- AutorOdp.
- 21 kwietnia 2008 at 12:09
Widzę, że kolezanki poddają wątpliwożci Twoją miłożć , twojaczarnulka. Może Nas przekonasz że to jednak jest wielka miłożć. Bo ja tez niestety 😥 nie wierze w tą miłożć.
21 kwietnia 2008 at 12:13Pewnie są szczężliwi taka WIEEEELKA MIŁOśĆ połączyła ich 😆
On pewnie kocha jej d*** a ona jego WIEEELLLKKKĄ inteligencje 😆
21 kwietnia 2008 at 12:22[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
.
IQ około 165
.Ty jestes niedoinformowana jak malo kto!
Takie IQ wlasciwie nie istnieje. Einstein mial 180 IQ, moja Mama jest psychologiem, na codzien bada IQ i w calej jej dlugoletniej karierze najwiecej miala jedna kobieta 145! A Ty dajesz sobie takie kity wciskac od faceta poznanego na imprezie!! Jestes tak naiwna ze nie wiem czy plakac czy smiac sie!akurat tu sie mylisz ;p
tak wysokie IQ istnieje
przytaczany przez ciebie Einstein mial w granicach okolo 160, podobnie Newton
Za geniuszow wszechczasow uznaje sie Leonardo Da Vinci okolo 220 i Goethego okolo 210 ( oczywiscie to dosc naciagane i hipotetyczne bo ciezko im to zmierzyc ;p
testy IQ dla spoleczenstwa tworzone np. przez Mense mierza IQ do wartosci okolo 150 – wyzsze wartosci sa potem mierzone indywidualnie ;p
ja oczywiscie jako czlowiek „pewny siebie” niczym kolezanka twojaczarnulka ale jednoczesnie skromny i z wielka klasa nie zdradze swoich wynikow aby nie wpedzac kolezanki twojejczarnulki w macki rozpaczy – gdyz taka zapewne bylaby reakcja w momencie zwatpienia we wlasna inteligencje – przelomowy moment w ktorym dowiedzialaby sie ze wcale nie jest najmadrzejsza na forum z pewnoscia zadzialalby destrukcyjnie!!
pozdrowieniaa tak apropo nazwy tematu – nie wierze w milosc od pierwszego wejrzenia
21 kwietnia 2008 at 12:33ja też nie wierzę:)
21 kwietnia 2008 at 12:34ok, wystepuja przypadki IQ powyzej 150 u ludzi „zwyklych” nie przecze. Ale zdarza sie to niezmiernie zadko! I smiesza mnie osoby mierzace IQ na stronach internetowych, gdzie skala jest zupelnie inna. potem okazuje sie ze 50% spoleczenstwa ma IQ150.. no litosci.
I wg mnie koles ktory powie mi na imrezie, ze ma IQ 150 albo wyzej (jak to facet twojejczarnulki), zmierzyl IQ przez jakies czarne zrodla i sie podnieca nie wiedziec czym. Proponuje pojsc po ludzku do poradni pedagogiczno-psygologicznej i uczciwie sie sprawdzic..21 kwietnia 2008 at 12:37aha, i nie wiem jak Da Vinci mogl miec 220 skoro skala jest do 200.. i nie pisz, ze to ponad norme, bo ponad norme jest juz od 150 w okreslonym przedziale wiekowym.
21 kwietnia 2008 at 12:37E tam po co robić taki szum wokół tego tak Cie to interesuje?
Ona idiotka, on palant nie ma co się rozczulać21 kwietnia 2008 at 12:41a tak swoja droga wpadlo mi do glowy takie cos:
skoro ten facet jest tak inteligentny to jak wy znajdujecie wspolny jezyk??
hihihihihihihi21 kwietnia 2008 at 12:43[usunięto_link] wrote:
aha, i nie wiem jak Da Vinci mogl miec 220 skoro skala jest do 200.. i nie pisz, ze to ponad norme, bo ponad norme jest juz od 150 w okreslonym przedziale wiekowym.
no dobra – rozne sa zrodla i jak mowilem to dosc teoretyczne badanie ;p
21 kwietnia 2008 at 12:52[usunięto_link] wrote:
a tak swoja droga wpadlo mi do glowy takie cos:
skoro ten facet jest tak inteligentny to jak wy znajdujecie wspolny jezyk??
hihihihihihihiNo jak to jak, przecież ona jest tak samo inteligentna jak on 😆
21 kwietnia 2008 at 13:01WIELKI facet z WIELKIM iq WIELCE sie zakochal W WIELKIEJ twojaczarnulka Z WIELKIM chichotem i WIELKIM iq
jedna WIELKA hihihih porażka
- AutorOdp.