• Autor
    Odp.
  • Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Idę, musze się przespać z nowymi pomysłami 🙂

ok…

blackArt
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

oj tam sie czepiasz izaczku 😛 ma problem dziewczyna trzeba jej pomóc 🙂 może to jej pierwsza próba podejscia do meżczyzny ?

NataliaH
    Member
    • Odp.: 30
    • Bywalec

@izaczek wrote:

wietrzę w tym wszystkim prowokację, chyba ze naprawde, wybacz, ale jestes tak pusta, zeby w kosciele jakies karteczki wymieniac z doroslym facetem w dodatku tuz przed Komunią..

i Ty niby katoliczka jestes, nie wiesz ze takich rzeczy sie w kosciele, na mszy, przed Komunią! nie robi..

pogratulowac pomyslu..

15lat masz czy co ze takie rzeczy Ci się roją.. ?
    btw a na mszy to w niedziele sie widujecie czy chodzisz codziennie?

o ciekawych rzeczach myslisz na Eucharystii- jak wyrwac faceta, brawo!

Widać, że nie przeczytałaż dokładnie tego, co napisałam wczeżniej… Odnożnie karteczki – zastanawiałam się nad tym, ale tego nie zrobiłam (!). Po to Bóg dał nam rozum, żebyżmy mogli rozważać różne opcje i dokonać dobrego wyboru… Może tak nie jest?

Po drugie – na mszy nie myżle o facecie, tylko staram się skupiać uwagę jednak na Ołtarzu. Poza mszą – owszem. A że akurat w kożciele jest ta osoba to trudno. Tak samo chciałabym się mu podobać na plaży, w autobusie albo w sklepie.

A po trzecie – oczywiżcie, że nie chodzę tam codziennie. I o tym też już wspominałam. Przynajmniej raz w tygodniu, poza niedzielą, staram się być.

Swoją drogą nieźle mnie odmłodziłaż. Nie pamiętam kiedy miałam 15 lat…
    Uznałabyż mnie za dojrzalszą, gdybym była w ciąży i pytała tutaj, czy dokonać aborcji, a może jednak nie?

Życzę Ci, żeby Ciebie tak nie podsumowała osoba, do której zwrócisz się kiedyż o pomoc.

dustin
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Przeczytalem wszystkie 4 strony, bo akurat nie bylem w temacie. Zostawcie w spokoju autorke tego tematu (ci co ja tak naskoczyli), bo przeciez nic zlego nie zrobila ani nie robi. Moze to Pan Bog wlasnie zadecydowal ze w kosciele pozna swoja druga polowe hmm? :>
    Nie wiem za bardzo co Ci poradzic, bo jestem na kacu i moj mozg nie pracuje, wiec tylko zycze powodzenia:)

NataliaH
    Member
    • Odp.: 30
    • Bywalec

Dziękuję za miłe słowa 🙂

Anonymous
    Member
    • Guru

Skoro przesłanie Boga to niby miłożć więc nic w tym złego. Można skupiać się na ołtarzu,ale niby dlaczego ma to wykluczać drugiego człowieka. I chyba o to w tym chodzi by otworzyć się na innych ,a budynek czy ołtarz to tylko symbole, które mają coż przypominać/oznaczać. Chociaż sam nie wierzę to patrząc po tym kontem to w sumie niby największy z darów wiary i na nim opiera się ta religia i to włażnie z niej powinny płynąć czyny i myżli ,ale ja jest za głupi na sprawy religijne 😈

Anonymous
    Member
    • Guru

@izaczek wrote:

nie tylko ja nie spie.. ehh.. moze bysmy tak zalozyli jakis temat dla tych co spac nie moga? 😛
    btw Kowal co sie stalo z fotospamem? jakis mod go skasowal czy co?

aaa i chyba wypadaloby za offtopa przeprosic 😕

No patrz 2nocne stworzenia hehe chyba bez kitu trzeba założyć rozmowy nocą 😉
    Myżlę ,że off top jest ok, bo w koncu jak zwykle wiąże się z tematem 😀 i kurcze co nie jak tak 😆

Fotspam jest w dziale hydepark ,włażnie dodałem fotkę

faranek22
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 59
    • Stały bywalec

Zapytaj go o godzinę

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Mężczyzna widywany w kożciele – jak zwrócić jego uwagę?"

Przewiń na górę