- AutorOdp.
- 3 listopada 2011 at 22:11
Tak jak pisała novika super jest Coma. Teksty Roguckiego są rewelacyjne i sprawdzają się w każdej sytuacji. KToż słuchał już może utworów z nowej płyty?
18 listopada 2011 at 13:21W drodze najczężciej słucham radia rockowego, dobra energetyczna muzyka pobudza a w połączeniu z kubkiem gorącej kawy – zastrzyk energii na cały dzień w pracy. Ale jak mam nastrój na jakiż inny typ muzyki to MP3 idzie w ruch a na niej Lipali, Marsi, Ocean, Nickelback – klimaty rokowe, ale inne niż w radiu.
18 listopada 2011 at 18:12Linkin Park na drogę 🙂
20 listopada 2011 at 23:41to co leci akurat w radio;p
21 listopada 2011 at 10:25Jak koleżanka wyżej. Zwykle wybieram Antyradio,czasem Radio Zet.
29 listopada 2011 at 21:35A ja lubię radio wawa 🙂 Lubię polską muzykę i to z nią budzę się każdego dnia!
4 grudnia 2011 at 19:21ostatnio tylko Adele 🙂
14 lutego 2012 at 13:55„Nie wyobrażam sobie drogi do pracy i z pracy bez słuchawek w uszach i odpowiedniej muzyki:) Słucham co sie da, z rana mocniejsze brzmienie by sie obudzic:)”
Jeżeli jesteż miłożniczką muzyki to i również cenisz dobrą jakożć dźwięku¦ nie wiem czy słyszałyżcie o nowych bezprzewodowych słuchawkach: Monster Beats by Dr. Dre model STUDIO¦ muszę przyznać, że nie należą do najtańszych, ale robią wrażenie przynajmniej jeżeli chodzi o wygląd “ są zgrabne no i oczywiżcie w różnych kolorach, ale wiadomo nie wszystko złoto co się żwieci¦ znalazłam kilka na kupuje.to “ wydaje mi się że są w konkurencyjnej cenie, ale nie jestem do końca przekonana¦ może poradzicie coż? 🙂
15 lutego 2012 at 17:27Ja również nie wyobrażam sobie jazdy do pracy czy na uczelnię tramwajami bez słuchawek w uszach. Zazwyczaj rock’n’roll i muzyka lat ’60 – ’80, typu The Beatles, The Rolling Stones, Elvis Presley. Od razu jakoż tak pozytywniej mi się robi 😀
24 lutego 2012 at 09:36Zawsze w drodze do pracy słuchałam „Trójki” a jak wyjeżdżałam w dalsze trasy to słuchałam Audiobooków.To było pasjonujące.Nie mogłam się doczekać kiedy wsiądę do samochodu.
24 lutego 2012 at 14:55dlaczego ja nigdy nie zakldam rano sluchawek na uszy? sama nie wiem;p
dzieki za inspiracje 😉
[usunięto_link]27 lutego 2012 at 02:04@łojdiridi wrote:
Tak jak pisała novika super jest Coma.
popieram, choć już o tym parę razy pisałem 😀
@łojdirdi wrote:
Teksty Roguckiego są rewelacyjne i sprawdzają się w każdej sytuacji.
nooo, tez tak uważam, Kochanie 😉
@łojdirdi wrote:
KToż słuchał już może utworów z nowej płyty?
ja. są kapitalne!
zapraszam Cię na winko :-
nie no, mam fajne nagłożnienie 😆 przyjdź
hej! zapracha do tego:
[usunięto_link]1 marca 2012 at 09:48Ja słucham głównie rocka i takich cięższych brzmień, ale zdarza mi się też słuchać latino:D nie ma to jak gorące rytmy na początek dnia:D
8 marca 2012 at 21:03[usunięto_link] wrote:
Jaka muzyka napedza was w drodze do pracy ? Czy szybkie ostre brzmienia czy moze muzyka powazna? xD Okresowe badania mammograficzne są nie tylko zalecane, ale często stają się dla kobiet ostatnią deską ratunku wobec żmiertelnej choroby – [usunięto_link]. Dziękuję za odp. Pozdrawiam.
Oczywiżcie, nie jest to takie proste, jak mogłoby się wydawać. Dobrze, że jest gdzie pogadać. Mam co nieco do powiedzenia na ten temat i jutro o tym napiszę…
26 marca 2012 at 13:55Do pracy luźna i ostre brzmienie… na luzie trzeba podchodzić na początku dnia.. 😀
- AutorOdp.