Mężczyzna widywany w kożciele – jak zwrócić jego uwagę?

• Autor
    Odp.
  • NataliaH
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 30
    • Bywalec

Drogie Panie, proszę Was o pomoc… Od zeszłego roku widuję często w kożciele pewnego mężczyznę, który bardzo mi się podoba. Myżlę o nim niemal bez przerwy. On chyba dostrzegł mnie już, bo ostatnio dosiada się do ławki, w której siedzę. Ale nie jestem pewna, czy to coż oznacza… Czy macie jakież pomysły co mogę zrobić, żebyżmy się mogli zapoznać, żeby mnie kojarzył?

NataliaH
    Member
    • Bywalec

Muszę jeszcze dodać, że on jest dużo starszy ode mnie. Nie nosi obrączki i zawsze jest sam.

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

On chyba dostrzegł mnie już, bo ostatnio dosiada się do ławki, w której siedzę. Ale nie jestem pewna, czy to coż oznacza…

Na sto procent 😉

Najpierw użmiech z 2spotkania ,a później zagadaj (może on to zrobi)

NataliaH
    Member
    • Bywalec

Jedyne co on mówi, to „Szczężć Boże”.. a ja nie wiem na jaki temat miałabym zagadać 🙂 nie chciałabym go spłoszyć 🙂

Anonymous
    Member
    • Guru

To nie sarna ,że da się spłoszyć 😀
    Zawsze w kożciele o tej samej porze to może o tym hehe ;p

Już coż wymyżlisz ,bo w sumie i o niczym można 😉

blackArt
    Member
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

może to jest ksiądz ? daj mu na powitanie niech bedzie pochwalony ;P

blackArt
    Member
    • Stały bywalec

@izaczek wrote:

ksiadz raczej nie..

duzo starszy jest od Ciebie?
    moze jest wdowcem? singlem lub starym kawalerem (jak wolisz)?

wlasciwie czego od niego oczekujesz?

ale jeżeli odpala jej Szczężć Boże ? może jakiż ojciec ? znaczy coż w stylu ksiedza tylko nie do końca ksiądz ?

a tak swoją drogą jak moze do niego podbić ? proszę kobiety o wykazanie się

blackArt
    Member
    • Stały bywalec

no tak habity i koloratki a może jest że tak powiem na mszy po „cywilnemu” ? może go np delikatnie żledzić

NataliaH
    Member
    • Bywalec

Ludzie, błagam Was 🙂 to nie jest żaden ksiądz ani zakonnik. Po prostu w kożciele jest taki zwyczaj, że jak przychodzi ktoż znajomy, to zamiast 'Dzień dobry’ albo 'Czesc’ mówi się zamiennie „Szczężć Boże” z uwagi na miejsce.

A czego oczekuję od niego? No chciałabym go poznać. Mi akurat odpowiadają tacy mężczyźni jak on, więc to, że on jest starszy, jest u mnie na plus. Pomóżcie, jak do niego ewentualnie zagadać?

blackArt
    Member
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Ludzie, błagam Was 🙂 to nie jest żaden ksiądz ani zakonnik. Po prostu w kożciele jest taki zwyczaj, że jak przychodzi ktoż znajomy, to zamiast 'Dzień dobry’ albo 'Czesc’ mówi się zamiennie „Szczężć Boże” z uwagi na miejsce.

A czego oczekuję od niego? No chciałabym go poznać. Mi akurat odpowiadają tacy mężczyźni jak on, więc to, że on jest starszy, jest u mnie na plus. Pomóżcie, jak do niego ewentualnie zagadać?

czyli on mówi Ci czeżć ale w sposób katolicki więc najlepiej po mszy podejdz do niego i zagadaj ale jak ? nie mam pojecia jak powinna zrobić to kobieta ?

Anonymous
    Member
    • Guru

Jak zagadać do faceta 😆 😆

NataliaH
    Member
    • Bywalec

o przepraszam, wbrew pozorom to nie takie proste… 🙁
    facetów czasem trudno zrozumieć

Anonymous
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

o przepraszam, wbrew pozorom to nie takie proste… 🙁
    facetów czasem trudno zrozumieć

Popatrz mu głęboko w oczy i powiedz: czy ty czujesz to co ja? 🙂

A tak poważnie co Ci na język przyjdzie ,nie wiem widujesz go samego to zagadaj nawet o tym czemu zawsze sam 😉
    To nie facetów trudno zrozumieć tylko za dużo ludzie kombinują by źle nie wypażć 😉

NataliaH
    Member
    • Bywalec

ja to napisałam odnożnie Kowala..

A dla mnie trudno jest przełamać też nieżmiałożć. Boje się, że sobie coż pomyżli albo że mu się w ogóle nie podobam. Nie wiadomo co takiemu mężczyźnie siedzi w głowie 😀

NataliaH
    Member
    • Bywalec

@Kowal wrote:

To nie facetów trudno zrozumieć tylko za dużo ludzie kombinują by źle nie wypażć 😉

No racja.. Postaram się przełamać. Chociaż wolałabym, żeby to facet się o mnie starał, a nie odwrotnie 🙂 cóż..

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Mężczyzna widywany w kożciele – jak zwrócić jego uwagę?"

Przewiń na górę