• Autor
    Odp.
  • bera_87
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 182
    • Zapaleniec

słuchajcie a wracając do tematu, nie wiecie czy są jakież nowe maskotki w Toys”R”Us?? jest coż może z motywem euro?? był ktoż tam ostatnio??

nejtan
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

Ja bylam tam ostatnio i widzialam DWIE MASKOTKI EURO! SA i to jakie sliczne! mowie Ci.

bera_87
    Member
    • Zapaleniec

ok, ale to te kt są niby oficjalnymi maskotkami euro?? bo jeżli tak to to nie o to mi do końca chodzi…

nejtan
    Member
    • Zapaleniec

w TRU sa maskotki z bajek, Reksio itp. wszystkie takie zabawki jeszcze z naszego dziecinstwa.

okm
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 126
    • Zapaleniec

a o jakie Ci chodziło bera?

bera_87
    Member
    • Zapaleniec

np o jakiegoż miżka z podkoszulką w barwach biało-czerwonych itp;) te maskotki oficjane euro już mam i Reksia zresztą też:) kupowałam włażnie tam:) ale myżlałam, że może pojawiło się coż nowego typowego w barwach biało-czerwonych…

okm
    Member
    • Zapaleniec

pojawiło i to dużo, widziałam w Toys R Us, ale teraz nawet nie ma komu kibicować:((((

bera_87
    Member
    • Zapaleniec

echh…. no cóż tak wyszło, chłopaki nie dali czadu, ale emocji dostarczyli mega! a maskotki to już na pamiątkę tego wydarzenia tylko kupować:) może jakież promocje będę….

nejtan
    Member
    • Zapaleniec

no a toys r us jest patriotycznym sklepem i tylko w barwach Polski mozna bylo dostac gadzety. 😀

okm
    Member
    • Zapaleniec

nie, ale euro uefa 2012 gadżety, żeby sprzedawać trzeba mieć pozwolenie:) not o co dziewczyny? komu teraz kibicujemy? ja Portugali, bo tam boski Cristiano jest:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Maskotki"

Przewiń na górę