Wyświetlanie 12 wpisów - od 46 do 57 (z 57 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Anonymous
    Członek
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

nie reagujcie na jego posty, bo jemu sprawia to frajdę – widzi, że ludzie zwracają na niego uwagę i to jest motywacją by dalej pisać swoje farmazony. ignorować, to z czasem przestanie.

zolty-kwiatek
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 12
    • Bywalec

popieram powyższy post mellodiv – nie odpisujcie samykowi bo o to włażnie mu chodzi.
    proponuję skupić się na moim problemie 😉

jak na razie dałam chłopakowi spokój, nie mówię nic. nie mam już siły na to, bo wiem że moje słowa raczej niewiele dają 😕

może po sesji, jak zbiorę siły to palnę mu jakież kazanie, ale to chyba tylko dla własnego spokoju, bo wątpię, żeby poskutkowało…

Zauroczona
    Członek
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

@zolty-kwiatek wrote:

nie odpisujcie samykowi bo o to włażnie mu chodzi.

tym bardziej, że na innych forach już przyznał się, że jego kontrowersyjne odpowiedzi sa tylko po to by drażnić się z ludźmi…. 🙂

To ja juz nie wiem o co może chodzić twojemu facetowi.
    Skoro studia sa zgodne z jego hobby to tym bardziej powinien z chęcią sie nimi zajmować i dążyć do ich skończenia….. 🙄
    Nie rozumiem tego za bardzo.

zolty-kwiatek
    Członek
    • Odp.: 12
    • Bywalec

kurde, kobiety ja już naprawdę nie rozumiem mojego faceta.

zauważyłam, że napisał podanie na uczelnię o przedłużenie sesji. chyba zamierza je złożyć albo już złożył (swoją drogą trochę późno, ale to już inna sprawa). oczywiżcie nic mi nie powiedział, a zauważyłam to dopiero dziż jak wyszedł do pracy (zostawił na biurku) więc nie miałam okazji zapytać.
    z jednej strony dobrze, że próbuje cokolwiek załatwić w tej sprawie, ale z drugiej wiem, że nawet jak przedłuży tą sesję to i tak wątpliwe, żeby pracę napisał..
    chyba z nim to jest beznadziejny przypadek 😕

ps. do jego rodziców nie zadzwoniłam, nie mam odwagi. szkoda, że nie mieszkaja bliżej, bo głupio o takich sprawach rozmawiać przez telefon.

samk
    Członek
    • Odp.: 103
    • Zapaleniec

pozostaje wytlumaczenie psychologiczne, dlaczego niechce ukonczyc studiów. Pewnie bym sie przydał, ale mozecie pisac dalej w swoim stylu kobiecym.

Zauroczona
    Członek
    • Pasjonat

Nie sądzę
    ty może lepiej siedź już cicho 😆

samk
    Członek
    • Zapaleniec

kobieta nie sądzi ze potrzebne jest wytlumaczenie psychologiczne……..:)
    Owocnego poszukiwania wyjażnienia

Assha
    Członek
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

😆 😆 😆 😆 😆

bo KOBIETY są ZŁE, nie wiedziałeż?

samk
    Członek
    • Zapaleniec

wiedzialem, mscicie sie na nas za to ze kiedys was gwalcilismy masowo i kamieniowalismy jak sie puszczalyscie, a z waszego znaku ktory mial byc symbolem wolnosci zrobiliżmy znak szatanski

ale tak naprawde nie za to sie mscicie, bo tak naprawde niepamietacie tego, wiec za cos innego a raczej wygodnie wam byc uosobieniem zła, domyslam sie ze musi to smakować

Assha
    Członek
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

napisz sobie do szaraka, dogadacie sie 😆 😆

Anonymous
    Członek
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

prowokujcie go dalej a napewno skończy swoje wywody na tym forum.

Żółty Kwiatku – jak tam sprawy u Ciebie stoją? Widać, że Twój mężczyzna poczynił jakiż krok, tylko pytanie, dlaczego nie chce z Tobą o tym rozmawiać i o wszystkim dowiadujesz się przez przypadek? Coż się obawiam, że to nie jest tylko lenistwo, tylko problem leży gdzież indziej, skoro nawet Ci nie mówi o swoich zamiarach.

Zauroczona
    Członek
    • Pasjonat

@mellodiv wrote:

prowokujcie go dalej a napewno skończy swoje wywody na tym forum.

Dzieki jego żałosnym tekstom jest przynajmniej weselej na forum. Fajnie jest drażnić idiotę i patrzeć jak się rzuca 😆

Wyświetlanie 12 wpisów - od 46 do 57 (z 57 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę