• Autor
    Odp.
  • margolcia16
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 30
    • Bywalec

Ja moglabym go zostawic i dac sobie z nim spokoj ale nie potrafie cos mnie przy nim trzyma.Teraz to juz sama niewiem co mam robic;((

Hegemonia
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

Moge być szczera?

Strasznie jesteż…histeryczna. I romantycznie naiwna – ale to pewnie przez młody wiek 😉
    No i masz swoje ulubione powiedzonko „nie wiem co mam robić”, które irytuje w proponowanym przez Ciebie nadmiarze 😉

„Coż” Cię przy nim trzyma – co? Przyzwyczajenie? A może to, że koleż ewidentnie z Tobą pogrywa, nie szanuje Cię, traktuje jak zabawkę, etc. ?

Mało Ci jeszcze?

Wiesz, jest taka zasada życiowa, o której nie raz pisała już pewna Forumowiczka – w życiu spotyka nas to na co zasługujemy.
    Jeżli chcesz nadal cierpieć, być oszukiwaną, itp. – proszę bardzo. Tylko nie zakładaj później topiców pt. „Oszukał mnie drugi raz” i nie miej ewentualnych pretensji do żwiata czy niego, a do siebie samej.

Weź się w garżć 😉
    To nie jest jedyny i ostatni na tym żwiecie facet…

nohemi306
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 103
    • Zapaleniec

Oj jak dla mnie ten facet nie jest warty Twojego zachodu. Od samego początku Cię okłamywał. Skoro tamta była o Tobie nie wiedziała to o czymż to musi żwiadczyć. Nie zawracaj sobie nim głowy dziewczyno, NIE WARTO ❗ ❗ ❗ Okłamał Cię raz zrobi to i drugi i trzeci…To jest tylko moja rada a Ty zrób jak uważasz 🙂

margolcia16
    Member
    • Bywalec

Macie racje jestem histeryczka i to cholerną(mam to po babci);)

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Ale to nie babcia będzie płaciła za Twoje błędy… Zastanów się nad tym.

Katie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

naprawdę w wieku 15 lat tak bardzo potrzebny Ci facet? całe życie przed Tobą, daj sobie chwilę dla siebie, odpocznij od tego jak nie potrafisz sobie z tym poradzić.

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

Jesli Twoj chlopak (bo „facetem” chyba nie nazwę, zważywszy na wasz wiek) spotyka sie z byłą to powinnaż czuć sie upokorzona, ale i miec otwarte oczy. Nie ma co się łudzić, była to była.. i jeżli nie zniknela teraz, to potem tez nie zniknie.

Johani
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 200
    • Zapaleniec

też tak miałam, myżlałam, że to jakoż prztrawię, próbowałam sobie wmawiac, że to zaakceptuje, że spoko z tym tematem. Ale kiedy pewne znaki mi mówiły, że to może ewoluować ( z ich strony) na coż niebezpiecznego, kazałam mu wybierać.
    Nie żałuję.
    To Ty masz się czuć dobrze i nie bedę żciemniać, ze masz niskie mniemanie o sobie czy czujesz sie zagrożona. Skoro tak czujesz, to tak jest i nic tego nie zmieni. Szczera rozmowa i radykalne kroki.
    Moim zdaniem nie mozna mieć 100% zaufania do takich sytuacji.
    I kropka.

margolcia16
    Member
    • Bywalec

No i wszystko wrocilo do normy;))))Zrezygnowal ze spodkac za moimi plecami i caly czas jestesmy razem;)))Mam nadzieje ze takie cos sie juz nigdy nie powtórzy.DZiekuje za rady.;******

lateksowa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

Trudno coż doradzić. Jeżli zależy Tobie na nim zacznij o niego walczyć. Jednak ocenić sytuację jesteż w stanie tylko ty. Jeżli zobaczysz, że nic Twoja walka nie daje oznacza to tylko, że po prostu jest oszustem. Nie powinnaż się wtedy tym przejmować, całkowicie o nim zapomnieć. Jestem z Tobą!

margolcia16
    Member
    • Bywalec

Dziekuje;)))Teraz juz wiem,ze nie jestem pepkiem swiata i jak ta …… bedzie sie z nim spotykac to definitywny koniec nie dam sie juz oszukiwac;)))To jest jego ostatnia szanas!!!A jesli chodzi o to czy mi na nim zalezy to zalezy i to cholernie:)))

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Moj chlopak spotyka się ze swoja byłą;(("

Przewiń na górę