- AutorOdp.
- 17 września 2013 at 08:15
Tak, tak 🙂 Już to sprawdziłam 🙂 Dzieki kobity za ożwiecenie 🙂 Telewizja muzyczna po prostu the best 🙂 Wieczorem sobie stars.tv odpalam i wszystko przy niej robie 🙂 Aż mi miło – przynajmniej polityków nie słucham 🙂 Wielki pozytyw.
18 września 2013 at 12:46Stanowczo lepiej posłuchać dobrej stacji muzycznej od gadania polityków 😛
śpi się lepiej nawet. 🙂A wiecie, że ma wyjżć jakiż film o Metallice? Coż mi znajomy wspomniał, ale nie wiem dokładnie o co chodzi :/
18 września 2013 at 15:49[usunięto_link] wrote:
Wieczorem sobie stars.tv odpalam i wszystko przy niej robie 🙂
Hahaha! Przy Starsię najlepiej mi się sprząta! 😀 Prasowanko, Odkurzanie… Można sobie pożpiewać do rury od odkurzacza. 😉
20 września 2013 at 14:15Queen? Kocham, kojarzy mi się z wieloma miłymi wydarzeniami w życiu 🙂
A coż tanecznego to Modern Talking!21 września 2013 at 08:10Wczoraj na Best Party byli oczywiżcie modern Talking 🙂 Ja też poszalałam! I oczywiżcie nieżmiertelny Dj Bobo.
24 września 2013 at 09:15Nie taki nieżmiertelny, on chyba grał w latach 90? (dj bobo)
a MT – cheri cheri lady, nigdy się nie znudzi 🙂
Uwielbiam człowieka, który założył stars tv – bo czegoż takiego mi włażnie brakowało w tv:)25 września 2013 at 13:03Pomysł miał super brakowało takiej stacji bardzo, ludzie chcą w telewizji muzycznej przede wszystkim muzyki. Poznałam dzięki nim bardzo dużo starszych zespołów z niesamowitą muzyką.
26 września 2013 at 13:54[usunięto_link] wrote:
Stanowczo lepiej posłuchać dobrej stacji muzycznej od gadania polityków 😛
śpi się lepiej nawet. 🙂A wiecie, że ma wyjżć jakiż film o Metallice? Coż mi znajomy wspomniał, ale nie wiem dokładnie o co chodzi :/
Metallica Through the Never? słyszałam, idę! Obejrzyj sobie zwiastun, to będziesz wiedziała o co chodzi 🙂
27 września 2013 at 21:51[usunięto_link] wrote:
Stanowczo lepiej posłuchać dobrej stacji muzycznej od gadania polityków :
osobiżcie bardzo to popieram 😛
[usunięto_link] wrote:
śpi się lepiej nawet. 🙂
i to jaaak :-
[usunięto_link] wrote:
A wiecie, że ma wyjżć jakiż film o Metallice? Coż mi znajomy wspomniał, ale nie wiem dokładnie o co chodzi :/
film będzie fajny 🙂 a ja też nie wiem, o co chodzi 😆
[usunięto_link] wrote:
Metallica Through the Never?
[usunięto_link]
bardzo dobre…to?! 😈
[usunięto_link] wrote:
słyszałam, idę!
idź, ale… przyjdź 🙂
zapraszam:
[usunięto_link]
cudowne! :wrrr:[usunięto_link]
zaje-e-e :ok:28 września 2013 at 10:44Hard, jak będzie dobry to nie wracam! Ewentualnie do kina na powtóreczkę 😛
Obie piosenki puszczają w Stars TV. Nawet unforgiven dzisiaj grali w best chart – w liżcie najlepszych jak nazwa wskazuje. Dobry zespół, dobra muzyka w dobrej stacji. Czyli to co misie lubią najbardziej 😀30 września 2013 at 00:02[usunięto_link] wrote:
Hard, jak będzie dobry to nie wracam!
dżesis, zaczynam ronić gorzkie, acz męskie 😉 łzyyy… wróć termo
[usunięto_link] wrote:
Ewentualnie do kina na powtóreczkę 😛
może być nawet kino i nawet… powtóreczka, żuliett 😆
[usunięto_link] wrote:
Obie piosenki puszczają w Stars TV.
chyba fajnie, nie, Juli? 🙂
@Juliette33 wrote:
Nawet unforgiven dzisiaj grali w best chart – w liżcie najlepszych jak nazwa wskazuje.
cieszę się z Tobą, DŻuli… choć ja tylko z mojej biblioteki muzycznej :wrrr:
@Juliette33 wrote:
Dobry zespół, dobra muzyka w dobrej stacji.
bardzo pochwalam jupi
@Juliette33 wrote:
Czyli to co misie lubią najbardziej 😀
pozdrawiam 'misie’ 😛 daj się namówić, Baby, jeszcze na jakiż wpis 😉
30 września 2013 at 13:15Nie widziałam jeszcze takiego filmu, jeżli już idę na coż muzycznego to zazwyczaj są to musicale. a tu proszę połączenie koncertu i muzyki zapowiada się bardzo ciekawie.
2 października 2013 at 11:06Ale sie idealnie składa – o filmie bym raczje nie myżlala, zeby isć na Fb starsów jest konkurs z zaproszeniami na film, więc wysłałam i czekam 😛
A jak tak Was czytam to zaczynam bardzo chcieć je wygrać jupi6 października 2013 at 06:39Akurat bilety nie są zbytnio drogie, więc ja na konkursy nie patrzę i idę za swoje 8)
Nawet jak nie wygrasz to sobie zobacz żrody w kinach. Bardzo często są tam naprawdę niskie ceny na bilet. Metallika była już wczoraj. Muzyka jeszcze mi huczy 😯6 października 2013 at 23:41@galadriella wrote:
Nie widziałam jeszcze takiego filmu, jeżli już idę na coż muzycznego to zazwyczaj są to musicale. a tu proszę połączenie koncertu i muzyki zapowiada się bardzo ciekawie
dam się zaprosić, maleńka 😉
@SweetCofee wrote:
Ale sie idealnie składa – o filmie bym raczje nie myżlala, zeby isć na Fb starsów jest konkurs z zaproszeniami na film, więc wysłałam i czekam
też czekam z Tobą, moje Objawienieee 😯
@SweetCofee wrote:
A jak tak Was czytam to zaczynam bardzo chcieć je wygrać
mówiąc szczerze “ tak jak ja 😀
@lubaszenka87 wrote:
Akurat bilety nie są zbytnio drogie, więc ja na konkursy nie patrzę i idę za swoje
podłączę się do Ciebie, ma Ulubiona :-
@lubaszenka87 wrote:
Nawet jak nie wygrasz to sobie zobacz żrody w kinach.
obejrzałem… bez Ciebie nie wygram 8)
@lubaszenka87 wrote:
Bardzo często są tam naprawdę niskie ceny na bilet.
chętnie się z Tobą zadam, ale jesteż żliczna, łał!!! jupi
@lubaszenka87 wrote:
Metallika była już wczoraj
włażnie… 🙂
@lubaszenka87 wrote:
Muzyka jeszcze mi huczy
tak jak mi… może zatańczysz? Np. ze mną? jupi
- AutorOdp.