• Autor
    Odp.
  • afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

Warn planuje na bank jakis wieczor we dwoje tylko jeszcze mena nie usidlila dlatego plan jest cichy i nie chce puscic pary z ust, coby nie zapeszac 8) 😉 taka jest moja wersja;p

A ja na dlugi weekend wyjezdzam na warsztaty :] trza sie rozwijac jak sie chopa nie ma 😉

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Warn planuje na bank jakis wieczor we dwoje tylko jeszcze mena nie usidlila dlatego plan jest cichy i nie chce puscic pary z ust, coby nie zapeszac 8) 😉 taka jest moja wersja;p

ha ha! takie scenariusze są zupełnie nie dla mnie… 😉

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

ja wyjezdzam z ukochanym na 5 dniowy zlot z Jego forum a to ze chciał mnie zabrac to jeszcze lepiej:D

cytrynka22
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Zostaje w domu przed komputerem i tv 🙁 Chciałam zorganizować jakiż romantyczny weekend, pojechać gdzież i się wyszaleć, ale on nie chce, bo jak zwykle ma tysiące rzeczy do zrobienia, albo nie ma czasu albo kasy albo coż… ech

Julia23
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

ja to dopiero dziż znalazłam nocleg na wyjazd majowy. W Głuchołazach. Ale sie naszukałam, tanio i blisko nie ma. A w moich ulubionych górkach ( Karpaty) to już nic nie ma. Ale najważniejsze ze coż mam i pojadę wypocząć. Po tym weekenddzie idę do szpitala niestety. 😥 Ale potem mam 2 tygodnie w domu kurować się i w tym czase musze prace magisterską napisać. A drugi weekend majowy to tez coż planujecie??/ 😆

vanilka125
    Member
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

My chyba wyjedziemy do znajomych na grila i małą imprezke, w najgorszym wypadku zostaniemy w domu 😕

czokolate
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

mnie czeka nauka do matury 🙂 ale na szczężcie w pobliskiej wiosce jest jakaż dyskoteka i się wybieramy 😉 lepsze to niż nic 🙂

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

To ja poimprezuję ze znajomymi, trochę odetchnę, a potem znów do roboty:) Choć nie, mam jedno zlecenie na weekend majowy:)

Alexandraa
    Member
    • Odp.: 351
    • Pasjonat

A ja spedzę cały tydzień z moim mężczyzną a w piątek skoczymy do znajomych na działkę na jakiegoż grila czy coż 🙂

lizzy
    Member
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Mam w planach piknik na naszych przepięknych Kaszubach. Zapraszamy na Kaszuby!

muszka_bzzz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 599
    • Zasłużony

No u mnie sie plany troche zmienily bo zamiast nad morze jade nad jezioro, ale i tak nie moge sie juz doczekac 😀

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

a i u mnie się plany zmieniły… najpierw grill u znajomych…
    a potem skoczymy sobie ze znajomymi nad jeziorko (jak teżciowie nie postanowią zająć domku), a jak nie, to do kazimierza…

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

ja jestem raczej uwiazana i z powodu projektu naukowego nie bede mogla nigdzie wyjechac…dodatkowo mam do pisania prace zaliczeniowa. ale mysle, ze bedzie calkiem mila ta majowka:)

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Mam w planach piknik na naszych przepięknych Kaszubach. Zapraszamy na Kaszuby!

Kaszuby są piękne, moze tez tam będę na weekend 🙂

Hegemonia
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

ja jestem raczej uwiazana i z powodu projektu naukowego nie bede mogla nigdzie wyjechac…

Skądż to znam.
    Ale każdego wieczoru jamming będzie 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " majówka"

Przewiń na górę