- AutorOdp.
- 1 września 2008 at 21:27
Ira bywa fajna, ale nie mają dużo fajnych kawałków. Variousi trochę nudni się zrobili, jak dla mnie to wszystko na jedną nutę mają, ale być może to mocno subiektywne podejżcie.
5 września 2008 at 18:56Uwielbiam polskie piosenki…od: Niemena, Lady pank, Lombardu. po Patrycję Markowską.. Zawsze wprowadzają taki specyficzny klimat..
20 września 2008 at 20:54ja lubię myslovitz, chylińską, nosowską, kult, comę (już mniej), dawniej t-love..
30 października 2008 at 10:56To będzie tak. Z lat nastolatki został mi metal :). Obecnie rozkoszuje się jazzem i bluesem. Z zespołów to Archie Sheep, polskich Myslovitz. Ogólnie w tę stronę.
5 grudnia 2008 at 22:19Oj, jest kilka polskich kapel, które bardzo do mnie trafiają – ale gdyby przyszło wymieniać szczegółowo moje muzyczne gusta (polskie i niepolskie), to zapanowałby chaos – tak są różne 😉
W Polsce niestety współczeżnie panuje wiele brzydkich manier, są jednak dobre zespoły, które się temu nie dają.Lubię raczej takie do przemyżlenia, czasem z mocnym uderzeniem, czasem jazzowe, czasem melancholijne, czasem energetyzujące… Nie umiem żyć bez muzyki 🙄
17 grudnia 2008 at 12:36Lenny Kravitz ale nie kazda plyta te wczesniejsze bardziej rockowe sa fajne, a te nowsze pachnace popem juz mniej
17 grudnia 2008 at 15:09Jestem uzależniona od muzyki Ani Dąbrowskiej, Kayah, Reni Jusis, Moniki Brodki. Jestem uczulona i źle znoszę piosenki zespołu Feel, Dody, Wydry, Gosi A.
17 grudnia 2008 at 19:03JA ostatnio na nowo odkrywam moje ukochane Radiohead – teraz „meczę” ich zabójczą płytę „In rainbows”… 🙄
A na eBayu znalazłam prawdziwą gratkę – tę płyę na winylu i po cichu użmiecham się do „żwiętego Mikołaja”…
- AutorOdp.