- AutorOdp.
- 19 kwietnia 2013 at 08:27
Po ostatnich zakupach swteirdzam, 偶e mam bzika na punkcie blzuek w paski (marynarskie) – pierwsz rzecz, jak膮 艂api臋 w r臋c臋 w sklepie, a kolejna w mojej szafie…
19 kwietnia 2013 at 10:54Ja generalnie mam bzika na punkcie zakup贸w,po prostu uwielbiam kupowa膰 nie tylko ubrania,ale te偶 r贸偶ne dodatki jak buty,torebki czy bi偶uterie. To ostatnio wi臋cej ni偶 moje hobby:)
22 kwietnia 2013 at 12:27[usuni臋to_link] wrote:
Po ostatnich zakupach swteirdzam, 偶e mam bzika na punkcie blzuek w paski (marynarskie) – pierwsz rzecz, jak膮 艂api臋 w r臋c臋 w sklepie, a kolejna w mojej szafie…
Ja tak mam z kolorowymi spodniami! Nie mam „normalnych” d偶ins贸w w kolorze d偶insowym i co najwy偶ej jedne czarne. Ca艂a reszta we wszystkich kolorach t臋czy… Strasznie podoba mi si臋 ilo偶膰 takich spodni w sklepach, co jest teraz… No i wyprzeda偶e! A do tych spodni uwielbiam kupowa膰 i nosi膰 kolorowe trampki! Wi臋c chyba faktycznie mam bzika na punkcie kolorowych ubra艅 馃榾
16 maja 2013 at 12:36A ja mam bzika na punkcie elektroniki – wszelkie tablety, telefony, s艂uchawki i tym podobne rzeczy to jest to co bardzo lubi臋 馃槈
20 maja 2013 at 10:57na punkcie kutarate, hudo i eliminacji kosmit贸w!
20 maja 2013 at 11:13ja ostatnimi czasy bardzo polubi艂am siatk贸wk臋, ale tylko ogl膮da膰. Nie nadaje si臋 kompletnie do gry.
21 maja 2013 at 12:12Mam bzika na punkcie mojego psiaka 馃檪
22 maja 2013 at 09:26A ja na punkcie czekolady i kawy
27 maja 2013 at 08:45Mam bzika na punkcie siatk贸wki i siatkarzy, a zw艂aszcza Micha艂a Winiarskiego <3
28 maja 2013 at 00:19ca艂kiem ostatnio zn贸w mam bzika na punkcie fajnych koni…
co tu du偶o gada膰 lubimy si臋 – oboje – przejecha膰 – na Glorii i Astorze 馃檪
Gloria przepi臋knie si臋 wdzi臋czy, a Astor parska do niej ognistym okiem 馃懣21 czerwca 2013 at 10:30Mam bzika na punkcie wody smakowej, nie wyobra偶am sobie bez niej dnia 馃槢 Szczeg贸lnie w tak膮 pogod臋 jak teraz 馃榾 Zwyk艂a mi tak bardzo nie podchodzi, za to tak膮 z odrobin膮 smaku mog臋 pi膰 hektolitrami 馃檮 Teraz m臋cz臋 nowe wody od kubusia, s膮 ca艂kiem fajne 馃檪
A i jeszcze mam bzika na punkcie lod贸w w ro偶ku! Innych praktycznie nie jadam 馃榾
21 czerwca 2013 at 14:12na punkcie zwierz膮t n****臋tniej bym wszystkie przygarn臋艂a 馃槢
24 czerwca 2013 at 10:13a ja mam bzika na punkcie frytek. Mog艂abym je je偶膰 codziennie po 10 razy 馃榾 馃榾
24 czerwca 2013 at 17:21Mam bzika na punkcie najnowszego albumu Children of Bodom 馃榾
25 czerwca 2013 at 13:19[usuni臋to_link] wrote:
Mam bzika na punkcie najnowszego albumu Children of Bodom 馃榾
Ja te偶 ;d Zaj…isty jest!!!
A poza tym to mam bzika na punkcie rpg w kazdej postaci…
- AutorOdp.