- AutorOdp.
- 17 kwietnia 2008 at 22:20
Warn planuje na bank jakis wieczor we dwoje tylko jeszcze mena nie usidlila dlatego plan jest cichy i nie chce puscic pary z ust, coby nie zapeszac 8) 😉 taka jest moja wersja;p
A ja na dlugi weekend wyjezdzam na warsztaty :] trza sie rozwijac jak sie chopa nie ma 😉
18 kwietnia 2008 at 12:31[usunięto_link] wrote:
Warn planuje na bank jakis wieczor we dwoje tylko jeszcze mena nie usidlila dlatego plan jest cichy i nie chce puscic pary z ust, coby nie zapeszac 8) 😉 taka jest moja wersja;p
ha ha! takie scenariusze są zupełnie nie dla mnie… 😉
18 kwietnia 2008 at 12:37ja wyjezdzam z ukochanym na 5 dniowy zlot z Jego forum a to ze chciał mnie zabrac to jeszcze lepiej:D
19 kwietnia 2008 at 08:06Zostaje w domu przed komputerem i tv 🙁 Chciałam zorganizować jakiż romantyczny weekend, pojechać gdzież i się wyszaleć, ale on nie chce, bo jak zwykle ma tysiące rzeczy do zrobienia, albo nie ma czasu albo kasy albo coż… ech
21 kwietnia 2008 at 11:22ja to dopiero dziż znalazłam nocleg na wyjazd majowy. W Głuchołazach. Ale sie naszukałam, tanio i blisko nie ma. A w moich ulubionych górkach ( Karpaty) to już nic nie ma. Ale najważniejsze ze coż mam i pojadę wypocząć. Po tym weekenddzie idę do szpitala niestety. 😥 Ale potem mam 2 tygodnie w domu kurować się i w tym czase musze prace magisterską napisać. A drugi weekend majowy to tez coż planujecie??/ 😆
21 kwietnia 2008 at 11:36My chyba wyjedziemy do znajomych na grila i małą imprezke, w najgorszym wypadku zostaniemy w domu 😕
27 kwietnia 2008 at 18:51mnie czeka nauka do matury 🙂 ale na szczężcie w pobliskiej wiosce jest jakaż dyskoteka i się wybieramy 😉 lepsze to niż nic 🙂
27 kwietnia 2008 at 18:52To ja poimprezuję ze znajomymi, trochę odetchnę, a potem znów do roboty:) Choć nie, mam jedno zlecenie na weekend majowy:)
28 kwietnia 2008 at 10:25A ja spedzę cały tydzień z moim mężczyzną a w piątek skoczymy do znajomych na działkę na jakiegoż grila czy coż 🙂
28 kwietnia 2008 at 17:25Mam w planach piknik na naszych przepięknych Kaszubach. Zapraszamy na Kaszuby!
29 kwietnia 2008 at 06:03No u mnie sie plany troche zmienily bo zamiast nad morze jade nad jezioro, ale i tak nie moge sie juz doczekac 😀
29 kwietnia 2008 at 07:24a i u mnie się plany zmieniły… najpierw grill u znajomych…
a potem skoczymy sobie ze znajomymi nad jeziorko (jak teżciowie nie postanowią zająć domku), a jak nie, to do kazimierza…29 kwietnia 2008 at 07:49ja jestem raczej uwiazana i z powodu projektu naukowego nie bede mogla nigdzie wyjechac…dodatkowo mam do pisania prace zaliczeniowa. ale mysle, ze bedzie calkiem mila ta majowka:)
29 kwietnia 2008 at 10:21[usunięto_link] wrote:
Mam w planach piknik na naszych przepięknych Kaszubach. Zapraszamy na Kaszuby!
Kaszuby są piękne, moze tez tam będę na weekend 🙂
29 kwietnia 2008 at 11:50[usunięto_link] wrote:
ja jestem raczej uwiazana i z powodu projektu naukowego nie bede mogla nigdzie wyjechac…
Skądż to znam.
Ale każdego wieczoru jamming będzie 😉 - AutorOdp.