• Autor
    Odp.
  • Anna_N
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

A ceny nie odstraszają?

Agito.pl
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Bardzo dobrym produktem jest hypoalergiczne masło do ciała Pat&Rub. Ma konsystencję „tortowego kremu”, dzięki czemu bardzo dobrze wchłania się w skórę. Wysokie stężenie maseł i olei rożlinnych sprawiają, że sucha skóra jest doskonale nawilżona i uelastyczniona. Poza tym pięknie pachnie i co ważne, te składniki zapachowe również są naturalne i hypoalergiczne. Efekty zastosowania kosmetyku widać już po pierwszym użyciu.

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

Ja uwielbiam masło Phenome Milky Almond, stworzone na bazie ekologicznych wód rożlinnych, naturalnych ekstraktów i olejów. Dla mojej skóry nic lepszego nie znalazłam, szczególnie na zimę, bo latem to jeszcze jakoż dawałam radę z balsamami, ale zimą moja skóra tak się przesuszała, że trzeba było sięgnąć po cięższy kaliber 😉

Rzesy-Sklep_pl
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Masło Phenome podobno jest rewelacyjne,ale szczerze mówiąc to nigdy go nie używałam więc bazuje tylko na opiniach pozostałych Użytkowniczek na forum. Polecam także masła do ciała Nivea oraz tańsze Ziaja.

ewela4
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Najlepsze są moim zdaniem na bazie olejków.

Rzesy-Sklep_pl
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

W takim układzie już lepiej używać samego olejku do ciała np podczas kąpieli i także zapewni nam efekt skutecznego nawilżenia ciała:) A niektóre zapachy są niezwykle przyjemne i relaksujące.

rafandynka
    Member
    • Odp.: 113
    • Zapaleniec

Ja do nawilzania ciala uzywam olejku abisynskiego w kremie, z bielendy. mam po nim rewelacyjnie gladka i mieciutka skore, zadnych suchych miejsc, a kremowa konsystencja szybko sie wchlania i dobrze rozprowadza.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Masła do ciała"

Przewiń na górę