• Autor
    Odp.
  • tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

nigdy w życiu nie powiększylabym sobie piersi! żwiadomożć, że mialabym kawał „plastiku” pod skórą po to, żeby się komuż podobać jest dla mnie straszna. mam maly biust, ale jestem z niego zadowolona. jest żliczny i zadbany.

ale pisze tu o swoim ciele. nie czuje dyskomfortu z powodu silikonu w cudzym ciele, wiec jak komus to pasuje…

a moj partner nie przepada za wielkimi biustami. nawet jak mu się na ulicy zdarzy „zapomnieć” i „obejrzeć”, to raczej nie za cycami, a np za ladną twarzą, albo… pupą 🙄 (widziałam! na szczężcie- nieskromnie przyznam-dzięki niskiej zawartożci tkanki tluszczowej „wszędzie” nie gromadzi się ona też w nadmiarze na pupie, a i rower robi swoje więc kompleksów nie mam 😉 )

i żmiem twierdzić że on nie klamie.

justyna19921
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 9
    • Bywalec

dzięki za odpisanie na mój temat ale z waszych odp do myżlam sie że wy macie po 20 lat albo i więcej (ja nie mówie ze jesteżcie stare bo wcale tak nie myżle) tylko że wy do mojego postu to piszecie tak poważnie… a ja i tak dalej sie nie dowiedziałam jak moge przyspieszyż to żeby moje piersi urosły 🙁

muszka_bzzz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 599
    • Zasłużony

faktycznie nie dowiezialas ponieważ nie możesz nic zrobić, nie da sie pzyspieszyć ich wzrostu, to jakie bedziesz miala piersi masz zawarte w genach, wplyw mozesz conajwyzej miec na to czy beda ladne i jedrne, na wielkosc niestety nie.

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

zgadzam się z muszka_bzzz. co możesz zrobić? nie odchudzaj się drastycznie. nigdy. dzięki temu przynajmniej zapobiegniesz „zmaleniu”. wiem że nie o to ci chodziło, ale wzrostu nie przyspieszysz. dbaj o nie i już.

justyna19921
    Member
    • Odp.: 9
    • Bywalec

aha no dzięki wszystkim…

okruszynka
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Nie ma złotego leku na to żeby piersi urosły. Z dużymi jest więcej problemu niż z małymi, ja też mam małe-75B i się nie martwie, lubie je i nie chciałabym mieć większych bo np. przeszkadzałyby mi w trakcie uprawiania sportu.

Jak to nie ma 😛 trzeba jeżć piętki i skurki od chleba w dzieciństwie :P:P

dustin
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Nie zwracaj uwagi na chłopaków bo w Twoim wieku maja oni nierówno pod sufitem, a sami mają też problemy takie jak Ty tylko że z czymż innym z racji na płeć:) Na pewno się rozwiniesz na fajną kobitkę, nie zamartwiaj sie

Marlenqa33
    Member
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

Nie przejmuj się 🙂 jeszcze masz czas na to aby biust ci urósł. Jeżeli jednak przez dłuższy czas nie będzie chciał rosnąć to może powinnaż skontaktować się z lekarzem w sprawie jakiż hormonów.

Crystaline
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 88
    • Stały bywalec

…. a tam, male biusty tez są ładne;) Wazne aby byc zdrowym:)

Roxxia
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Dziewczyno, mam ten sam problem co Ty. I też mam 15 lat. Tylko że w przeciwieństwie do Ciebie nie jestem wcale zgrabna. I to jest ten problem! Mam mnóstwo tłuszczu na brzuchu, na udach. A na piersiach zero. Czy powinnam iżć z tym do ginekologa, zażywać jakież hormony? Czasem mam już dożć, jak patrzę na piękne, chude dziewczyny z fajnym, może nie ogromnym, ale większym ode mnie biustem. Dobijające -,-

E-salem_pl
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Jeszcze nie jestes w wieku, w którym możesz zapomniec, że jeszcze rosną więc nie martw się tak bardzo. Poza tym t jaki masz biust może dużo zależec od genów. Spójrz na mamę.. jest duża szans a, że będzesz do niej podobna.

Zezowata
    Member
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

wszystko genetyka;) jesli twoja mama ciocia i babcia miały całe zycie małę, ty tez tk bedziesz miałą najprwdopodobniej.. ja już dawno po 20 i tez mam małe.. za to moje may i ciocie duuuże.. jednak uspokajają mnie, ze miały to samo, wszytsko zmieniło się po ciąży 😀 tak więc zobaczymy co po ciąży 😀

kleopatra30
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Ja to już jestem dawno po dwudziestce ,więc mi piersi już by nie urosły .Dlatego zdecydowałam się na powiększenie biustu własnym tłuszczem u dr. Moniki Grzesiak .Efekt niesamowity .Moje piersi bardzo mi się teraz podobają i nie żałuję decyzji . Więcej można się dowiedzieć tutaj : [usunięto_link] .Warto .

mikro
    Member
    • Odp.: 28
    • Bywalec

Jeżli ktoż poddaje się operacji tego czy tamtego, to musi taki zabieg powtarzać.
    Ostatnio na TVN24 był program gdzie wyliczono, że operacje wszystkiego (korekty) to koszt min 50 tys. zł i taki zabieg trzeba powtarzać raz w roku, a niektóre co pół roku.
    Czy warto tak się „kroić” bo jakiż facio się podoba kobiecie, a ta chce mu się odwdzięczyć lepszym widokiem?. Warto się nad tym zastanowić.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " małe piersi."

Przewiń na górę