- AutorOdp.
- 10 marca 2007 at 21:33
@Robert Miles wrote:
[usunięto_link] wrote:
@Robert Miles wrote:
Dawaj!
Zakładaj nowe działy lepiej!
Inni jeszcze je chcą, a mi to już zwisa!!!Jak Ci nie pasuje to papa nikt nie będzie płakał za Toba i nie twoja sprawa jak wygląda to forum
Co nie moja sprawa? Co?
Chciałem dobrze ale wy sobie wszystko olewacie więc ja olewam również was
(całą administracje)Dajcie juz spokój! Nikt nikogo niech nie olewa! Po co? Wyluzujcie troche!
Na zmiany na forum potrzebny jest czas, trzeba wiec troche poczekac a odpowiednie osoby na pewno sie zajmą pewnymi sprawami:)
Pease
10 marca 2007 at 21:36[usunięto_link] wrote:
Dajcie spokój proszę. Robert może ma zły dzień i dlatego tak reaguje.
Swoją drogą są osoby na tym forum, które już dawno powinny wylecieć za swoje posty i wypowiedzi…Czyjż „zły dzień” nie upoważnia do takiego zachowywania się tym bardziej na forum publicznym. A już obrażanie i groźby do innych uczestników forum powinny być karane. To nie jest przedszkole!
10 marca 2007 at 21:48[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Dajcie spokój proszę. Robert może ma zły dzień i dlatego tak reaguje.
Swoją drogą są osoby na tym forum, które już dawno powinny wylecieć za swoje posty i wypowiedzi…Czyjż „zły dzień” nie upoważnia do takiego zachowywania się tym bardziej na forum publicznym. A już obrażanie i groźby do innych uczestników forum powinny być karane. To nie jest przedszkole!
Masz rację. Ja tylko próbowałam rozładować atmosferę.
Ja trochę głębiej znam przyczyny rozdrażnienia pewnych osób, dlatego tak napisałam.Pozdrawiam.
10 marca 2007 at 21:55Czemu tu taka nerwowa atmosfera panuje??????????
Wyluzujcie kochani10 marca 2007 at 22:05[usunięto_link] wrote:
Czemu tu taka nerwowa atmosfera panuje??????????
Wyluzujcie kochaniNo włażnie…:(
10 marca 2007 at 22:07[usunięto_link] wrote:
Wyluzujcie kochaniMasz racje AndQ – Pozdrawiam
10 marca 2007 at 22:22[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Jakubek, dałeż bana Robertowi Milesowi?
10 marca 2007 at 22:25[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Jakubek, dałeż bana Robertowi Milesowi?
Nie Kasiu jeszcze nie chyba się obraził
10 marca 2007 at 22:40Przestańcie! Nikt tu nikogo nie będzie banował. Proszę o to. A Ty Robercie schowaj swoją dumę do kieszeni:)
Po co to wszystko? Robert, dałeż pare propozycji dla dobra tego forum, chciałeż dobrze, nie da sie ukryć, ale nie można tak reagować, jeżli ktoż nie chce skorzystać z tych rad, albo przynajmniej nie teraz.
Faktem jest, ze administracja tego forum bywa tu rzadko i mało sie tu zmienia, ale po to jest odpowiedni dział, aby zasugerować poprawę, a administracja, zeby złe strony forum zamienić w dobre, czyż nie?Po co wyrzucac zaraz kogoż z forum? Dajcie szanse sobie na poprawę!
PLEASE
10 marca 2007 at 22:44Kasiu – kolejne posty zostały usunięte.
Ja jestem bardzo opanowany i cierpliwy, potrafię także wiele zrozumieć. Także starania innych. Jednak reguły i zasady są i należy ich przestrzegać.
Dotyczy to wszystkich.
No już widać skutki…11 marca 2007 at 06:34[usunięto_link] wrote:
kolejne posty zostały usunięte.
Ja jestem bardzo opanowany i cierpliwy, potrafię także wiele zrozumieć. Także starania innych. Jednak reguły i zasady są i należy ich przestrzegać.
Dotyczy to wszystkich.
No już widać skutki…Słuchaj ty głupi idioto.
[usunięto_link] wrote:Jestem na tym forum od całkiem niedawna
i dlatego ch**a wiesz o co chodzi, więc zamknij morde, bo patrzeć nie mogę na te twoje teksty prosto z zawszonego wychodka.
No i przestań pier**lić, że jesteż coż w stanie zrozumieć, bo ch**a jesteż w stanie zrozumieć!
Najbardziej mnie wkur**łeż tym swoim prostackim żartem w tym temacie:
[usunięto_link]Zasady i reguamin jak sie okazało za nic mają nawet admini także i ja je mam w du**e.
[usunięto_link]
11 marca 2007 at 08:01hehe.. ale kulturka ;/ idealnie w sam raz… posmiac sie mozna 🙂
11 marca 2007 at 09:11[usunięto_link] wrote:
hehe.. ale kulturka ;/ idealnie w sam raz… posmiac sie mozna
Co chcesz Edyta?
Dopasowałem tylko poziom do tej całej „rozmowy”
Także myżlę, że rzeczywiżcie jest idealnie w sam raz.To byłoby na tyle.
[usunięto_link]
11 marca 2007 at 11:18[usunięto_link] wrote:
i dlatego ch**a wiesz o co chodzi, więc zamknij morde
Chamstwa nie tolerujemy. Ban Rob czy tam Robert Miles
11 marca 2007 at 19:12Jestem w szoku po tym,co tutaj przeczytałam 😯 ta afera zaczeła sie tylko dlatego,że na forum nic sie nie zmieniło…ehh…od razu mam takie skojarzenie:”bo zupa była za słona…” 😕
- AutorOdp.