• Autor
    Odp.
  • kociak84
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 107
    • Zapaleniec

Ja też jestem mega szczężliwa 😆 wszystko sie udało – weekend jak najbardziej zaliczam do udanych 😆

Julia23
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

Mój weekend majowy był prze prze …miły. Pogoda fajna, piękne górki, facet, seks i smaczne jedzonko, dużo ruchu. Polecam górki Opawskie koło Głuchołaz, Jagniątkowa. Przepiękne górki, a do tego nie są wysokie. A jeszcze do tego rodząca sie zieleń. Ahh jak fajnie. I to z ukochanym. Bardzo miło wspominam ten weekend. 😆

VanillaSky
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 309
    • Pasjonat

Onione – of course pozdrowiłam, choć tylko jedna górka była, meleńka, pagórek wręcz, ale za to przepełniony wiosną pod każdą postacią – zielono, kwieciżcie, ćwiergocząco… A poza tym piękne cerkwie, niestety większożć była niedostępna od żrodka, ale pomimo zamkniętych drzwi i tak robiły ogromne wrażenie.
    I nich nikt nie mówi, że Polska jest ble bo będę gryzła!

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

A u mnie jak zwykle wszystko absolutnie nie wg planu 😀 tzn nie wszystko,bo pewien plan został zrealizowany w 100% 😈 a ogólnie weekend majowy bardzo miły i można powiedziec,ze udał się,że hey! 😀

ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

Majówka super. Nie pojechaliżmy nigdzie, zostaliżmy w domu. I dobrze. Jeden dzień szalony, następny leniwy i tak na przemian. Odpoczęłam, choć dziż musiałam wstać o 4:30 i wracac do domu.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

dla mnie to pierwszy od lat majowy weekend bez zagli. ehhh…boli ta doroslosc. bo na morze by sie chcialo. albo chociaz na jezioro.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " majówka"

Przewiń na górę