- AutorOdp.
- 26 października 2010 at 16:42
Uwielbiam słuchać muzyki, jeżli ktoż by jednak zapytał jakiej konkretnie słucham zadałby trudne pytanie 🙂
Lubie muzykę spokojną a zarazem relaksacyjną, również filmową 🙂27 października 2010 at 08:32Muzyka filmowa jest żwietna. A nie wiecie może, czy są jakież stacje radiowe, które puszczają włażnie taką? Nie trafiłam na żadną…
31 października 2010 at 23:50zainspiruję na Wszystkich świętych:
[usunięto_link]
6 listopada 2010 at 16:23Hmmm tak mrocznie się zrobiło 🙂 Ostatnio widziałam jak ćwiczyli u mnie w akademii sulewskich układ do thrillera 🙂 jakbym była młodsza to sama m sie nauczyła takiego układu. Fajnie by było grupowo tak go zatańczyć 🙂
7 listopada 2010 at 01:37[usunięto_link] wrote:
Hmmm tak mrocznie się zrobiło 🙂 Ostatnio widziałam jak ćwiczyli u mnie w akademii sulewskich układ do thrillera 🙂 jakbym była młodsza to sama m sie nauczyła takiego układu. Fajnie by było grupowo tak go zatańczyć 🙂
Trudy, daj jakąż fotkę, albo linka,co? 😉
bo mi się nie chce za bardzo szukać… lubisz tańczyć?ja nie potrafię przepużcić żadnej dziewczynie, którą zabieram wieczorem…
21 listopada 2010 at 18:28No wiesz nie wiem czy tak mogę się od razu uzewnętrzniać ale jesteż miły. Może wpadniesz do akademii sulewskich 26 listopada. Ja ide na takie warsztaty salsowe Palacio de Afro Lationo. Mam nadzieję się dobrze bawić 🙂
26 listopada 2010 at 13:18Mnie inspirują piosenki Jacka Kaczmarskiego do podziwiania malarstwa. Na przykład piosenka Raport Ambasadora jest obrazie Rejtan Jana Matejki.
2 marca 2011 at 11:33Dla mnie muzyka jest podstawowym czynnikiem napędzającym mnie do działania, kiedy jest mi smutno-rozwesela mnie, kiedy jest mi wesoło-tańczę przy muzyce. Każdy utwór coż mi przypomina, z czymż się kojarzy, niejednokrotnie wzbudza duże emocje…dla mnie dzień bez muzyki nie istnieje!!!
18 marca 2011 at 15:52A teraz włażnie słucham utworu, który jest bardzo ciekawy i inspirujący: „In the same deep water” Jeffrey’a Fayman’a. Polecam!
- AutorOdp.