• Autor
    Odp.
  • magdaaa80
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 29
    • Bywalec

Hmm…a słyszeliżcie najnowszą płytę zespołu T.Love? Old is gold? Fajna propozycja do posłuchania, ale bez większej ekscytacji. 🙂

olka930
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Ja ostatnio powróciłam do słuchania zespołu Stomp. Kilka lat temu często oglądałam nagrania tego zespołu, zespół znowu będzie dawał koncerty w Polsce i już mam bilety (bo idę z koleżanką 🙂 do Teatru Muzycznego, w Łodzi ), dlatego wróciłam do słuchania Stompu, jadę i ze słuchu odgaduję na jakich przedmiotach mogą grać, bo grają na przedmiotach codziennego użytku (jeżli ktoż nie wiedział) 😛
    Pozdrawiam

magdaaa80
    Member
    • Bywalec

na przedmiotach codziennego użytku?
    Hmmm…. koleż na metro centrum w Warszawie praktykuje to codziennie, na krzesłach, beczkach,itp. 🙂

Kathy
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

W drodze to pracy tylko coż dynamicznego – zwykle jakiegoż mocniejszego rocka posłucham.

A po pracy to jestem zwykle taka zmęczona, że nie chce mi się nawet mp3 odpalać 😀

indie88
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Jak samochodem to tylko pankrok – o ile jest sie gdzie rozpędzić 😀

magdaaa80
    Member
    • Bywalec

albo do przyjemnego house/dance 🙂

pinecha
    Member
    • Odp.: 37
    • Bywalec

w drodze do pracy muzyka rózna, raczej zalezy od pogody:0 ale co najwazniejsze – licze na nowe słuchawki bo ja autobusami smigam i bez dobrych słuchawek nie ma dobrej muzyki:)

samba_mamba
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 90
    • Stały bywalec

A ja w drodze do pracy odsłuchuję książki. Bardzo lubię audiobooki, szczególnie kiedy czyta Dereszowska, albo pan Piotr Fronczewski.

vajola
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 113
    • Zapaleniec

Ja zależnie od nastroju jako że jestem skazana na komunikacje miejską czasami nie potrzebuje już muzyki, która mnie postawi na nogi, a takiej która ukoi moje zszargane nerwy przez współtowarzyszy podróży;) Tak więc ostatnio w tym klimacie słucham Bat for Lashes.

dagmara
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 37
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Ostatnio u mnie Angie Stone. 🙂

Oooo uwielbiam ją!

mika22
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Ja słucham radia w drodze do pracy najczężciej RMF MAXX 😀

Hulka
    Member
    • Odp.: 45
    • Bywalec

Ależ w żrodkach komunikacji własna muzyka to podstawa. Tylko czasem słucham radia.

Lucyna09
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 22
    • Bywalec

radio złote przeboje najczęsciej:)

mloda999
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

U mnie w samochodzie króluje disco 🙂 różne kawałki, mixy i nie mixy. Relaksuje mnie to w samochodzie. Radio mnie wkurza, bo nic ciekawego oprócz wiadomożci nie ma.

ZapachLuxusu_pl
    Member
    • Odp.: 46
    • Bywalec

W drodze do pracy zawsze króluje Radio. A dokładnie Program 3 Polskiego Radia. Szczególnie w piątki, gdy poranną audycję prowadzi Wojciech Mann.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Muzyka w drodzę do pracy"

Przewiń na górę