- AutorOdp.
- 29 marca 2008 at 14:46
kobieta która czuje, że nie jest pożadana przez swojego faceta. az się czasem odechciewa żyć. pff.
29 marca 2008 at 14:52fajowo!! – powiesz jeszcze cos ciekawego?? :d
29 marca 2008 at 15:20a no, jestem niezaspokojona i źle mi z tym.
29 marca 2008 at 15:22nie no, ogólnie rzecz w tym, że sprawdzić chciałam, czy jedyna jestem, czy może jednak kogoż może spotkam, kto rozumie. kto ma nieżmiałego faceta, u ktorego trzeba sie dopraszaćo jakiekolwiek milsze słowo z jakimkolwiek podtekstem. no kurde, kobiety to też ludzie!
a tak nawiasem to odreagować chciałam.29 marca 2008 at 15:24a. i zaprostestować chciałam. przeciwko nieżmiałym facetom, o .
utrapienie społeczeństwa. pfe, a raczej kobiet.29 marca 2008 at 16:35tez kiedy bylem bardzo niesmialy wobec kobiet a jak chcialem posuwac sie do przodu w kontaktach damsko-meskich to az nogi mi sie trzesly hahaha ;p kwestia doswiadczenia – z wiekiem mija
29 marca 2008 at 17:03o, głos faceta się zawsze przydaję.
a jak wam, mezczyznom, pomoc sie przełamać?29 marca 2008 at 17:06a na jakim hm „etapie” jestescie?? ;p nie wiem czego bys od niego oczekiwala ;p powiedz cos konkretniej
30 marca 2008 at 08:14łohoho. juz po etapach.. xD chodzi mi ogólnie o to, ze nie okazuje swoich potrzeb, ze się tak wyrażę, a to ja mam zgadywać. szczera rozmowa tu nic nie pomoże, trzeba go jakoż ożmielic, a mi to ni w ząb nie idzie.
30 marca 2008 at 09:55qrde jakis ciezki przypadek ;p 1szy raz z nowa partnerka moze byc problemem ale potem powinno hm… „leciec z gorki” ;p
ale sprobujmy to rozkminic
wiekszosc niesmialych facetow ma mysli w stylu „kobiety to sa takie grzeczne i wogole, nie potrzebuja tyle sexu plepleple itd.” co jest oczywista bzdura bo zazwyczaj jest dokladnie na odwrot. wg. mnie powinnas w rozmowach poruszac tematy zwiazane z sexem, wplatac takie watki tak zeby go nakrecic w czasie dnia na to co moze sie przydazyc wieczorem ;p no nie wiem najprostrzy przyklad:
idziecie ulica i niedaleko widac jakiegos koksa
mowisz „hm…, ale klata, ale wieczorem chcialabym patrzec tylko na twoja”
nakrecajace a nie mowisz mu sucho i bez klimatu „uprawiajmy sex” ;p
jak bedzie nakrecany w ciagu przez pewien czas to w koncu sie na ciebie rzuci – nie ma sily ;p
jak bedzie po wszystkim powiedz ze chcialabys czesciej przezywac takie chwile czy cos takiego ;p
powodzenia30 marca 2008 at 17:14dzięki ci.
zazdroszczę twojej kobiecie, o.
nie dożc, ze się udziela na forum dla bab, to jeszcze pomaga.
dzieki wielkie. ;]31 marca 2008 at 19:31Jak kolega wyzej napisal…
Nakrecaj go slowami i dodaj do tego odpowiedni wyglad. Jestesmy wzrokowcami wiec to co widzimy – zachowanie, wyglad, ubior – to najbardziej na Nas dziala. Dodaj do tego jeszcze lekkie sugestie typu ” wiesz … kiedy tak sobie wyobrazam Ciebie jak mnie totalnie dominujesz, rzucasz na lozko i bierzesz jakbym do Ciebie nalezala od zawsze to czuje sie tak wspaniale, jestes wtedy taki smialy, odwazny i pewny siebie a to cholernie podniecajace ”.
Sproboj tego 😉
Powodzenia ! 😀
31 marca 2008 at 20:10o, dzieeki. ;]
nie myżlalalm nawet ze mogę az taką pomoc uzyskac. ;]
hm. odpowiedni wygląd, czyli..? tak jakby mozna było to stresic, bo niei za bardzo mi odpowiada łazenie prawie goła po mieżcie. ;]1 kwietnia 2008 at 11:46faceci są wzrokowcami 🙂 ale jest mnóstwo rzeczy które możesz możesz zrobić by Twój facet…. hmmm… dostrzegł Cię? tylko sama też użyj wyobraźni 😉
1 kwietnia 2008 at 15:25ile kobieta się musi napracować dla męzczyny.. ech. ;]
- AutorOdp.