• Autor
    Odp.
  • tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Ja rowniez mam konto na nk ,na ktorym siedze dzien w dzien w przeciwienstwie do tego forum,ktore na maxa zaniedbalam i nie mam tyle czasu co kiedys 😉 . Na nk mam narazie 215 znajomych.

Pozdrawiam wszystkich!

DorotaB
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Ostatnio słyszałam opinię, że nasza-klasa to zaproszenie dla złodzieja. Niektórzy chwaląc się pokazują co w domu, w garażu…- sami ułatwiają im życie. Ja też podpisuję się pod tą opinią.

tigerka
    Member
    • Ekspert

No racja,sa tez niektorzy co wszystkie dane podaja np komorke,gg,skypa,nawet zapraszaja swoje osiedle hehe brakuje jeszcze podania pietra i okien z napisem „Tu mieszkam”;) Pozatym Nasza Klasa zauwazylam,ze zrobila sie niczym np sympatia.onet.pl czy fotka.pl w stylu randkwoania,wysylania prezentow itp. itd. Na poczatku fajnie bo znalezc i odnowic mzona kontkty ze znajomymi ze szkol i nie tylko,a tym czasem z naszej klasy zrobila sie reklama nie tyle szkol co randek,pierdol typu Nibylandie,konta typu „jestem sexy ” czy inne takie i jeszcze prosza sie z wyslaniem zaproszen heh… Zenada… 😉

ame_lia
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

kolejny komercyjny portal.

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

A slyszalyscie o portalu jakleci.pl?? Moze jestescie tam zalogowane? Myslicie ze przyjmie sie tak samo jak nasza-klasa?

Ja zalogowalam sie tam chyba z 2 miesiace temu. Ale nie imieniem i nazwiskiem. Jakos nie jestem przekonana to tej powiedzmy nowosci. Pomysl zwalony z naszej klasy. Ale i tak nie wydaje mi sie zeby mial byc ten portal tak popularny. Jak dla mnie taka troche kicha.
    Nie mam zamiaru zmieniac tamtego mojego konta(ktore i tak zalozylam po to aby zobaczyc jak to wyglada) na prawdziwe

Katie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

A ja nie mam konta i nie planuję zakładać. Moim zdaniem sztuka dla sztuki i królestwo pozerstwa. Kazdy chce pokazać jaki to on nie jest i jak mu się w życiu powiodło… a zazwyczaj są to tylko puste słowa..
    Ja nie mam na co narzekać, zmartwień w życiu nie mam, ale ze szczężciem własnym obnosić się nie będę.

dan024
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

tez mam konto znajomych chyba 440.a zdjec jak dobrze pamietam 30.dobrze ze jest nasza klasa bo bardzo milo jest zobaczyc stare twarze z przed kilku lat z dziecinstwa:)

Katie
    Member
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

to powiedz mi ile z tych 440 osób możesz naprawdę nazwać znajomymi, a ile po prostu poznałaż i od tamtej pory nie widziałaż?
    Zawsze mnie to zastanawia jak widzę profile choćby na gronie z 500 znajomymi.
    Kiedyż na próbę zaprosiłam jedna z tych kolekcjonerek i bez słowa przyjęła to zaproszenie, kompletnie mnie nie znając, zenujące..

dan024
    Member
    • Tematów: 42
    • Zapaleniec

hehe no ja akurat nie jestem ztakich,niewysylam zaproszen do ludzi ktorych nie znam,zdarza sie ze przysylaja mi zaproszenia jacys dziwni ludzie ale nie akceptuje,poptrostu mam tyle znajomych i tyle,

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Zdarzają się na n-k kolekcjonerzy znajomych.Nie wiem,jaki ma to cel…dostają nagrodę za największa liczbę znajomych czy jak? 😕
    Mi się czasem zdarza,że dostane zaproszenie od osób,których nie znam,ale zwyczajnie ignoruje takie wiadomożci.Nie mam ochoty być kolejnym okazem w wielkiej kolekcji znajomych 😉

Podobny stosunek mam do kont fikcyjnych typu „najpiękniejsze polki”,”najseksowniejsze kobiety”,”fanki tipsów”,”najdłuższe nogi” itp… no jakaż żenada po prostu 😕 moja kumpela ma w swoich znajomych chyba wszystkie tego typu konta,jakie powstały na n-k 😯
    Są jednak konta fikcyjne,które naprawdę mnie bawią np „fani mody na sukces” 😆 albo ostatnio mnie rozwaliło kiedy weszłam sobie na n-k a tam „osoby,które ostatnio odwiedziły Twój profil” i konto 'paszczak z Muminków’ 😆 jak dla mnie-przezabawne 🙂

beehive
    Member
    • Odp.: 257
    • Zapaleniec

To jest taaaakie strasznie nudne.
    Owszem, konto założyłam, nawet dodałam 1 zdjęcie (!) z ludźmi ze szkoły, z którymi chciałam utrzymywać kontakt, utrzymywałam i tak, więc nie było żadnych rzewnych spotkań po latach i ogólnie nie rozumiem całego fenomenu n-k.

Chociaż niektórzy mają takie fotka.pl-kowe zapędy, dodają sobie zdjęcia kotka, pieska, szczurka, brata, chrzeżniaczka, kuzynka… no co kto lubi, ale mnie to żmieszy (:

zuza22
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 143
    • Zapaleniec

Ja mam profilek na nk ale wyłącznie ze znajomymi których znam.Z klasy dopisało się pare osób i dzięki temu teraz utrzymujemy kontakt,badz to telefoniczny,bądz na nk.Okropnie wkurza mnie „mulenie”na nk,jedną strone otwieram nieraz 15 min ❗ Mam szybkożć 512,ale do nk musze miec chyba 10mega.A na razie pozostaje mi cierpliwożć……………

JoJo
    Member
    • Tematów: 3
    • Zapaleniec

mi się nk jakoż nie spodobała. może dlatego że o wiele wczeżniej znalazłam wszystkich znajomych na gronie? choć jeżli ktoż jest starszy to owszem prędzej znajdzie na naszej klasie, na gronie żrednia wieku mniejsza 🙂 ale i portal fajniejszy. ogólnie to brakuje takich bardziej wyluzowanych portali w necie, zabawowych bardziej. i nie stricte randkowych rzecz jasna. chodzi mi o 100% relaksu i chilloutu.

tigerka
    Member
    • Ekspert

Ja sie od tej naszej kalsy uzaleznilam normalnie 👿 non stop zagladam , przegladam innych itp. itd. 😆

JoJo
    Member
    • Tematów: 3
    • Zapaleniec

a słyszeliżcie coż może o takim portalu [usunięto_link]? znalazłam przypadkiem tą stronę ale zupełnie nie wiem o co chodzi ale wydaje mi się że to też może być coż a la grono czy nk. macie jakiż cynk?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " nasza-klasa"

Przewiń na górę