- AutorOdp.
- 3 marca 2007 at 19:53
Linia do stylizacji Concertino
Kosmetyki do stylizacji Concertino chronią włosy przed szkodliwym wpływem żrodowiska, a szczególnie promieni UV.
Zawierają niezbędne filtry UV i specjalną formułę prowitaminy B5, która wzmacnia strukturę włosa, aktywizuje procesy wzrostu oraz regeneracji.
Lakier do włosów Extra Hold jest propozycją szczególnie dla włosów cienkich, ponieważ jego skład został opracowany z myżlą o ochronie ich delikatnej struktury. Stylizacja włosów cienkich, opiera się na łagodnie działających produktach, które nie obciążają i nie sklejają włosów. Dzięki lakierowi Extra Hold włosy zyskują jedwabisty połysk, są miękkie w dotyku i łatwo się rozczesują.
Cena: 265 ml/ok. 5 złW czasie słonecznych dni szczególnej ochrony wymagają także włosy gęste i grube. Połysk takiej fryzury, żwiadczący o zdrowej kondycji włosów, umocni lakier do włosów Super Hold. Bez względu na pogodę, lakier utrzymuje równowagę fryzury, jednoczeżnie chroniąc ją przed negatywnymi skutkami promieniowania słonecznego.
Cena: 265 ml/ok. 5 złW stylizacji i ochronie włosów pomocne jest także używanie pianki. Regularne stosowanie pianki do włosów Super Hold dodaje sprężystożci i puszystożci włosom, które w kontakcie z solą morską, chlorem, wiatrem czy piaskiem zyskują dodatkową ochronę w postaci filtrów UV i prowitaminy B5. Puszysta konsystencja pianki Super Hold dodaje fryzurze lekkożci i objętożci.
Cena: 225 ml/ok. 5 złMoja ocena: Tanie, dobre i wygodne!
4 marca 2007 at 18:41To jakas tandeta 😆
4 marca 2007 at 22:21kiedy miałam krótkie włosy do ułozenia włosów[pazurki itp] najlepiej sprawdzały sie te najtansze lakiery w tym też 'concertino’
5 marca 2007 at 07:53[usunięto_link] wrote:
To jakas tandeta 😆
To może takie pierwsze wrażenie sprawia niska cena, ale ja sam używam tych kosmetyków i wiem, że są dobrej klasy 😀
7 marca 2007 at 16:44Ja mam z tej firmy lakier do włosów i jest naprawdę żwietny :).
8 marca 2007 at 10:27Dokładnie.
Ceną nie ma się co sugerować.
Tani kosmetyk też może być dobrej klasy. - AutorOdp.