- AutorOdp.
- 11 marca 2007 at 19:18
[usunięto_link] wrote:
Jestem w szoku po tym,co tutaj przeczytałam 😯 ta afera zaczeła sie tylko dlatego,że na forum nic sie nie zmieniło…ehh…od razu mam takie skojarzenie:”bo zupa była za słona…” 😕
…a ile obraźliwych postów (w stosunku do mnie i nie tylko) zostało już usuniętych przez administratorów, nie dziwię Ci się można być w szoku…
11 marca 2007 at 20:01[usunięto_link] wrote:
Jestem w szoku po tym,co tutaj przeczytałam 😯 ta afera zaczeła sie tylko dlatego,że na forum nic sie nie zmieniło…
Ja również jestem w szoku:(. Pytanie było tylko jedne, jak sie stać Opem, a przerodziło się w burze obraźliwych słów. Jestem od niedawna na forum i nie dokońca „znam” Ete, ale nie wydaje mi sie konieczne obrażanie kogokolwiek. Mi również nie podobają się niektóre aspekty forum, za dużo tu balaganu i tym podobnych, ale lubie go . A co do zmian, to nadal czekamy 🙂
Pozdrawiam :*
11 marca 2007 at 20:55przykro mi, że tak ta dyskusja się zakończyła… ale ja o niczym nie decyduje. Chciałabym tylko zobaczyć efekty tej burzy…
15 marca 2007 at 11:57[usunięto_link] wrote:
Jestem w szoku po tym,co tutaj przeczytałam 😯 ta afera zaczeła sie tylko dlatego,że na forum nic sie nie zmieniło…ehh…od razu mam takie skojarzenie:”bo zupa była za słona…” 😕
Ty lepiej bądź w szoku po tym co administracja tego forum wyprawia.
Ja mam inne skojarzenie, mianowicie: „bo kromka była krzywo ukrojona”
Ale to już zabawa w skojarzenia 😀 która nie ma odniesienia do tej całej „rozmowy”
😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆[usunięto_link] wrote:
przykro mi, że tak ta dyskusja się zakończyła… ale ja o niczym nie decyduje. Chciałabym tylko zobaczyć efekty tej burzy…
Widzisz Farfalko, niektórzy byli w szoku i ja nie mogę ich zrozumieć, bo dla mnie to normalne o******lić kogoż.
Niestety niektórzy z tych o******lów nie wyciągneli wniosków….a szkoda.16 marca 2007 at 15:05nieprzyjemnie sie zrobiło na forum 🙁
17 marca 2007 at 18:00Takie incydenty zdarzają się na każdym forum..i nie były one jakież wyjątkowe. Zawsze pojawia się tak zwany mentor który chce mieć wpływ na wszystko i na wszystkich. Nie podchodzilabym tak emocjonalnie do tego. Wszystko w naszych rękach……więc zamiast wspominać jak to było niemilo to zróbmy tak aby było miło
Pozdrawiam miło
Figa19 marca 2007 at 17:54[usunięto_link] wrote:
Zawsze pojawia się tak zwany mentor który chce mieć wpływ na wszystko i na wszystkich.
Hej!!!
To, że jestem nazistą, nie jest powodem do tego, abym był dyskryminowany!!!19 marca 2007 at 19:31Ty chyba naprawdę lubisz szokować i robić tak, aby Ciebie było dużo, dużo i jeszcze więcej. Niezle wyznanie z tym nazistą, jak dla mnie to porażka, i ten avatar… ech… no szkoda słów. Nie, żebym Ciebie obrażała… ale lekki niesmak jest.
Oczywiscie, pewnie zaraz powiesz, że Ci się to, a tamto nie podoba… i masz prawo.
No coz. Pozdrawiam..
23 marca 2007 at 21:55Nazizm jest niereformowalny-należy go obalić! To kiedyż wypowiedział pewnien człowiek…No cóż, moim zdaniem miał rację:)
Pozdrawiam.
12 kwietnia 2007 at 18:02a ja mam małe pytanko: Gdzie są MODERATORZY?? Co się z Wami stało? Eta co jest;(? Forum troche się zażmieciło:(…
13 kwietnia 2007 at 12:52maly balagan to byl jak moderatorzy byli a teraz to jest tragedia.
jeden temat z jakims durnym pytaniem w 4 kategoriach. po 3 razy ten sam post.
wiosne dziewczyny poczuly 🙂13 kwietnia 2007 at 20:34przepraszam troszke zaniedbalam ale smierc babci, potem pogrzeb… praca… i tak jakos zabiegana jestem… 🙁 wybaczcie mi 🙁
14 kwietnia 2007 at 08:11Współczuję Ci Eta :(.
Kierując moje słowa do Ciebie, chodziło mi bardziej o to, że jako jednego z Opow to ja Ciebie widze na tym forum w owym czasie. I nie masz za co przepraszać, przecież nie jesteż sama, co nie?
14 kwietnia 2007 at 09:14jestem tu od wczoraj i szukałam tematu w którym mogłabym sie wypowiedziec odnożnie tego co moim zdaniem jest fajne a co było by warto zmienic a znalazłam ta „dyskusje” .. to jest żenujące :shock:.Nie chce sie odnosic do całej dyskusji bo jeszcze nie „zapoanałam” sie ze wszystkim i tak naprawde nie wiem kto ma racje, ale avatar Roba.M. i wyznanie „jestem nazista” wbiło mnie w fotel. Nie wiem czy to taki głupi psikus czy serio ale to nie ma większego znaczenia.. Sam fakt zaistnienia takiej wypowiedzi w moim mniemaniu jest paskudny. To jest pierwsze forum na którym zdecydowałam sie zarejestrowac, gybym wczeżniej dokopała sie do tego postu Roba byc moze bym tego nie uczyniła. wiekszosc moze pomyslec „jak ci sie nie podoba to fora ze dwora”, ale tu nawet nie o mnie chodzi.. to może zniechecac innych ewentyalnych użytkowników..[/b]
14 kwietnia 2007 at 09:21to może zniechecac innych ewentyalnych użytkowników..
I taki miało cel zapewne…
… ale nie przejmuj się. Ty także możesz coż zmienić.
Pozdrawiam - AutorOdp.