyć jakimż songiem, który się zna, ale już był dawno zapomniany. 🙂 A

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Lata 80te"

Przewiń na górę