• Autor
    Odp.
  • Twister
    Participant
    • Tematów: 3
    • Odp.: 206
    • Zapaleniec

Zaloz na siebie cos seksownego. Koronkowa bielizne, na to jakies scisle ciuchy, jeansy, kiecke, mini czy cokolwiek takiego. Odslon troche ciala ale nie za duzo zeby mogl sobie posnuc fantazje na Twoj temat.

Jestes kobieta. Zachowuj sie seksownie. Po prostu 😉

marzu
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 9
    • Bywalec

nie wiem co moze być seksownego w spodniach i kurtce, bo pogoda tylko na takie ubrania, jak na chwile obecną, pozwala. ;]
    ale dobra, zrobi się cieplej to poszalejemy..;]]
    dzieki wielkie. ;]

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

Ale to nie spotykajcie sie na dworzu a u niego. Jeansy i kurta sexowne moze nie są, ale na pewno to co jest pod nimi 🙂 Spraw sobie jakis gorsecik albo cos sexi i ukarz rąbek bielizny przez ubranie- zobaczysz jak sie nakręci!

Johani
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 200
    • Zapaleniec

Marzu
    Masz w 1000% rację. Kto tego nie przeżył, nie wie co to znaczy.

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

A co to za przeszkoda, zdjąć spodnie na dworze. 😛 Seks na żwieżym powietrzu jeszcze nikomu nie zaszkodził.:P
    Jeżeli masz ochotę, to po prostu rzuć się na niego i po sprawie. Rozbudz jego „zmysły”, zawsze skutkuje. 🙂

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

A co to za przeszkoda, zdjąć spodnie na dworze. 😛 Seks na żwieżym powietrzu jeszcze nikomu nie zaszkodził.:P
    Jeżeli masz ochotę, to po prostu rzuć się na niego i po sprawie. Rozbudz jego „zmysły”, zawsze skutkuje. 🙂

Na dworze i najlepiej od razu na przystanku. Cisnienie mu z miejsca podskoczy jak sie bidoczek bedzie stresowal ze wszystkich sasiadow spotka w tych niecodziennych okolicznosciach 😉

Johani
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 200
    • Zapaleniec

Manora, nie masz chyba zupełnie pojecia o czym mówisz, bo chyba nie było ci dane znaleźć sie w takiej sytuacji…
    ja rzucałam się na mojego kiedys często, nieskutkowało, tak więc nie gadaj, że to rozpala zmysły. Kiedyż mi powiedział, że nie patrzy na mnie jak na obiekt sexualny – nigdy niczego równie smutnego nie usłyszałam.
    chyba zaczynam dochodzic do pewnych rzeczy. po prostu kiedy facet Ci gto mówi, trzeba brać nogi za pas… a nie dogadzac ile wlezie – nie warto…

Manora
    Member
    • Maniak

Wiesz, czasami chciałabym, żeby faceci patrzyli na mnie inaczej niż na obiekt seksualny- ale to tak na marginesie.
    Może wzbudzenie zazdrożci by pomogło?

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

patrza na ciebie, jak na obiekt seksualny, bo albo masz pusto w glowie, albo tylko udajesz kretynke, wyciagasz galoty ze spodni i wciskasz sie jak jakis totalny pustak miedzy facetow i jarasz sie tym jak gimnazjalistka. nawet twoj wlasny facet patrzy na ciebie jak na glupawe bzykadelko.

a wszystko to: na twoje wlasne zyczenie.

Manora
    Member
    • Maniak

Aż tak zle nie jest- jeszcze. 😛
    Ja jestem po prostu bardzo otwarta, rozmawiam o różnych sprawach ze znajomymi. Może dlatego, że jeszcze jestem młoda, zwariowana, wcale mi to nie przeszkadza. Mam dobrą opinię, na pierwszy rzut oka nikt nie powiedziałby, że mam ogromne potrzeby. 😛

parvati
    Member
    • Guru

kobiecie z „dobra opinia” nikt nie proponuje numerkow bez zobowiazan.

Manora
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

kobiecie z „dobra opinia” nikt nie proponuje numerkow bez zobowiazan.

Parvati, mało przypadków znasz, zdziwiłabyż się. Poczekaj, może ktoż się odważy i Tobie złoży niemoralną propozycję. 🙂

parvati
    Member
    • Guru

taaa…normalnie czekam z niecierpliwoscia, az ktorys z moim kumpli potraktuje mnie jak darmowa dziwke….

Manora
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

taaa…normalnie czekam z niecierpliwoscia, az ktorys z moim kumpli potraktuje mnie jak darmowa dziwke….

Haha, widzę, że dzisiaj Parvati, poczucie humoru Cię nie opuszcza. 😛
    Twoi byli już by nie chcieli mieć z Tobą nic wspólnego? Nie wierzę, że nie.

parvati
    Member
    • Guru

„moi byli” sa doroslymi, inteligentnymi facetami z klasa. inni mnie nie interesuja.
    w zwiazku z tym: niezaleznie od wszystkiego zaden z nich nie potraktowalby mnie jak darmowa dziwke.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " najgorsze co może byc to"

Przewiń na górę