- Ten temat ma 56 odpowiedzi, 14 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 11 miesięcy temu przez
Zauroczona.
- AutorWpisy
- 23 czerwca 2009 o 13:19 #151738
nie reagujcie na jego posty, bo jemu sprawia to frajdę – widzi, że ludzie zwracają na niego uwagę i to jest motywacją by dalej pisać swoje farmazony. ignorować, to z czasem przestanie.
23 czerwca 2009 o 13:34 #151739popieram powyższy post mellodiv – nie odpisujcie samykowi bo o to włażnie mu chodzi.
proponuję skupić się na moim problemie 😉jak na razie dałam chłopakowi spokój, nie mówię nic. nie mam już siły na to, bo wiem że moje słowa raczej niewiele dają 😕
może po sesji, jak zbiorę siły to palnę mu jakież kazanie, ale to chyba tylko dla własnego spokoju, bo wątpię, żeby poskutkowało…
23 czerwca 2009 o 14:45 #151740@zolty-kwiatek wrote:
nie odpisujcie samykowi bo o to włażnie mu chodzi.
tym bardziej, że na innych forach już przyznał się, że jego kontrowersyjne odpowiedzi sa tylko po to by drażnić się z ludźmi…. 🙂
To ja juz nie wiem o co może chodzić twojemu facetowi.
Skoro studia sa zgodne z jego hobby to tym bardziej powinien z chęcią sie nimi zajmować i dążyć do ich skończenia….. 🙄
Nie rozumiem tego za bardzo.25 czerwca 2009 o 13:06 #151741kurde, kobiety ja już naprawdę nie rozumiem mojego faceta.
zauważyłam, że napisał podanie na uczelnię o przedłużenie sesji. chyba zamierza je złożyć albo już złożył (swoją drogą trochę późno, ale to już inna sprawa). oczywiżcie nic mi nie powiedział, a zauważyłam to dopiero dziż jak wyszedł do pracy (zostawił na biurku) więc nie miałam okazji zapytać.
z jednej strony dobrze, że próbuje cokolwiek załatwić w tej sprawie, ale z drugiej wiem, że nawet jak przedłuży tą sesję to i tak wątpliwe, żeby pracę napisał..
chyba z nim to jest beznadziejny przypadek 😕ps. do jego rodziców nie zadzwoniłam, nie mam odwagi. szkoda, że nie mieszkaja bliżej, bo głupio o takich sprawach rozmawiać przez telefon.
27 czerwca 2009 o 03:23 #151742pozostaje wytlumaczenie psychologiczne, dlaczego niechce ukonczyc studiów. Pewnie bym sie przydał, ale mozecie pisac dalej w swoim stylu kobiecym.
27 czerwca 2009 o 04:32 #151743Nie sądzę
ty może lepiej siedź już cicho 😆27 czerwca 2009 o 15:20 #151744kobieta nie sądzi ze potrzebne jest wytlumaczenie psychologiczne……..:)
Owocnego poszukiwania wyjażnienia27 czerwca 2009 o 15:36 #151745😆 😆 😆 😆 😆
bo KOBIETY są ZŁE, nie wiedziałeż?
27 czerwca 2009 o 17:58 #151746wiedzialem, mscicie sie na nas za to ze kiedys was gwalcilismy masowo i kamieniowalismy jak sie puszczalyscie, a z waszego znaku ktory mial byc symbolem wolnosci zrobiliżmy znak szatanski
ale tak naprawde nie za to sie mscicie, bo tak naprawde niepamietacie tego, wiec za cos innego a raczej wygodnie wam byc uosobieniem zła, domyslam sie ze musi to smakować
27 czerwca 2009 o 18:04 #151747napisz sobie do szaraka, dogadacie sie 😆 😆
27 czerwca 2009 o 20:51 #151748prowokujcie go dalej a napewno skończy swoje wywody na tym forum.
Żółty Kwiatku – jak tam sprawy u Ciebie stoją? Widać, że Twój mężczyzna poczynił jakiż krok, tylko pytanie, dlaczego nie chce z Tobą o tym rozmawiać i o wszystkim dowiadujesz się przez przypadek? Coż się obawiam, że to nie jest tylko lenistwo, tylko problem leży gdzież indziej, skoro nawet Ci nie mówi o swoich zamiarach.
30 czerwca 2009 o 18:29 #151749@mellodiv wrote:
prowokujcie go dalej a napewno skończy swoje wywody na tym forum.
Dzieki jego żałosnym tekstom jest przynajmniej weselej na forum. Fajnie jest drażnić idiotę i patrzeć jak się rzuca 😆
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.