- AutorOdp.
- 14 maja 2015 at 10:04
Ja słucham różnej muzyki…zależy od nastroju, emocji jakie chce sobie dostarczyc. Jakby nie było jest wazna czescia mojego zycia 🙂 Ostatnio na tapecie mam zespół The Knife…kojarzucie? Rewelacja, szczególnie piosenki Pass this on oraz Heartbeats! 🙂
15 maja 2015 at 10:06hmm. jak jestem smutna to wole posłuchać jakież refleksyjne piosenki, znowu jak mnie energia rozpiera to tylko szybkie i wesołe
18 maja 2015 at 10:25Muzyka ma wielki wpływ na samopoczucie…moze wyciszyc, moze wywolac jakies emocje. Ja sobie nie wyobrazam zycia bez muzyki. Nie mam konkretnego ulubionego gatunku.
18 maja 2015 at 15:07Ja u siebie widzę ogromną zależnożć, nawet ostatnio celowo ograniczam słuchanie piosenek o buntowniczych tekstach gdyż wzmagają we mnie chęć rzucenia pracy co w obecnych warunkach nie było by jednak dobrym pomysłem 🙂
27 maja 2015 at 18:10Istnieje i to dożć duża.
6 czerwca 2015 at 14:19Pewnie, że muzyka ma duże znaczenie. Muzyka o szybkim rytmie przyspiesza bicie serca, więc czujemy się pobudzeni i bardziej zadowoleni. Uważam, że naprawdę dobrze jest słuchać pogodnej muzyki, bo wtedy żwiat wydaje się lepszy.
22 lipca 2015 at 11:25Samopoczucie wpływa na to jakiej słuchamy muzyki. Kiedy jesteżmy smutni, słuchamy smutnych piosenek, kiedy mamy szczężliwy okres w życiu, słuchamy skocznych melodii aż chce nam się żyć 😀
15 września 2015 at 22:26Zgadzam się, często tak jest. Dlatego słyszałam, że warto działać contra agere, to znaczy przeciw naturze. Jak jest nam smutno powinniżmy słuchać wesołych piosenek, wychodzić do ludzi a jak jest nam wesoło, nie powinno się popadać w euforię a lepiej słuchać stonowanych utworów.
17 września 2015 at 00:21Muzyka bardzo wpływa na moje samopoczucie. W drodzę do pracy słucham muzyki rozweselającej.
11 marca 2019 at 11:06Ja zazwyczaj czegoś spokojniejszego akurat do pracy, ale z pracy coś bardziej energetycznego, bo wiem że czeka mnie w domu jeszcze sprzątanie i gotowanie hahahahaa
22 września 2020 at 12:54Ja lubie jezdzic gdzies czy to autobusem, pociagiem, tramwajem czy isc spacerkiem jesienia i puscic sobie dobra muzyke bo jest to dla mnie na prawde swietna sprawa by sie wczuc i odpoczac.
21 stycznia 2021 at 11:15U mnie to działa raczej tak, że słucham muzyki i w zależności od tego jaki mam humor dobieram taką, która mi odpowiada, więc bardziej muzyka pod humor, niż humor pod muzykę
- AutorOdp.