- AutorOdp.
- 9 marca 2007 at 18:21
co do postów i ich ilożci. To jest nie wazne ile ich się ma ale wg. mnie wazniejsze jest to co sie w nich pisze. Mam na mysli jakies rady, uwagi, dzielenie sie przeżyciami itp. Bo nabić postów to mozna sobie w dziale humor[„wyrazy”, „skojarzenia” no ale takie zabawy nic specjalnego nie wnoszą do zycia no może poza rozbudowaniem słownictwa i dobrą zabawę…. oczywiżcie takie tematy tez są potrzebne]
9 marca 2007 at 18:22[usunięto_link] wrote:
co do postów i ich ilożci. To jest nie wazne ile ich się ma ale wg. mnie wazniejsze jest to co sie w nich pisze. Mam na mysli jakies rady, uwagi, dzielenie sie przeżyciami itp. Bo nabić postów to mozna sobie w dziale humor[„wyrazy”, „skojarzenia” no ale takie zabawy nic specjalnego nie wnoszą do zycia no może poza rozbudowaniem słownictwa i dobrą zabawę…. oczywiżcie takie tematy tez są potrzebne]
wlasnie o to mi chodzilo 🙂
takie tamty jak wymienilas powinny byc bez naliczania postow 🙂
tak jak np klocic sie z kims i nabijac posty, albo wiecznie szujac problemu, obrazac itp 🙂9 marca 2007 at 18:23Ja jednak posty mam na całym forum, nie tylko w dziale Humor.
9 marca 2007 at 18:25u ciebie czasem idzie na ilosc a nie na jakosc 🙂 ale… co mnie to ?
9 marca 2007 at 18:26[usunięto_link] wrote:
u ciebie czasem idzie na ilosc a nie na jakosc ale… co mnie to ?
To co?
Dział „Humor” też czasem odwiedzam.„pabel” i „jakubek” – to są dobiero nieroby.
To mają być administratorzy? Prych 😆
Eta – podaj im ręke – warci siebie jesteżcie 😆Chromole was (nie tylko ja)
Co się będę przejmował.
Bez łaski.
To forum jest prowadzone w tak nieudolny sposób, że szkoda gadać.Ktoż mi ostatnio powiedział, że to forum to bagno.
Może i miał rcję.
Próbowałem to troche wyprostować ale „pabel” i „jakubek” olali sobie sprawę i nawet nie raczyli mi odpisać.
Powinni chociaż przeprosić.
Ale cóż – tak tu mamy w tej polsce.
Mam trochę dożć szarpania się na przemian z czyimż chamstwem albo łachą.
Wszystko tak się tu robi z taką łaską, że szkoda gadać.9 marca 2007 at 19:11To forum jest prowadzone w tak nieudolny sposób, że szkoda gadać.
tu się zgadzam.
Eta czy Ty naprawdę uważasz, że komuż zależy na 'nabijaniu’ sobie postów ? prosze Cie….
9 marca 2007 at 19:44@Robert Miles wrote:
[usunięto_link] wrote:
u ciebie czasem idzie na ilosc a nie na jakosc ale… co mnie to ?
To co?
Dział „Humor” też czasem odwiedzam.„pabel” i „jakubek” – to są dobiero nieroby.
To mają być administratorzy? Prych 😆
Eta – podaj im ręke – warci siebie jesteżcie 😆Chromole was (nie tylko ja)
Co się będę przejmował.
Bez łaski.
To forum jest prowadzone w tak nieudolny sposób, że szkoda gadać.Ktoż mi ostatnio powiedział, że to forum to bagno.
Może i miał rcję.
Próbowałem to troche wyprostować ale „pabel” i „jakubek” olali sobie sprawę i nawet nie raczyli mi odpisać.
Powinni chociaż przeprosić.
Ale cóż – tak tu mamy w tej polsce.
Mam trochę dożć szarpania się na przemian z czyimż chamstwem albo łachą.
Wszystko tak się tu robi z taką łaską, że szkoda gadać.mi odpisano na wszystko co do nich napisalam…
heh… farfalla w takim krotkim czasie nabic tyle postow… to ja jestem na innym forum ponad rok i mam kolo 700 postow… dla mnie to jest nabijanie.. udzielam sie tam gdzie moge
cos powiedziec a nie napisze cos co nie ma zwiazku z tematem!juz pisalam nie obrazaj mnie bo sobie tego nie zycze a regulamin forum znasz… !
9 marca 2007 at 21:12@Robert Miles wrote:
[usunięto_link] wrote:
ty jak bedziesz modem to napewno mnie i zapewne innych osob na tym forum nie bedzie
Chromole moderowanie tego forum, bo zakichana administracja ma wszystko i tak gdzież, więc ja mam również gdzież administracje.
Dać im wszystko na tacy, to i tak dalej łaske robią.
Nie widać nowych działów i shout boxa także – mimo, że podałem im kod na założenie shout boxa.Nie mów za inne dziewczyny, bo możesz się rozczarować!
Tak jak napisałam shou box będzie w momencie kiedy faktycznie będzie potrzebny. Masz gdzież administrację? Cóż twoja sprawa, jednakże nie pouczaj innych o kulturze zachowując się w ten sposób.
Co takiego chcesz dać na tej twojej tacy poza ciąglymi pretensjami?
Skoro nie widzisz nic dobrego w tym forum, skoro nie widzisz ciekawych ludzi w nas wszystkich to pozostaje powiedziec……..twoja wola i twój wybór.
Po co czynisz jakież sztuczne podpuszczanie? co liczysz na wiosnę lubu?
Przepraszam ze piszę na ogóle, ale wydaję mi się że w tym momencie jest to słuszne…..
Jest to jeden jedyn post, potraktuj to jaką małą uwagę. Jak masz jakież wątpliwożci to proszę o wiadomosc na priv, zeby nie zażmiecac forum przemawiankami.Pozdrawiam
Figa9 marca 2007 at 22:51[usunięto_link] wrote:
To forum jest prowadzone w tak nieudolny sposób, że szkoda gadać.
tu się zgadzam.
Widzicie sami, to nie jest tylko moje zdanie.
Już na początku mówiłem, że inni także mają wiele zastrzeżeń co do sposobu prowadzenia forum.[usunięto_link] wrote:
mi odpisano na wszystko co do nich napisalam…
Mi do jasnej cholery nie odpisano!!!
Rozumiesz to czy nie?[usunięto_link] wrote:
farfalla w takim krotkim czasie nabic tyle postow… to ja jestem na innym forum ponad rok i mam kolo 700 postow… dla mnie to jest nabijanie..
Mówiłem Ci Eta, Ty sobie rozumu nabij do głowy.
[usunięto_link] wrote:
juz pisalam nie obrazaj mnie bo sobie tego nie zycze a regulamin forum znasz… !
Ja mówiłem żebyż nie używała tego cholernego czerwonego koloru!
Nie obraziłem Cię, ja tylko stwierdziłem fakt.
Ale Ty nie rozumiesz tego co ja piszę, a jeżli nie umiesz zinterpretować dobrze moich wypowiedzi, to nie rób tego wcale.[usunięto_link] wrote:
Masz gdzież administrację?
Nie da się ukryć, że od pierwszego momentu miałem gdzież tamtych dwóch nierobów, którzy nawet nie raczyli mi odpisać.
[usunięto_link] wrote:
nie pouczaj innych o kulturze zachowując się w ten sposób.
Zdenerwowałem się tym ciągłym lekceważeniem moich uwag.
[usunięto_link] wrote:
Co takiego chcesz dać na tej twojej tacy poza ciąglymi pretensjami?
Moją pomoc nazywasz pretensjami?
[usunięto_link] wrote:
Skoro nie widzisz nic dobrego w tym forum, skoro nie widzisz ciekawych ludzi w nas
Jest tu ze trzy miłe i ciekawe osoby.
[usunięto_link] wrote:
Po co czynisz jakież sztuczne podpuszczanie? co liczysz na wiosnę lubu?
Przepraszam ze piszę na ogóle, ale wydaję mi się że w tym momencie jest to słuszne…..
Jest to jeden jedyn post, potraktuj to jaką małą uwagę.I co?
Znowu mi nie odpiszesz?
Daj spokój.
Pisz gdzie chcesz.
Twój post traktuję jako zwykły tekst na odczepne.
Cały czas w ten sposób ze mną rozmawiałaż.
[usunięto_link] wrote:Jak masz jakież wątpliwożci to proszę o wiadomosc na priv, zeby nie zażmiecac forum przemawiankami.
Daj spokój, tu jest jedno wielkie bagno i te kilka postów nie robią różnicy.
Moniko, myżlałem, że Ty jesteż inna, że Ty chciałaż coż zrobić w odróżnieniu od tamtych dwóch nierobów.
Niestety możecie sobie ręce podać (Ty Eta też)Straciłem jakąkolwiek ochotę na tworzenia działu Muzyka czy Filozofia – możesz sobie podarować zakładanie tych działów – chyba, że ktoż chce, to mu załóż.
Rozczarowałaż mnie Moniko, bardzo.
10 marca 2007 at 06:59[usunięto_link] wrote:
farfalla w takim krotkim czasie nabic tyle postow… to ja jestem na innym forum ponad rok i mam kolo 700 postow… dla mnie to jest nabijanie.. udzielam sie tam gdzie moge
cos powiedziec a nie napisze cos co nie ma zwiazku z tematem!Eta…czy naprawdę ilożć postów ma znaczenie ? Przecież to jest dziecinada…ale skoro ty widzisz ilożć postów jako jakikolwiek wskaźnik….
Ja mówiła o osboach które WSZĘDZIE widać. w każdym dziale w każdym temacie…Ale widzę, że debaty koniec dobiegł.
Myżlałam, że inaczej będziemy rozmawiać 🙄10 marca 2007 at 12:32To co Eta mówi jest po prostu żmieszne.
Mam ponad 1500 postów, a to tylko dlatego, że moje tematy najbardziej się rozrosły i prowadzę wiele dyskusji.
Inne tematy, które były założone ze dwa lata temu mają po 7 stron, a moje założone niedawno mają 6 stron.
Wniosek chyba jest oczywisty.10 marca 2007 at 12:39…. ty jestes wogole najlepszy i to co robisz jest najlepsze ;/ …… :haha:
10 marca 2007 at 12:41Jesteż za smarkata żeby mi tu sarkazmem sie popisywać!
Ale teraz odwrócę sytuację:
[usunięto_link] wrote:…. ty jestes wogole najlepszy i to co robisz jest najlepsze ……
Wiele ludzi na tym forum się zgodzi z tym twierdzeniem.
10 marca 2007 at 13:00Co to wogóle za ględzenie, ze ktos nabija sobie posty:/ ?
Przecież to absurd. Po co to komu? Co ktoż będzie miał z tego?
Ktoż pisze tyle ile chce, w tematach jakich chce i nikt nie ma prawa zarzucać komukolwiek niczego. Przecież to chyba dobrze, ze są tu aktywni ludzie?
10 marca 2007 at 13:57[usunięto_link] wrote:
Przecież to absurd. Po co to komu? Co ktoż będzie miał z tego?
No……na koncie mi kasy od tego nie przybędzie.
[usunięto_link] wrote:
Ktoż pisze tyle ile chce, w tematach jakich chce i nikt nie ma prawa zarzucać komukolwiek niczego.
Dokładnie.
[usunięto_link] wrote:
Przecież to chyba dobrze, ze są tu aktywni ludzie?
Dobrze, dobrze.
Rozmawiałem z pablem ale nic z tego nie wynikło 😕
- AutorOdp.