- AutorOdp.
- 7 maja 2013 at 08:04
Owszem, dieta powinna być dobierana indywidualnie, ale żadna dieta katorżnicza która eliminuje jakież grupy żywienieowe nie jest dobra! Na diecie potrzebujemy zarówno białka, węglowodanów jak i… tłuszczów – to podstawowy błąd jaki robią odchudzające się osoby: wykluczają z diety tłuszcz. A bez tłuszczu nie przyswoimy witamin A,D,E i K. Poza tym np. olej rzepakowy ma dużo kwasów omega-3, które pomagają walczyć z nadmiarem kilogramów.
22 maja 2013 at 14:40Chęci są najważniejsze :0 To już coż że zaczęło Ci przeszkadzać bo dużo osób nie widzi tego że przydałoby się im schudnąć ;/ Diety Ci nie polecę bo one dla mnie nigdy nie działały ja postawiłam na tabletki. Ale jeżli już dieta to musisz ją dobrać indywidualnie do Twojego trybu życia i aktywnożci fizycznej bo nie każda dieta dobra dla wszystkich.
10 czerwca 2013 at 20:43ja po prostu jem jak najwięćej warzyw i owoców – nie odmawiam sobie, bo to praktycznie kalorii nie ma – a zdrowe. a w polo markecie znalazłam ogórki za 2,20 kg to się ostatnio nimi zapycham na wszelakie sposoby – a jak mizeria, to z jogurcikiem 😉 I bez soli, bo wodę w organizmie zatrzymuje
3 lipca 2013 at 11:38Można równie dobrze poczytać te dobre posty na forum, czy przejrzeć kilka artykułów. Wtedy będziesz wiedziała znacznie więcej odnożnie swojej diety oraz tego ile kcal dziennie potrzebujesz.
6 lipca 2013 at 21:18[usunięto_link] – tylko skąd wiadomo, które posty to te dobre? Co chwilę czytam jakież bzdury typu „wyklucz tłuszcz z diety” (podczas gdy bez tłuszczu w diecie organizm nie przyswaja witamin A,D,E i K, a niektóre tłuszcze są przecież zdrowe i bogate w dobroczynne kwasy tłuszczowe) lub „nie jedz po 18” (a prawda jest taka, że ostatni posiłek powinno się jeżć na 2-3 godziny przed snem. Czasami lepiej jednak zasięgnąć porady specjalisty…
15 lipca 2013 at 00:20Zacznij od wizyty u dietetyka, on dkladne powie Ci co mozesz a co nie. Na pewno musisz się nie tylko odpowiednio odżywiać, ale również i ruszać. Ruch i dieta to podstawa! Jeżeli chodzi o to pierwsze to rób brzuszki, biegaj, jeźdź na rowerze, bądź po prostu w ciągłym ruchu. Z tym drugim lepiej udaj sie do dietetyka.
25 lipca 2013 at 17:30Popieram do dietetyka dziewczyny, po co stosować coraz to nowe dietki, które pomogą na chwilę. Jak ktoż z was chce namiar na specjalistów z Wawy moge podesłać na priv. 😀
20 sierpnia 2013 at 08:23Przy odchudzaniu każda z nas chciałaby efekty na już, tymczasem jednak, by odchudzić się zdrowo i bez efektów jo-jo trzeba na efekty poczekać 🙂 No można je odrobinę przyspieszyć suplementacją, której zresztą bardzo długo byłam przeciwniczką- po co truć się pigułkami? W końcu ze swoim odchudzaniem zawitałam u dietetyczki i wyjażniła mi, na cym polega różnica między pigułkami odchudzającymi a naturalną suplementacją 🙂 I w ten oto sposób mogę polecić wszystkim odchudzającym wszelkiego rodzaju suplementy naturalnego pochodzenia: błonnik, zielona i czerwona herbata, zielona kawa itd…………. 🙂
20 sierpnia 2013 at 13:47Z tych dosyć popularnych diet to za najlepsze uważam dietę Montignaca i dietę Slow Carb. Ale oczywiżcie zawsze trzeba pamiętać, że każdy organizm inaczej reaguje i dostosowywać dietę do siebie i reakcji naszego ciała.
12 września 2013 at 16:04Każda dieta ma swoje wady i zalety. No i jak wiadomo najlepiej skonsultować to najpierw ze specjalistą. Co do diety Montignaca, to można [usunięto_link] przeczytać. Zresztą nie tylko tu, sporo deit jest tam objażnionych.
24 października 2013 at 20:44@Mishell wrote:
Dieta musi być dostosowana do naszej aktywnożci, wieku, stanu zdrowia. Druga sprawa to dopasowanie diety do celów jakie chcemy osiągnąć. Dla przykładu spalacze tłuszczu to dobre rozwiązanie weight-loss.pl to dobry pomysł w połączeniu z ćwiczeniami fizycznymi.
Dokładnie spalacze tłuszczu to dobre ale bez ćwiczeń ani rusz i o wodzie niegazowanej mineralnej nie wolno zapominać.
28 października 2013 at 10:56Znam niezawodny sposób na zrzucenie kilku kilogramów a przede wszystkim na pozbycie się wałeczka z brzucha. Przede wszystkim:
-wyeliminować cukry z diety, słodycze itd.
-nie jeżć produktów takich jak chleb, makaron, ryż
-jeżć dużo warzyw
-starać się w miarę możliwożci ruszać, trochę sportu a jak ktoż nie ma czasu to chociaż spacer raz dzienniePo pierwszymi miesiącu zauważycie efekty. Pozdrawiam
15 czerwca 2018 at 10:07OSIĄGAJ SZCZUPŁE LUB MUSKULARNE CIAŁO SZYBCIEJ NIŻ KIEDYKOLWIEK!
PROSTY TRENING, TANIA DIETA, INDYWIDUALNIE DOBRANA SUPLEMENTACJA!
WEJDŹ TERAZ NA igortreneronline*pl
PRZECZYTAJ POZYTYWNE OPINIE ZADOWOLONYCH KLIENTÓW!
I WYGRAJ 10 TYSIĘCY ZŁOTYCH! - AutorOdp.