- AutorOdp.
- 8 listopada 2010 at 19:32
Mam bzika na punkcie wk艂adania do torby rzeczy wszelakich:)Zawsze co偶 mi jest potrzebne a tego akurat nie mam w tym momencie:)
9 listopada 2010 at 22:24A ja mam bzika na punkcie kart magnetycznych i zup:)
13 listopada 2010 at 10:25Na punkcie mojej kobiety i mojego akwarium 馃槈
13 listopada 2010 at 15:03Jesli chodzi o mnie to-mam bzika na punkice True Blood,偶elk贸w zielonych i pieczarek 馃槈
19 listopada 2010 at 16:46Wazony, buty i……co chwil臋 kupuj臋 c贸rce nowe spineczki i gumeczki do w艂os贸w 馃槅
19 listopada 2010 at 16:48I jeszcze na bzika na punkcie fotografii i du偶ych samochod贸w 馃槅
Uwielbiam nadgabaryty ….widok ich sprawia, 偶e podnosi mi si臋 adrenalina 馃檪
I kocham gotowa膰….zbieram przepisy i wstawiam je do swojego wielkiego zeszytu hehe 馃檪
24 listopada 2010 at 21:36Mam bzika na punkcie s艂uchania muzyki, nawet spa膰 chodze ze s艂uchawkami w uszach 馃槢
25 listopada 2010 at 13:58sport贸w ekstramalnych, swojego wygladu i drowego odzywiania
25 listopada 2010 at 21:39ja ostatnio mam bzika na punkcie nale偶nik贸w nutell膮..-_-to chyba przez pogod臋…
26 listopada 2010 at 10:55M贸j m膮偶 twierdzi 偶e oszala艂am na punkcie but贸w Reebok Easy Tone ,bo chodz臋 w nich po domu !Fakt 偶e ruszy艂y moje zaspane mi臋偶nie ,ale od tego 偶wira si臋 nie dostaje ! 馃榾 馃槸
27 listopada 2010 at 12:03A jama bzika na punkcie wyrobiebia sie z zaplanowanymi zaj臋ciami. Nie lubie ko艅czy膰 dnia z poczuciem, ze czego偶 nie zd膮偶y艂am zdobi膰.
29 listopada 2010 at 22:52Zupy pomidorowej i Male艅czuka….ale偶 on mnie kr臋ci….
30 listopada 2010 at 13:35Ja tez mam bzika na punkcie Easy Tone, chyba si臋 uzale偶ni艂am mam ju偶 z wiosennej kolekcji i si臋 zastanawiam nad kupnem jesienno – zimowych 馃檪
3 grudnia 2010 at 19:27siatk贸wki, tak przy okazji kolejnego sezonu plusligi kobiet 馃檪 jak dla mnie nie ma nic lepszego od w艂a偶nie siatk贸wki, nie do偶膰 偶e pozwala na utrzymanie kondycji to jeszcze stanowi 偶wietn膮 zabaw臋 馃檪
7 grudnia 2010 at 14:56[usuni臋to_link] wrote:
siatk贸wki, tak przy okazji kolejnego sezonu plusligi kobiet 馃檪 jak dla mnie nie ma nic lepszego od w艂a偶nie siatk贸wki, nie do偶膰 偶e pozwala na utrzymanie kondycji to jeszcze stanowi 偶wietn膮 zabaw臋 馃檪
podobnie i ja uwa偶am, sport to jest co偶 na punkcie czego mam prawdziwego bzika, opr贸czz tego interesuj膮 mnie r贸偶ne wydarzenia „oko艂o” sportowe, typu spotkania ze sportowcami, i tak np. w tej chwili jest taka akcja prowadzona przez pluslig臋, mo偶na g艂osowa膰 na siatkarki, a ta kt贸ra wygra bedzie na czacie dostepna
- AutorOdp.