• Autor
    Odp.
  • Katie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

Ira bywa fajna, ale nie mają dużo fajnych kawałków. Variousi trochę nudni się zrobili, jak dla mnie to wszystko na jedną nutę mają, ale być może to mocno subiektywne podejżcie.

McMiodek
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Uwielbiam polskie piosenki…od: Niemena, Lady pank, Lombardu. po Patrycję Markowską.. Zawsze wprowadzają taki specyficzny klimat..

asiek
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 436
    • Pasjonat

ja lubię myslovitz, chylińską, nosowską, kult, comę (już mniej), dawniej t-love..

lateksowa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

To będzie tak. Z lat nastolatki został mi metal :). Obecnie rozkoszuje się jazzem i bluesem. Z zespołów to Archie Sheep, polskich Myslovitz. Ogólnie w tę stronę.

manola
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 123
    • Zapaleniec

Oj, jest kilka polskich kapel, które bardzo do mnie trafiają – ale gdyby przyszło wymieniać szczegółowo moje muzyczne gusta (polskie i niepolskie), to zapanowałby chaos – tak są różne 😉
    W Polsce niestety współczeżnie panuje wiele brzydkich manier, są jednak dobre zespoły, które się temu nie dają.

Lubię raczej takie do przemyżlenia, czasem z mocnym uderzeniem, czasem jazzowe, czasem melancholijne, czasem energetyzujące… Nie umiem żyć bez muzyki 🙄

kasiak33
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Lenny Kravitz ale nie kazda plyta te wczesniejsze bardziej rockowe sa fajne, a te nowsze pachnace popem juz mniej

kami.kami
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Jestem uzależniona od muzyki Ani Dąbrowskiej, Kayah, Reni Jusis, Moniki Brodki. Jestem uczulona i źle znoszę piosenki zespołu Feel, Dody, Wydry, Gosi A.

manola
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 123
    • Zapaleniec

JA ostatnio na nowo odkrywam moje ukochane Radiohead – teraz „meczę” ich zabójczą płytę „In rainbows”… 🙄

A na eBayu znalazłam prawdziwą gratkę – tę płyę na winylu i po cichu użmiecham się do „żwiętego Mikołaja”…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Lubisz?"

Przewiń na górę