- AutorOdp.
- 11 czerwca 2010 at 05:43
Jestem bardzo tolerancyjna, ale moj mezczyzna przegina. Wiem nie jestem mezczyzna i nie potrafie myslec jak mezczyzna, ale za to wiem jak bolesnie odczuwam skutki dzialania w tym zakresie mezczyzn
11 czerwca 2010 at 12:58[usunięto_link] wrote:
O ile ciuszek, buty, czy cos w tym rodzaju nie sa zadnym zagrozeniem, o tyle inny mezczyzna, czy kobieta jest zagrozeniem dla zwiazku. A u niektorych taka potrzeba patrzenia i fobia na punkcie kobiet przechodza w chorobe.
Wiem co mowie, bo tego doswiadczamJeżli chcesz traktować to jako zagrożenie to albo nie jesteż pewna siebie w związku ,albo jesteż samolubna. Nawet jeżli by Ciebie zostawił dla innej to znak ,że potrzebował czego innego i nie był wystarczająco szczężliwy.
Ciuszki też mogą rozwalić związek jak przerodzi się to w fobie więc mówmy jeżli już o normalnożci i nie poruszajmy skrajnożci ,bo nie jest ona dobra z reguły w niczym. I pamiętaj, nigdy nie spostrzegaj przystojnego mężczyzny ,bo to zagrożenie… 😉12 czerwca 2010 at 06:54Powiem, Kowal, ze Twoje spostrzezenia sa tak samo niedorzeczne, jak to
o czym piszesz, a nie masz o tym pojecia.
Rozumiem, kazdy ma prawo sie wypowiedziec i przedstawic swoj punkt widzenia, myslalam ze forum jest wlasnie po to , zeby ludzie wymieniali sie pogladami i sluzyli sobie pomoca w tym wzgledzie, bo uwazam ze im wiecej opini sie uslyszy tym latwiej mozna sobie z czyms poradzic.
Jednak mam wrazenie , ze Ty tak nie myslisz.
Uwazam, ze jest to miejsce, aby wlasnie te poglady wymieniac, a nie oceniac, lub krytykowac osoby wypowiadajace sie, a tym bardziej pouczac.
Uwazam, ze nie ma zwiazkow idealnych, jezeli ktos tak twierdzi, to klamie, skoro jestem z moim partnerem to znak, ze jest czlowiekiem dla ktorego warto sie starac i byc z nim, a to ze on jest ze mna , znaczy ze mu zalezy i ceni sobie moje wartosci.
Czy ktos slyszal kiedys , czym jest uzaleznienie i jak niepozornie sie zaczyna, czy to ze ktos pali, czy pije, czy uprawia hazard, znaczy zaraz , ze jest nieszesliwy ze swoim partnerem? otoz z tym jest tak samo i ma to srednio cos wspolnego z druga osoba, chyba ze pojdzie do innej lub na dziwki. Na szczescie moj partner jest wartosciowym czlowiekiem, rozumie i bardzo sie stara.
Nigdy nie powinno sie nikogo oceniac, a tym bardziej kogos o kim sie nie ma bladego pojecia, no chyba ze Cie o to poprosi12 czerwca 2010 at 06:55Powiem, Kowal, ze Twoje spostrzezenia sa tak samo niedorzeczne, jak to
Rozumiem, kazdy ma prawo sie wypowiedziec i przedstawic swoj punkt widzenia, myslalam ze forum jest wlasnie po to , zeby ludzie wymieniali sie pogladami i sluzyli sobie pomoca w tym wzgledzie, bo uwazam ze im wiecej opini sie uslyszy tym latwiej mozna sobie z czyms poradzic.
Jednak mam wrazenie , ze Ty tak nie myslisz.
Uwazam, ze jest to miejsce, aby wlasnie te poglady wymieniac, a nie oceniac, lub krytykowac osoby wypowiadajace sie, a tym bardziej pouczac.
Uwazam, ze nie ma zwiazkow idealnych, jezeli ktos tak twierdzi, to klamie, skoro jestem z moim partnerem to znak, ze jest czlowiekiem dla ktorego warto sie starac i byc z nim, a to ze on jest ze mna , znaczy ze mu zalezy i ceni sobie moje wartosci.
Czy ktos slyszal kiedys , czym jest uzaleznienie i jak niepozornie sie zaczyna, czy to ze ktos pali, czy pije, czy uprawia hazard, znaczy zaraz , ze jest nieszesliwy ze swoim partnerem? otoz z tym jest tak samo i ma to srednio cos wspolnego z druga osoba, chyba ze pojdzie do innej lub na dziwki. Na szczescie moj partner jest wartosciowym czlowiekiem, rozumie i bardzo sie stara.
Nigdy nie powinno sie nikogo oceniac, a tym bardziej kogos o kim sie nie ma bladego pojecia, no chyba ze Cie o to poprosi12 czerwca 2010 at 11:22[usunięto_link] wrote:
Powiem, Kowal, ze Twoje spostrzezenia sa tak samo niedorzeczne, jak to
Jednak mam wrazenie , ze Ty tak nie myslisz.Z czym się mylę? I jak byż nie zauważyła to sama zaczęłaż krytykować mężczyzn i przy okazji wysnuwać wnioski ,że jedyne co to się tłumaczymy. Poza tym jako mężczyzna chyba lepiej wiem co czuję zerkając na kobietę i jak to traktuje niż Ty , intro pisał o tym również.
[usunięto_link] wrote:
Gdzie ja Ciebie skrytykowałem jako osobę?
[usunięto_link] wrote:
Czy ktos slyszal kiedys , czym jest uzaleznienie i jak niepozornie sie zaczyna, czy to ze ktos pali, czy pije, czy uprawia hazard, znaczy zaraz , ze jest nieszesliwy ze swoim partnerem?
otoz z tym jest tak samo i ma to srednio cos wspolnego z druga osoba, chyba ze pojdzie do innej lub na dziwki. Na szczescie moj partner jest wartosciowym czlowiekiem, rozumie i bardzo sie stara.Sama napisałaż,że oglądanie tego może doprowadzić do rozpadu. Więc podałem Ci przykład z ciuchami ,że również i to może. Tak samo zakupy mogą być uzależnieniem. Skoro jesteż pewna swojego partnera to gdzie to zagrożenie?
[usunięto_link] wrote:
Nigdy nie powinno sie nikogo oceniac, a tym bardziej kogos o kim sie nie ma bladego pojecia, no chyba ze Cie o to poprosi
To dlaczego oceniłaż mnie w pierwszym zdaniu i już wiesz ,że nie mam pojęcia? 😉
2 grudnia 2010 at 13:43@Gratiana, rozumiem Twój punkt widzenia, ale myżlę, że powinnaż trochę wrzucić na luz 🙂 Niestety, nie ma takiego faceta, który widząc ładne piersi, czy ładną dziewczynę się za nią nie obejrzy. Mężczyźni są przede wszystkim wzrokowcami. Trzeba również pamiętać, iż fakt, że np. Twój mężczyzna ogląda się za jakąż kobietą nie oznacza, że Ciebie nie kocha, Ty mu się nie podobasz, etc. To jest po prostu zwykły samczy odruch. Ja wiem, że nam kobietom trudno to zrozumieć. Ale być może wynika to również z faktu, że my kobiety zwracamy na co innego uwagę u mężczyzn ( Niż oni u nas) To, że będziesz zachwycona intelektem nowo poznanego mężczyzny, nie oznacza przecież, że nie kochasz swojego partnera, czy jest mniej dla Ciebie atrakcyjny. Pamiętaj, że to TY jesteż kobietą numer jeden dla swojego mężczyzny, warto więc nie obrażać się na niego ( bo pomyżli , że jesteż chorobliwie zazdrosna) tylko założyć jakież seksowne wdzianko z elegancką bielizną pod spodem i samemu przyciągać spojrzenia innych mężczyzn 😉
- AutorOdp.