- AutorOdp.
- 30 maja 2012 at 06:45
No w galeriach handlowych niestety tak żyłują te ceny ;/ eh, ale zawsze można poszperać w necie w razie 😀
30 maja 2012 at 18:33Nie pamiętam niestety jak ten sklep się nazywa. Jest na dole obok smyka, po lewej stronie od głównego wejżcia. Co do cen to się zgodzę, że ceny wysokie, ale ostatnio mój mąż był w Czechach i przywiózł córci oryginalnego Krecika, za którego (uwaga) zapłacił 30 euro. Lepiej byżmy wyszli na kupnie w Warszawie bo to ten sam Krecik :-/.
30 maja 2012 at 19:49co kobietki planujecie dla swoich dzieci na dzien dziecka?:P
31 maja 2012 at 07:54No my w końcu zdecydowaliżmy :). W weekend pierwsza w życiu wizyta w zoo :))) + kilka książeczek i gra memo. Udało mi się znaleźć taką prostą i fajną dla 2 latków, choć mała ma 20 miesięcy. Zobaczymy czy w ogóle się zainteresuje.
1 czerwca 2012 at 12:58jeżłi chodzi o Warszawskie zoo, to polecam wybrać się w niedzielę, będa atrakcje dla dzieci, dużo zabaw i konkursów, organizuje Toys R Us, można na ich profilu na facebooku sprawdzić co będzie, ja tez będę, to też atrakcja hahahah
1 czerwca 2012 at 19:34okm dzięki za info! W takim razie idziemy w niedzielę! 🙂
3 czerwca 2012 at 18:38i co OKM? bylas w ZOO? widzialas PANA ŻYRAFR toysa?;d
3 czerwca 2012 at 19:38ja miałam być w zoo, ale jednak nie zdąrzyliżmy się wybrać:( dajcie znać jak było, pewnie fajowo…
4 czerwca 2012 at 06:48Kiepska pogoda na wycieczkę do Zoo, nie dożć, że deszcz to jeszcze wiatr.
A poduszkowce widziałyżcie? Albo lale z 'fochiem’?5 czerwca 2012 at 08:55Pogoda nam nie była straszna, zresztą i tak w niedzielę się trochę rozpogodziło. Dzieci zadowolone, dawno w zoo nie byliżmy, dlatego. Z żyrafami to mamy filmik cały;D twarze całe wymalowane mieli, no i biegali, tam wygrali jakież fanty też;) a i zdjęcie z Geoffreyem też jest;)
5 czerwca 2012 at 18:22ale to toys byl jedynym organizatorem tej imprezy?
6 czerwca 2012 at 10:08przypuszczam, że raczej było tak że było kila stanowisk (jak nie kilkanażcie) a Toys z racji, iż opiekuje się żyrafą Lulu zorganizował kącik dla dzieciaków przy wybiegu dla żyraf:)
6 czerwca 2012 at 20:32opiekuje się Żyrafą? Wow ale smiesznie. nie wiedzialam mowiac szczerze, tak o myslalam ze sobie po prostu wymyslili dzien dziecka w ZOO i tyle a, ze Zyrafa Toysa jest zyrafa to taki zbieg okolicznosci 😆 😆 😆 😆 😆
7 czerwca 2012 at 09:53ano, popatrz, jakie zaskoczenie:)
10 czerwca 2012 at 18:44i to bardzo duze jak dla mnie!
- AutorOdp.