• Autor
    Odp.
  • Sandy
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 382
    • Pasjonat

no to ja sie jeszcze raz powtorze…
    moj facet mial laske kiedy go poznalam.ona wyjechala na ok rok do wloch na praktyki.on co jakis czas jezdzil do niej ale i tak proba nie przetrwala czasu chociaz byli ze soba 5 lat.teraz kiedy ona wrocila on woli i tak byc ze mna 😛
    powiedzial ze mu otworzylam oczy ze jednak nie byl z nia szczesliwy.ale gdyby ona nie wyjechala ,to by sie nie mogl o tym przekonac 🙂

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Da się, ja wytrzymałam i teraz razem mieszkamy

aniellka
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

mój obecny facet wyjeżdza tylko do pracy – jest mundurowym, czasami na tydzień lub na 3 tyg i nie wiem jak to bedzie bo mnie to w wkurza!

dan024
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

roztalam sie z chlopakiem na pol roku i to byla nasza pierwsza taka dluga rozlaka.byly tylko rozmowy przez tel 5 minutowe nic milego,czasami mialam tego serdecznie dosyc bo to tak jakby go nie bylo.niemoglam mu poiwedziec to co chcialam,dlatego prowadzilam pamietnik wszystko tam pisalam i jak wrocil juz wiedzial co sie dzialo wmoim zyciu przez pol roku.takze powiem tak ze jesli sie kogos bardzo kocha to wszystko mozna przetrzymac.chociaz nie jedna noc przeplakalam to dalam rade.

dan024
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

ANIELKA a gdzie twoj facet pracuje w jakiej miejscowosci?bo ja tez jestem zmundurowym

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " milosc na odleglosc"

Przewiń na górę