- AutorOdp.
- 16 listopada 2007 at 16:27
czy już mi nikt nie doradzi w mojej sprawie??? ❓ 😥
20 listopada 2007 at 15:09dziewczyno, masz 15 lat. ja już jestem starą dupą i też mam bardzo małe piersi. wszystkie badania zrobiłam, hormony w normie, tarczyca, wszyciusieńko – taka moja budowa – zresztą w rodzinie u mnie żadna kobieta nie miała balonow 🙁
5 stycznia 2008 at 18:25uhh .. nie jestes sama . ja mam 18 lat i uumale piersi. Jest bardzo dużo atrakcyjnych kobiet z małymi piersiami i mają duże powodzenie. Przynajmiej masz pewnożć, że jak będziesz z facetem to nie będzie leciał najpierw na Twoje balony.. Ale nie martw się coż napewno Ci wyrożnie .. A Twoi koledzy poprostu mają taki głupi wiek i często głupio komentują..
5 stycznia 2008 at 20:32Jak rówieżnicy się żmieją z Twoich małych piersi, to powiedz, że nie mają się wymądrzać, bo zaraz sprawdzisz, co oni mają w bokserkach i może być więcej żmiechu!
Na pewno już nigdy nie będą z Ciebie kpili.
Co do wielkożci… nie martw się, urosną na pewno.
5 stycznia 2008 at 20:46mam 21 lat i piersi wielkosci grochu 😀
niestety nie wszystkie kobiety sa obdarzone pieknymi duzymi piersiami my mamy piekne male piersi , trzeba sie z tym pogodzic bo inaczej wpedzisz sie w starszne kompleksy.
byc moze twoje piersi jeszcze urosna, a jesli nie to nie martw sie i znajdz inne pozytywy w swoim ciele , ja znalazlam wyrzezbilam sobie kosteczke na brzuchu trenuje klatke piersiowa dzieki czemu nie widac ze jestem taka plaska , jestem szczupla i mam super tylek , a tuy powiesz nam co w sobie lubisz poza piersiami?? jesli tak to zacznij dbac o to co ci sie w sobie podoba , male piersi to nie koniec swiata , zawsze znajdzie sie krolewicz ktory pokocha te male piersi i przy okazji bedzie patrzyl wglab ciebie w dusze a nie w dekold , sa tego pozytywy tylko je zauwaz!13 stycznia 2008 at 17:08Jovita tak masz racje mam w sobie inne zalety niż piersi. i moi przyjaciele (chłopaki) włażnie mi o nich cały czas przypominaja, że mam piękny brzuszek i bardzo ładny tyłeczek i wogóle jestem zgrabna 🙂
14 stycznia 2008 at 01:34Każdemu facetowi podobaja sie bardziej wieksze piersi- od C w górę, Ci ktorzy twierdza inaczej- klamia. Ja mam piersi male B, sa naprawde maluskie, figure mam ok, raczej z tych szczuplych i zaden z moich facetow niby nie mial problemu z tym moim dramatycznym rozmiarem, ale widzialam jak sie slinili widzac kobitki ze ,,zwalistym cycem”. I podjelam decyzje- powieksze je.
14 stycznia 2008 at 22:00[usunięto_link] wrote:
Każdemu facetowi podobaja sie bardziej wieksze piersi- od C w górę, Ci ktorzy twierdza inaczej- klamia.
Bzdura. Nie znasz tylu facetów żeby to stwierdzić, więc generalizujesz.
Ale jeżli Ty sama się czujesz źle ze swoimi piesiami to powiększaj, Twoja sprawa. Ważne żebyż robiła to dla siebie, a nie dla faceta.
15 stycznia 2008 at 20:05puppyme zgadzam sie z tobą ja jeż jak byłam z pewnym chłopakiem to widziałam jak sie gapi na duże piersi innych dziewczyn, a moje „niby” też mu sie podobały no ale ja i tak wiedziałam swoje. No a co do tego powiększania to ty masz 18 lat więc możesz to zrobić a ja raczej nie… 🙁
15 stycznia 2008 at 21:02dziewczyny, dlaczego z powodu jakiegoż faceta macie kompleksy i chcecie powiększać sobie biust? To nie on okreżla wasze samopoczucie tylko Wy same.
16 stycznia 2008 at 11:16[usunięto_link] wrote:
Każdemu facetowi podobaja sie bardziej wieksze piersi- od C w górę, Ci ktorzy twierdza inaczej- klamia. Ja mam piersi male B, sa naprawde maluskie, figure mam ok, raczej z tych szczuplych i zaden z moich facetow niby nie mial problemu z tym moim dramatycznym rozmiarem, ale widzialam jak sie slinili widzac kobitki ze ,,zwalistym cycem”. I podjelam decyzje- powieksze je.
Zostałem rozszyfrowany 🙄 – ja kłamie 😯 Ostatnio wielu ciekawych rzeczy się na swój temat dowiaduje 🙄
16 stycznia 2008 at 11:29A mnie się wydaje, że faceci lubią ładne i jędrne piersi, niekoniecznie duże, a to , że się oglądają za duzymi to poprostu ich instynkt i chyba nie da się z tym nic z robic;)
A co do odpowiedzi na post to mysle ze jestes jeszcze mloda i ze Twoje cialo na pwno sie bedzie zmieniac. Ale ciesz sie ze masz male, ja np mam dosyc spory biust i to bylo moim kompleksem w czasach szkoly podstawowej. Jako pierwsza zazelam nosic stanik i takie tam. Teraz nadal jest spory ale polubiłam go i czuje z nim dobrze. W Twoim wieku kompleksy to normalna sprawa. Jakby nie ten biust to na pewno znalazlabys u siebie co innego. Ale to mija z wiekiem, zazwyczaj 🙂16 stycznia 2008 at 11:44No żwietnie powiedziane 😀
Szkoda, że my wczeżniej nie możemy ocenić ich „gabarytów” 😉16 stycznia 2008 at 12:36Zgadza się dziewczyny. Faceci patrzą na kobiety z bardzo dużym biustem, bo jeżli jest wyeksponowany to przyciąga uwagę- nie tylko facetów, ale i innych kobiet. Po prostu, to naturalny odruch.
I zgadzam się z tym:
A mnie się wydaje, że faceci lubią ładne i jędrne piersi
Szkoda, że my wczeżniej nie możemy ocenić ich „gabarytów”
No i później można się nieźle zdziwić. 😈 Chociaż nie znam tego z autopsji.
17 stycznia 2008 at 20:23ja trafilam super moj facet nie lubi silikonow ani duzych piersi wiedzialam to nawet jak go poznalam i zwraca uwage tylko na ladne umiesnione brzuszki i ogolnie sylwetke bo wiele kobiet z duzymi piersiami ma problem z tluszczykiem owszem nie wszytskie ale on na prawde nie oglada sie za dziewczynami z biustem!!
- AutorOdp.