- AutorOdp.
- 3 lipca 2013 at 11:27
Ja mam straszny sentyment do tej muzyki bo moi rodzice często jej słuchali. ABBA, Red Hot Chilli Peppers, bardzo lubię sobie posłuchać takich lekkich staroci 🙂
4 lipca 2013 at 08:35Ja lubię słuchać Quenn i też mam jeszcze nawet ich 2 kasety z poprzedniej epoki;) Kawoszka, a gdzie w tv słuchasz???
5 lipca 2013 at 12:44W Tv, chyba rzadko puszczają takie kawałki, telewizje muzyczne raczej karmią programami rozrywkowymi a nie muzyką ostatnio 😉
7 lipca 2013 at 01:38No to jak lata 80-te, to przypomnę Metallicę. Cudo! Np.:
Master of Puppets
[usunięto_link]And Justice for All
[usunięto_link]Eye of the Beholder
[usunięto_link]One
[usunięto_link]Harvester of Sorrow
[usunięto_link]7 lipca 2013 at 15:41Dobre kawałki, szczególnie te ostatnie
7 lipca 2013 at 22:22[usunięto_link] wrote:
Dobre kawałki, szczególnie te ostatnie
płoniesz? 😉 no to pociągnij wątek 😆
15. czerwca 1989 Nirvana wydała Bleach. warto przesłuchać. też lata 80-te.
wolę to, co było później, ale skoro pławimy się w przedostatniej dekadzie minionego wieku?
w końcu sam przeżyłem prawie całkiem… te czasy. w Polsce były bardzo marne. proszę:Blew [usunięto_link]
About a Girl [usunięto_link]
Love Buzz [usunięto_link]
Scoff [usunięto_link]
Sifting [usunięto_link]kiedyż dziewczyny szalały za Curtem Cobainem. a dziż? wspomina któraż jeszcze? 🙄
12 lipca 2013 at 09:25Teraz dziewczyny szaleją za Justinem Biberem 🙂 a tak w ogóle gdzie słuchacie takich starych kawałków? Chyba pozostaje radio bo TV ciężko coż znaleźć.
12 lipca 2013 at 16:56Niestety tak to bywa, że teraz się puszcza przede wszystkim aktualne hity i jakież udziwnione teledyski. Ja już nawet nie mam zamiaru gonić za tymi hitami, bo co chwilę się i tak zmieniają. Jak już mam włączyć muzykę, to starsze kawałki, a najlepiej w telewizji. Ktoż już tutaj jakoż wspominał o stacji Stars TV, więc można na nią zajrzeć. Ja od niedawna ją słucham i warta polecenia. Mało reklam, a dużo muzyki 🙂
16 lipca 2013 at 09:46Ja wczoraj znalazłam na swoim TV i rzeczywiżcie ok…przede wszystkim dobra muzyka i mało reklam:)
22 lipca 2013 at 15:44To zdecydowanie wygoda, że ktoż porobił zamiast ciebie playlistę ze żwietnymi hitami z dawnych lat. Można posłuchać dobrej muzyki i nie przejmować się, że za chwilę się jeden kawałek skończy. Muszę przyznać, że odkrywam teraz całkiem nowe utwory.
23 lipca 2013 at 04:01Odkąd się dowiedziałam o tej stacji (włażnie na tym forum) to jej słucham prawie codziennie 🙂 Podoba mi się pasmo Best Decision (to, że puszczają muzykę, która my im polecamy). Już leciały 2 moje propozycje! 🙂
23 lipca 2013 at 14:32Słuchajcie, a gdzie Stars TV można znaleźć???? Nie mam pojecia. HELP!
23 lipca 2013 at 16:00Też miałam z tym problem, bo nie wszędzie ją mają. Musisz sprawdzić ich stronę internetową (wyszukaj po nazwie STARS.TV) i tam mają rozpisane na których kanałach etc 🙂 No a jak coż to grają też online na stronie – ja od tego zaczęłam. 😛
2 sierpnia 2013 at 07:44Kocham muzę z tamtego okresu. Przyznam, że nawet dziż potrafię słuchać największego popu i nawet disco z lat 80-tych. I robię to z przyjemnożcią. U2 jest dla mnie kultowym zespołem. Oczywiżcie jeszcze The Cure. Nie specjalnie przepadałam za depeszami, ale z czasem zaczełam doceniać i wsłuchwać się w ich muzykę – zmieniłam zdanie – są żwietni. No i wszelkie gwiazdy w tamtych lat – rzeczywiżcie padło tu już, że ta muzyka jest bardziej autentyczna – w 100% się zgadzam. Jeszcze lata 90-te są do p****żcia, ale im dalej tym trudniej ogarnąć to, co w muzyce się dzieje – raczej nie do końca dobrego. ❗
10 września 2013 at 11:19loulou, Juliett33 – na fejsbooku też jest taka opcja szukania kanału. Też można zobaczyć, gdzie u nas jest StarsTv.
Też lubię best decision, o dziwo ludzie fajne kawałki wysyłają. Można się mile zaskoczyć jakimż songiem, który się zna, ale już był dawno zapomniany. 🙂 A
- AutorOdp.