- AutorOdp.
- 20 kwietnia 2008 at 14:54
Odczuwasz pożądanie tylko do swojego faceta? Jeżli tak, to muszę Ci pogratulować.
20 kwietnia 2008 at 14:59co masz na mysli piszac „pozadanie”?
jesli chodzi o to, czy na calym siecie podoba mi sie tylko jeden facet, to oczywiscie…wielu uwazam za atrakcyjnch.
ale seksualnie kreci mnie tylko JEDEN-moj mezczyzna. z nikim innym nie chccialabym spac, z nikim innym seksu sobie nie wyobrazam…baa…gdybym miala uprawiac seks z kims innym, to chyba po wszystkim lub jeszcze w trakcie wwymiotowalabym mu na spodnie czy buty.
i tu nie ma czego gratulowac.
poza tym: co odczuwanie pozadania ma do tego, ze faceci traktuja cie jak dziwke? zadne pozadanie nietlumaczy braku szacunku.
20 kwietnia 2008 at 15:12Widzisz, a mnie pociągają inni mężczyzni i czasami mam wizję o innych. I to nie jest nic złego. Kocham mojego faceta, nie chodzę z innymi do łóżka. Zapytaj swojego faceta, czy ma fantazje erotyczne nie tylko z Tobą.
20 kwietnia 2008 at 15:21[usunięto_link] wrote:
Widzisz, a mnie pociągają inni mężczyzni i czasami mam wizję o innych. I to nie jest nic złego. Kocham mojego faceta, nie chodzę z innymi do łóżka. Zapytaj swojego faceta, czy ma fantazje erotyczne nie tylko z Tobą.
a ty swojego, czy kolezanki proponuja mu seks bez zobowiazan. bo jesli tak…to trafil swoj na swego.
20 kwietnia 2008 at 16:11manora ja mysle tak jak parvati ,, ja takze pozadam tylko jedneg mezczyzne na swiecie i nie mam zadncyh wizjii ze z innymi bym to robiła po prostu sie tym brzydze
co prawda sa inni ladni faceci ale to wszytsko nie pociagaja mnie seksualnie20 kwietnia 2008 at 16:38swoja droga…jestesmy razem od lat, zyjemy pod jednym dachem…naprawde sadzisz, manoro, ze musze pytac mojego faceta, jakie sa jego fantazje seksualne?
20 kwietnia 2008 at 16:59Nie mam pojęcia, ja nigdy nie mieszkałam z facetem dłużej niż przez tydzień. Dla mnie to jest na razie niewyobrażalne, nie jestem na to gotowa. Nie wiem jakie fantazje ma Twój facet, bo go nie znam. Mogę powiedzieć, że jedni się przyznają do wizji, a inni nie i tyle.
20 kwietnia 2008 at 17:03[usunięto_link] wrote:
Nie mam pojęcia, ja nigdy nie mieszkałam z facetem dłużej niż przez tydzień. Dla mnie to jest na razie niewyobrażalne, nie jestem na to gotowa. Nie wiem jakie fantazje ma Twój facet, bo go nie znam. Mogę powiedzieć, że jedni się przyznają do wizji, a inni nie i tyle.
ale wszyscy je maja?
buahahaha
daj sobie spokoj.
mialas w zyciu do czynienia z typami, ktorzy teraz traktuja cie jak darmowa dziwke, jestes z palantem, ktory imprezy woli spedzac z exlaska, a ciebie tylko posuwa, bo byla ma juz go gdzies…twoje glebokie sady dotyczace facetow i zwiazkow sa niczym niepodparte i najzwyczajniej w swiecie debilne. osmieszasz sie.20 kwietnia 2008 at 19:15[usunięto_link] wrote:
Nie mam pojęcia, ja nigdy nie mieszkałam z facetem dłużej niż przez tydzień. Dla mnie to jest na razie niewyobrażalne, nie jestem na to gotowa. Nie wiem jakie fantazje ma Twój facet, bo go nie znam. Mogę powiedzieć, że jedni się przyznają do wizji, a inni nie i tyle.
jeżli nie znasz nawet swojego faceta, to skąd pomysł, że znasz fantazje innych facetów (np. naszych)?
cóż… próżno gadać…
20 kwietnia 2008 at 19:19ale On anapisala ze nie zna nie swojego Tylko Parvati faceta
20 kwietnia 2008 at 19:27sorry… zmeczona jestem… 😉
po prostu to się w ogóle nie klei, żeby insynuować że wszyscy mają na kogoż oprócz partnera swego „ochotę”… stąd mój bulwersik…
- AutorOdp.