- AutorOdp.
- 28 września 2012 at 09:30
Jeżeli chodzi o film, to mam bzika na „Na Wspólnej” i „Na dobre i na złe” . A tak ogólnie to mam bzikora i do sporego na punkcie krzyżówek,komputera i dobrych książek. 😀
4 października 2012 at 20:40Chyba każda z nas ma swoje fobie,to normalna sprawa:) Ja np musze mieć wszystko idealnie posprzątane,inaczej nie moge funkcjonować. Czasem sprzątam wręcz obsesyjnie:)
9 października 2012 at 06:51[usunięto_link] wrote:
Chyba każda z nas ma swoje fobie,to normalna sprawa:) Ja np musze mieć wszystko idealnie posprzątane,inaczej nie moge funkcjonować. Czasem sprzątam wręcz obsesyjnie:)
Perfekcyjna pani domu, hahaha 😀
9 października 2012 at 12:36Mam bzika w zależnożci od nastroju raz na dobra muzykę innym razem na dobry film i trwam tak tydzień do miesiąca 😀 Jestem chyba z tych nielicznych co lubią gadżety ale ładne, ładne słuchawki, jakiż ciekawy design telefonu itp. 🙂
11 października 2012 at 20:16Mam bzika na punkcie muzyki eksperymentalnej, czyli bez wykorzystania instrumentów ( na pewno kojarzycie AudioFeels ) albo z wykorzystaniem najprostszych przedmiotów codziennego użytku, np. szczotki, zlew, piłki do kosza itd. (np. zespół STOMP) . I włażnie wyczekuje pokazu grupy STOMP w Łodzi (15. listopada…. więc jeszcze ponad miesiąc, ale na pewno warto czekać :P). Muzycy będą też w Wawie, Bydgoszczy, Zabrzu. [http://www.makroconcert.com/pl/imprezy/stomp/]
12 października 2012 at 12:00Jest wiele obsesji jakie posiadam,ale mój konik to biżuteria:) Uwielbiam wszystko co z nią związane,stad też min pomysł na działalnożć sklepową:)
15 października 2012 at 12:08Mam bzika na punkcie swojego wyglądu, butów, ubrań i kosmetyków
16 października 2012 at 10:04Ja mam bzika na punkcie podróżowania. Zdecydowanie podróże to jedno z moich największych zainteresowań. Kocham podróżować po żwiecie, poznawać nowe kultury, ale też staram się nie zapominać o odwiedzaniu pięknych miejsc na wyciągnięcie ręki, w granicach naszego kraju :). Najbardziej lubię zatrzymać się w większych miastach i zwiedzać potem z tego punktu lokalne atrakcje, najczężciej planując wczeżniej wycieczki samochodowe. Ostatnio wybrałam się z przyjacielem w kilkudniową podróż do województwa świętokrzyskiego. To region niedoceniany turystycznie a jednoczeżnie bardzo ciekawy i piękny. Postanowiliżmy zatrzymać się na trzy dni Kielcach i odwiedzić w ciągu kilku dni min święty Krzyż, Zamek w Chęcinach, Dworek w Oblęgorku. Jako naszą bazę wybraliżmy hotel Ibis w Kielcach. Kilka razy już zdarzało mi się mieszkać w hotelach tej sieci i zawsze pobyt jest bardzo udany. Hotel bardzo dobrze położony i skomunikowany, dzięki czemu podróż do miasta jak i do okolicznych miejscowożci mogła przebiegać bezproblemowo.
23 października 2012 at 14:00Sport: siatka, basen, fitness, siłownia, muzyka, książki, malowanie.
Od niedawna: przerabianie ubrań, prawo Agaty, taniec…
Zapisałam się na kurs tanga i idę na pokaz grypy z Broadwawu – Tango Pasion, jupi
Przerobiłam dwa sweterki i dziż w pracy usłyszałam że jest żwietny z zapytaniem gdzie go kupiłam:-) 😀
➡
Tak od sasa do lasa, ale generalnie moje pasje staram się jakoż rozwijać i kontynuować tak, aby nie były one tylko chwilowymi zajęciami…24 października 2012 at 21:05czekolady, ciuchów, butów, torebek, biżuterii,kotów i kawy:)
25 października 2012 at 07:30[usunięto_link] wrote:
mam bzika na punkcie własnej figury 🙂
To chyba niezdrowe. 😀
2 listopada 2012 at 14:58ja na punkcie czystosci 🙂
14 listopada 2012 at 13:15Prawie każda laska kocha paznokcie – przecież dla facetów mają one szczególne znaczenie, zwracają na nie uwagę. Ja pożwięcam im mnóstwo czasu. Zależy mi, aby super wyglądały, były ładnie utrzymane. I takie są. Korzystam głównie z kosmetyków New nails – szczególnie cenię sobie ich odżywkę. Od dawna moje paznokcie wyglądają wyłącznie pozytywnie.
16 listopada 2012 at 00:49ciuchy i muzyka:) mmm… 😛
16 listopada 2012 at 01:06mam bzika na punkcie kosmetyków, sukienek, torebek, butów, romansów, no i mam bzika na punkcie mojego ukochanego i jego ciała. 😆
- AutorOdp.