- AutorOdp.
- 25 października 2007 at 20:52
kurcze moj facet idzie sam na wesele i strasznie mi z tego powodu przykro bo skoro jestesmy para powinnismy pojsc razem przynajmiej tak mi sie wydaje a on nawet mi tego nie zaproponowal:(
25 października 2007 at 20:56Może dostał zaproszenie bez osoby towarzyszącej?
25 października 2007 at 21:02sama nie wiei jeszcze wypalil ze mam isc w sobote do pracy to sie nudzic sama w domu nie bedem ale gdy sobie o tym pomysle to cholera mnie bierze 👿 i jeszcze wypalil ze mam isc w sobote do pracy to sie sama nie bede w domu nudzila 👿
25 października 2007 at 21:37To trzeba zapytać wprost, dlaczego nie bierze Cię ze sobą. Tak nie robi kochający face, przynajmniej powinien to wszystko wyjażnić.
25 października 2007 at 21:47hmmm… sama nie wiem… moze chodzi tez o to ze ja nie znam tej pary młodej… ale i tak mi przykro:(
26 października 2007 at 09:06no i co z tego, ze nie znasz pary mlodej?
albo ze dostal zaproszenie bez osoby towarzyszacej?ja tez ostatnio takie dostalam. odrazu grzecznie pioinformowalam, ze nie przyjde. za kilja dni dostalam zaproszenie dwuosobowe i przeprosiny.
koles zachowuje sie jak idiota. nie ma usprawiedliwienia. ma cie zwyczajnie gdzies.
26 października 2007 at 09:31skoro jestescie parac to chyba powinien z Toba porozmawiac moj maz jak dostała zaprszenia sam to nie poszedl sam tak zadecydowal ( nie bylismy wtedy małzenstwem) a on nawet nie porozmawial z toba bez sensu
26 października 2007 at 11:34Myżlę, że możesz porozmawiać z nim, mówiąc co czujesz. Nieznanie młodej pary nie jest usprawiedliwieniem, bo chyba o to chodzi, żeby poznawać swoich znajomych. Nic więcej nie jestem w stanie napisać, bo nie znam Waszej sytuacji. Powodów może być mnóstwo. Najlepiej więc porozmawiać. Z drugiej strony popatrz na to w ten sposób, nie musisz się zastanawiać „co na siebie ubrać” 😀 Pozdrawiam.
PS. parvati, nie powinnaż tak ostro oceniać, nie znamy sytuacji, nie wiemy czy „ma gdzież” czy są inne powody.
27 października 2007 at 08:52jak jestescie para i nie chce cie zabrac to po prostu swinia i tyle, sory jesli cie urazilam
27 października 2007 at 12:13juz z nim porozmawialam i powiedzialam jak sie czuje:( on powiedzial ze chcialby mnie zabrac ze soba ale dostal zaproszenie bez osoby towarzyszacej. Ale obiecal ze przyjedzie szybko z wesela i bedzie o 24.00 najpozniej o 24.30
27 października 2007 at 14:21haha…. co to za typ? ma pannę i jej nie bierze ;/
jak bym dostała zaproszenie bez os tow. to bym nie poszła na ta uroczystożć.. 🙂27 października 2007 at 14:27[usunięto_link] wrote:
juz z nim porozmawialam i powiedzialam jak sie czuje:( on powiedzial ze chcialby mnie zabrac ze soba ale dostal zaproszenie bez osoby towarzyszacej. Ale obiecal ze przyjedzie szybko z wesela i bedzie o 24.00 najpozniej o 24.30
Myżlę, że powinien jakoż użwiadomić parze młodej, że ma partnerkę i nie jest sam.
2 listopada 2007 at 13:57doikladn9ie tez tak mysle, jak dostal zaproszenia bez osoby towarzyszacej to nie powinien pojsc na to wesele!!!
2 listopada 2007 at 20:25[usunięto_link] wrote:
doikladn9ie tez tak mysle, jak dostal zaproszenia bez osoby towarzyszacej to nie powinien pojsc na to wesele!!!
Dla mnie to jest zupełnie jasne, może powinnaż go uwiadomić?
3 listopada 2007 at 12:48skoro jesteżcie razem to powinniżcie iżc razem a nie osobno. Bo jaki ma sens to ze pójdzie sam i wróci wczesnie? I Ty o on będziecie miec zepsute humory.
Niech powie młodej parze, że nie może przyjżc na żlub, bo nie chce Cię samą zostawiac. Może zrozumieją i zaproszą także Ciebie… - AutorOdp.