- AutorOdp.
- 16 lutego 2007 at 19:12
A ja mam takie pytanie. Co trzeba zrobic aby zostac moderatorem jakiegos forum np. tego?
16 lutego 2007 at 19:16szczerze nie wiem…
ja napisalam do admina…
i pogadalam z nim co mysle o forum..
i zaproponowano mi moderatora 🙂16 lutego 2007 at 19:25to moze ja tez tak zrobie 🙂
9 marca 2007 at 12:25Ludzie!
Dlaczego Eta nie powinna mieć MOD-a…Zagląda na forum rzadko albo wcale, kasuje co chce, zostawia co chce, robi co chce, bawi się jak dziesięcioletnie dziecko.
Martwię się, że skasuje „przez przypadek” inne tematy, w których mamy ciekawe dyskusje.
Powoli mnie to wkurza, delikatnie mówiąc.
Ten cholerny czerwony kolor, z którym pakuje się tam gdzie nie trzeba jest również wkurzający.Wrzucenie jej na MOD-a to był błąd.
Taka nieprzemyżlana decyzja.9 marca 2007 at 15:39masz pecha bo jestem codzinnie na forum…
ah.. zapomnialabym bo ty to taki starsznie idealny jestes.. zreszta szkoda nerwo na takich ludzi jak ty 🙂
ty jak bedziesz modem to napewno mnie i zapewne innych osob na tym forum nie bedzie 🙂
pozdro dla kobitek 🙂9 marca 2007 at 16:35[usunięto_link] wrote:
ty jak bedziesz modem to napewno mnie i zapewne innych osob na tym forum nie bedzie
Chromole moderowanie tego forum, bo zakichana administracja ma wszystko i tak gdzież, więc ja mam również gdzież administracje.
Dać im wszystko na tacy, to i tak dalej łaske robią.
Nie widać nowych działów i shout boxa także – mimo, że podałem im kod na założenie shout boxa.Nie mów za inne dziewczyny, bo możesz się rozczarować!
9 marca 2007 at 16:45@Robert Miles wrote:
Nie mów za inne dziewczyny, bo możesz się rozczarować!
Dokładnie. 🙂
9 marca 2007 at 18:05moze moze 🙂 tego nawet ty nie wiesz 🙂
skoro masz wszystko gleboko gdzies… to sie nie „panosz” tak dobrze…9 marca 2007 at 18:07wg administracją powinny być osoby które się jakkolwiek angażują w to forum, ktore widać…
9 marca 2007 at 18:10[usunięto_link] wrote:
moze moze tego nawet ty nie wiesz
Ja wszystko wiem i widzę co inni myżlą.
[usunięto_link] wrote:skoro masz wszystko gleboko gdzies… to sie nie „panosz” tak dobrze…
Ty nie cwaniakuj mi tutaj.
[usunięto_link] wrote:wg administracją powinny być osoby które się jakkolwiek angażują w to forum, ktore widać…
Dokładnie!
9 marca 2007 at 18:11tak i nabijac posty 🙂 nie?
9 marca 2007 at 18:13[usunięto_link] wrote:
tak i nabijac posty nie?
Ty sobie rozumu do głowy nabij.
Widzisz ile mam postów?
Nie musze nabijać postów, bo mam ich najwięcej.9 marca 2007 at 18:16wlasnie 🙂 w tym rzecz 🙂
9 marca 2007 at 18:18[usunięto_link] wrote:
wlasnie w tym rzecz
Otóż to.
Farfalka napisała coż o tym:
[usunięto_link] wrote:wg administracją powinny być osoby które się jakkolwiek angażują w to forum, ktore widać…
Nie mam więcej pytań.
9 marca 2007 at 18:21@Robert Miles wrote:
[usunięto_link] wrote:
wlasnie w tym rzecz
Otóż to..
eh.. nie dogadalismy sie ale zreszta 🙂 nie musimy
- AutorOdp.